Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Jakarti - Pią 11 Wrz, 2015 lol
23k za clio alez to tanieje wszystko w oczach..
dzisiaj widzialem F1 (szare) z zółtymi kołami
brałbym ale pewnie skonczy sie na Okcie RS karoluPL - Pią 11 Wrz, 2015 lukp, do 30 tys, wiecej to mi szkoda dać za reno, bo tez stracić majątku nie chcę..
Jeszcze myśle nad polo gti 6R, albo ogólnie coś małego do miasta w miarę nowego do 40-45 maxsiema - Pią 11 Wrz, 2015
karoluPL napisał/a:
coś małego do miasta w miarę nowego do 40-45 max
SkuterkaroluPL - Pią 11 Wrz, 2015 Sprzedałem w tym roku Kamill - Pią 11 Wrz, 2015 Fiat 500 AbarthChloru - Pią 11 Wrz, 2015 Abarf ma tragiczne stołki moim zdaniem. Siedziałem w tym i ani to sportowe ani wygodne.karoluPL - Pią 11 Wrz, 2015 pińcetki i mini nie chcę, Kamill, a może przypadkiem wiesz cos na temat tego clio z Twoich okolic ?
ja to nie rozumiem, ponad dwa tygodnie na allegro od rana do wieczora i same frędzle nie samochody, zaczynam żałować, ze sprzedałem a3 i pande.. Kamill - Pią 11 Wrz, 2015 Nic nie wiem niestety. Ale co tu sie dowiadywać, czujnik lakieru w rękę, pojechać obejrzeć. Sprawdzić w aso zwrotnice, zawias, silnik, błędy w kompie i tyle.
Jeżeli faktycznie stoi tam gdzie podejrzewam to zadzwoń do typa pogadaj, wezmę czujnik lakieru w rękę i Ci go obmierzę, wstępnie obejrzę.Anonymous - Pią 11 Wrz, 2015 Może jednak mini,dorzucisz troche i masz pewną,fajną sztuke od MaciusiowegokaroluPL - Pią 11 Wrz, 2015 Dzięki Kamill, jeszcze musze sie przespać z myślą o clio, jak się zdecyduję to może się odezwę, a może po prostu wezmę tester, miernik lakieru i pojade, bo do warszawy daleko nie jest.
A mini choćby było ze złota i wałbrzycha nie chcę, nie wiem, nie podoba mi się i źle mi się jeździ tym autem..Anonymous - Pią 11 Wrz, 2015 kumam,ja mam tak z VWdzik - Pią 11 Wrz, 2015
rabarbar napisał/a:
kumam,ja mam tak z VW
jeszcze kupisz passataJanusz - Pią 11 Wrz, 2015
dzik napisał/a:
rabarbar napisał/a:
kumam,ja mam tak z VW
jeszcze kupisz passata
w tedeiku i hajglajnie
pozatym VAG'i nie sa takie złe... A8 całkiem miły dupowóz, mogłbym takim na codzień latać Anonymous - Pią 11 Wrz, 2015
dzik napisał/a:
rabarbar napisał/a:
kumam,ja mam tak z VW
jeszcze kupisz passata
wolałbym sobie strzelić w kolano,pisze całkowicie poważnie,choc golfem gti lub r to bym chyba nie pogardziłdzik - Pią 11 Wrz, 2015
rabarbar napisał/a:
dzik napisał/a:
rabarbar napisał/a:
kumam,ja mam tak z VW
jeszcze kupisz passata
wolałbym sobie strzelić w kolano,pisze całkowicie poważnie,choc golfem gti lub r to bym chyba nie pogardził
Nigdy nie mów nigdy. Serio, pastucha kupiłem prawie przypadkiem i tak zostało. Gust się zmienia.