To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Jakarti - Pią 11 Wrz, 2015

lol
23k za clio :D alez to tanieje wszystko w oczach..

dzisiaj widzialem F1 (szare) z zółtymi kołami :D
brałbym ale pewnie skonczy sie na Okcie RS :D

karoluPL - Pią 11 Wrz, 2015

lukp, do 30 tys, wiecej to mi szkoda dać za reno, bo tez stracić majątku nie chcę..
Jeszcze myśle nad polo gti 6R, albo ogólnie coś małego do miasta w miarę nowego do 40-45 max

siema - Pią 11 Wrz, 2015

karoluPL napisał/a:
coś małego do miasta w miarę nowego do 40-45 max

Skuter

Sprzedałem w tym roku :devil:
Kamill - Pią 11 Wrz, 2015

Fiat 500 Abarth
Chloru - Pią 11 Wrz, 2015

Abarf ma tragiczne stołki moim zdaniem. Siedziałem w tym i ani to sportowe ani wygodne.

pińcetki i mini nie chcę, Kamill, a może przypadkiem wiesz cos na temat tego clio z Twoich okolic ?

ja to nie rozumiem, ponad dwa tygodnie na allegro od rana do wieczora i same frędzle nie samochody, zaczynam żałować, ze sprzedałem a3 i pande.. :wall:

Kamill - Pią 11 Wrz, 2015

Nic nie wiem niestety. Ale co tu sie dowiadywać, czujnik lakieru w rękę, pojechać obejrzeć. Sprawdzić w aso zwrotnice, zawias, silnik, błędy w kompie i tyle.
Jeżeli faktycznie stoi tam gdzie podejrzewam to zadzwoń do typa pogadaj, wezmę czujnik lakieru w rękę i Ci go obmierzę, wstępnie obejrzę.

Anonymous - Pią 11 Wrz, 2015

Może jednak mini,dorzucisz troche i masz pewną,fajną sztuke od Maciusiowego

Dzięki Kamill, jeszcze musze sie przespać z myślą o clio, jak się zdecyduję to może się odezwę, a może po prostu wezmę tester, miernik lakieru i pojade, bo do warszawy daleko nie jest.

A mini choćby było ze złota i wałbrzycha nie chcę, nie wiem, nie podoba mi się i źle mi się jeździ tym autem..

kumam,ja mam tak z VW
dzik - Pią 11 Wrz, 2015

rabarbar napisał/a:
kumam,ja mam tak z VW

jeszcze kupisz passata

Janusz - Pią 11 Wrz, 2015

dzik napisał/a:
rabarbar napisał/a:
kumam,ja mam tak z VW

jeszcze kupisz passata

w tedeiku i hajglajnie ;D

pozatym VAG'i nie sa takie złe... A8 całkiem miły dupowóz, mogłbym takim na codzień latać ;D

dzik napisał/a:
rabarbar napisał/a:
kumam,ja mam tak z VW

jeszcze kupisz passata

wolałbym sobie strzelić w kolano,pisze całkowicie poważnie,choc golfem gti lub r to bym chyba nie pogardził

dzik - Pią 11 Wrz, 2015

rabarbar napisał/a:
dzik napisał/a:
rabarbar napisał/a:
kumam,ja mam tak z VW

jeszcze kupisz passata

wolałbym sobie strzelić w kolano,pisze całkowicie poważnie,choc golfem gti lub r to bym chyba nie pogardził

Nigdy nie mów nigdy. Serio, pastucha kupiłem prawie przypadkiem i tak zostało. Gust się zmienia.