anjas - Czw 13 Paź, 2016 Kiedyś dla relaksu przeczytałem trochę historycznych postów w tym temacie. Tak sprzed dwóch lat. Polecam.Vlodarsky - Czw 13 Paź, 2016 Ulżyło mi !
Dzięki chłopaki !
Głosujemy na Korwina albo Stonoge ! Będzie dobrze kosmita - Czw 13 Paź, 2016 Fenomen Stonogi to jest dla mnie coś niepojętego - niesamowity cham o niejasnej przeszłości, którego ludzie mają za jakiegoś Robin Hooda fejsbuka
Ja widzę delikatną szansę na jakąś normalność w Kukiz'15, bo w momencie jak Kukiz startował na prezydenta to myślałem, że to oszołom bez zaplecza, który poza JOW'ami niewiele ma do powiedzenia, ale chyba w jego otoczeniu znaleźli się w miarę sensowni ludzi, którym jednak nie zależy tylko na medialnym pierdololo jak to ma miejsce w przypadku kropki.arssss - Czw 13 Paź, 2016
Cytat:
Fenomen Stonogi to jest dla mnie coś niepojętego - niesamowity cham o niejasnej przeszłości, którego ludzie mają za jakiegoś Robin Hooda fejsbuka
+1000PiTT - Czw 13 Paź, 2016 100noga musi po prostu pi@rdolic jak potluczony bo jakby bylo inaczej to by go juz dawno odstrzelili
widocznie nikt go nie bierze na powaznie co zreszta wielokrotnie udowodnil... zapowiada wielkie skandale i temat cichnieGeKo - Czw 13 Paź, 2016 kosmita, Mimo że na niego nie głosowałem ani w prezydenckich ani w parlamentarnych to na poczatku myślałem że może to jest ktoś rozsądny ale dla mnie to niestety oszołom jak Korwin który od czasu do czasu zdarzy sie powiedzieć coś mądrego.
Swoją drogą eM mówił że ludzie wyjdą na ulice. Miał rację, tylko chyba nie przewidział że nie ta opcja dzik - Czw 13 Paź, 2016 opozycja jest do dupy i to jest problem, PO zawsze dużo czerpało z tego że nie jest pis'em, ale jak widzę mordę Schetyny to mnie skręca.Kenet - Czw 13 Paź, 2016 PO się skończyło jak Kubica...kosmita - Pią 14 Paź, 2016
GeKo napisał/a:
kosmita, Mimo że na niego nie głosowałem ani w prezydenckich ani w parlamentarnych to na poczatku myślałem że może to jest ktoś rozsądny ale dla mnie to niestety oszołom jak Korwin który od czasu do czasu zdarzy sie powiedzieć coś mądrego.
Ale ja nie pisałem tylko o Pawle Kukizie, ale też o Kukiz'15. Dla mnie mogą być nawet oszołomami jeśli będą zajmować tym co jest istotne, a nie robieniem hucpy, a póki co wydaje mi się, że tak właśnie robią. Do wyborów jeszcze sporo czasu, może zapracują na mój głos. Nie widzę w tej chwili żadnej innej alternatywy.Rasputin - Pią 14 Paź, 2016
kosmita napisał/a:
GeKo napisał/a:
kosmita, Mimo że na niego nie głosowałem ani w prezydenckich ani w parlamentarnych to na poczatku myślałem że może to jest ktoś rozsądny ale dla mnie to niestety oszołom jak Korwin który od czasu do czasu zdarzy sie powiedzieć coś mądrego.
Ale ja nie pisałem tylko o Pawle Kukizie, ale też o Kukiz'15. Dla mnie mogą być nawet oszołomami jeśli będą zajmować tym co jest istotne, a nie robieniem hucpy, a póki co wydaje mi się, że tak właśnie robią. Do wyborów jeszcze sporo czasu, może zapracują na mój głos. Nie widzę w tej chwili żadnej innej alternatywy.
+10was79 - Pon 24 Paź, 2016 Antoni patryjoto roku, a tymczasem pierwsza partia heli dotarła!
Alexxx - Pon 24 Paź, 2016 siema - Pon 24 Paź, 2016 http://natemat.pl/193031,...telstwo-ukrainy Kenet - Pon 24 Paź, 2016 "radzić se w trudnych przypadkach o tym gadka właśnie" bob.dsk - Śro 09 Lis, 2016 No i mamy Trampoline. Tak jak u nas wszyscy twierdzili że Maliniak nie da rady a tu taki psikus