wezcie pod uwage ze przez pierwszych kilka lat wilanow byl wlasnie sprzedawany jako beverly hills warszawy i to mialo byc wlasnie elitarne osidle / dzielnia wiec nei zdziwilbym sie gdyby to byla sfrustrowana laska, z kredytem w chf..
Teraz już Was (osoby mające coś do miasteczka) rozumiem. Po tej wypowiedzi wszystko stało się dla mnie jasne, zaczęło łączyć się w spójną całość. Od początku wypierałem możliwość takiego toku rozumowania, ewentualnie nie brałem tych wypowiedzi serio. Teraz już wiem że po prostu byłem w błędzie i się do tego przyznaję.
PiTT - Pią 22 Sty, 2016 Kamil, już sam fakt że przez pare stron dyskutujemy o tym świadczy że coś jest na rzeczy
jakoś nie widziałem dyskusji jaki to zajebisty jest gocław albo jak mizerne bemowo...
bronicie swojego, wiec prawidlowo, ale nie da się na siłę kogoś przekonać że białe jest czarne i odwrotnie
przyznaję się, trochę dołożyłem do ognia moimi wpisami, ale robiłem to wyłącznie dla beki... jak widać załapało i poszłoooo Alexxx - Pon 25 Sty, 2016 http://www.topgear.com.pl...ie/xqe3r0#fp=tg
Cala prawda o dojezdzie z Wilanowa zaraz sie wyda Jakarti - Pon 25 Sty, 2016 szkoda, ze nie ma mapki do podgladu z GPSem PiTT - Pon 25 Sty, 2016 czepiasz się, 4 czy 9km, co za różnica... ja i tak obstawiam że do właściwego centrum centrum jest 11-12km
Ewa Chodakowska... kurwwaaa fa, nie mogę patrzeć na jej gumową, ponaciąganą japę...
juz nawet dodałem regułę do fb żeby mi nie wyświetlało postów z jej udziałem... Franek - Wto 26 Sty, 2016 + milionEmerytRs2 - Pią 29 Sty, 2016 Potrzebuje na wczoraj namiary do rozsadnych cenowo stolarzy od zabudow kuchennych. Wszedzie dlugie terminy. U mnie szybka pilka. 2,9 metra biezacego.Bonczek - Pią 29 Sty, 2016 Ikea moj stolarz do maja zarobiony.krz_p - Pią 29 Sty, 2016
EmerytRs2 napisał/a:
Potrzebuje na wczoraj namiary do rozsadnych cenowo stolarzy od zabudow kuchennych. Wszedzie dlugie terminy. U mnie szybka pilka. 2,9 metra biezacego.
mam, ale z wielkopolskiJanusz - Sob 30 Sty, 2016
EmerytRs2 napisał/a:
Potrzebuje na wczoraj namiary do rozsadnych cenowo stolarzy od zabudow kuchennych. Wszedzie dlugie terminy. U mnie szybka pilka. 2,9 metra biezacego.
moge Cie tym zasypać ale małopolska, w okolicy kalwarii w co drugim garażu ktoś robi meble EmerytRs2 - Nie 31 Sty, 2016 Z ikei temat rozpoznam dokladnie w dn dzis. Firm na rynku jest masa. Szukam ogarnietych fachowcow za rozsadna cene. Prosty szybki projekt. Janusz moze byc kontakt do kogos ogarnietego...Jak jakid twoj kolega to mogliby novowac w mieszkaniu bo dojazd to zaden problem imo.Janusz - Nie 31 Sty, 2016 Nawet ktoś w rodzinie się znajdzie. Ale generalnie to raczej nie takie proste, bo musi najpierw wpaść zwyniarowac, wrócić zrobić i dopiero zamontować. A jeszcze ustalenie co i jak ma wyglądać itp... A to wszystko to czas i $$$pcs - Wto 02 Lut, 2016 tylko ikea jak termin goni, jakosc bardzo okAlexxx - Wto 02 Lut, 2016 EmerytRs2, wysłałem Ci namiar pare dni temu. Nie ma za co Jakarti - Śro 03 Lut, 2016 Tak go ten termin goni, ze nawet nie zdazyl podziekowac!!