To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Kupię mieszkanie

PiTT - Pią 22 Sty, 2016

Kamill napisał/a:
Jakarti napisał/a:
wezcie pod uwage ze przez pierwszych kilka lat wilanow byl wlasnie sprzedawany jako beverly hills warszawy i to mialo byc wlasnie elitarne osidle / dzielnia wiec nei zdziwilbym sie gdyby to byla sfrustrowana laska, z kredytem w chf..

Teraz już Was (osoby mające coś do miasteczka) rozumiem. Po tej wypowiedzi wszystko stało się dla mnie jasne, zaczęło łączyć się w spójną całość. Od początku wypierałem możliwość takiego toku rozumowania, ewentualnie nie brałem tych wypowiedzi serio. Teraz już wiem że po prostu byłem w błędzie i się do tego przyznaję.

PiTT - Pią 22 Sty, 2016

Kamil, już sam fakt że przez pare stron dyskutujemy o tym świadczy że coś jest na rzeczy :D
jakoś nie widziałem dyskusji jaki to zajebisty jest gocław albo jak mizerne bemowo...
bronicie swojego, wiec prawidlowo, ale nie da się na siłę kogoś przekonać że białe jest czarne i odwrotnie ;)

przyznaję się, trochę dołożyłem do ognia moimi wpisami, ale robiłem to wyłącznie dla beki... jak widać załapało i poszłoooo :D

Alexxx - Pon 25 Sty, 2016

http://www.topgear.com.pl...ie/xqe3r0#fp=tg

Cala prawda o dojezdzie z Wilanowa zaraz sie wyda ;)

Jakarti - Pon 25 Sty, 2016

szkoda, ze nie ma mapki do podgladu z GPSem :)
PiTT - Pon 25 Sty, 2016

czepiasz się, 4 czy 9km, co za różnica... ja i tak obstawiam że do właściwego centrum centrum jest 11-12km ;)
Ewa Chodakowska... kurwwaaa fa, nie mogę patrzeć na jej gumową, ponaciąganą japę...
juz nawet dodałem regułę do fb żeby mi nie wyświetlało postów z jej udziałem... :D

Franek - Wto 26 Sty, 2016

+ milion
EmerytRs2 - Pią 29 Sty, 2016

Potrzebuje na wczoraj namiary do rozsadnych cenowo stolarzy od zabudow kuchennych. Wszedzie dlugie terminy. U mnie szybka pilka. 2,9 metra biezacego.
Bonczek - Pią 29 Sty, 2016

Ikea :] moj stolarz do maja zarobiony.
krz_p - Pią 29 Sty, 2016

EmerytRs2 napisał/a:
Potrzebuje na wczoraj namiary do rozsadnych cenowo stolarzy od zabudow kuchennych. Wszedzie dlugie terminy. U mnie szybka pilka. 2,9 metra biezacego.

mam, ale z wielkopolski

Janusz - Sob 30 Sty, 2016

EmerytRs2 napisał/a:

moge Cie tym zasypać ale małopolska, w okolicy kalwarii w co drugim garażu ktoś robi meble :)

EmerytRs2 - Nie 31 Sty, 2016

Z ikei temat rozpoznam dokladnie w dn dzis. Firm na rynku jest masa. Szukam ogarnietych fachowcow za rozsadna cene. Prosty szybki projekt. Janusz moze byc kontakt do kogos ogarnietego...Jak jakid twoj kolega to mogliby novowac w mieszkaniu bo dojazd to zaden problem imo.
Janusz - Nie 31 Sty, 2016

Nawet ktoś w rodzinie się znajdzie. Ale generalnie to raczej nie takie proste, bo musi najpierw wpaść zwyniarowac, wrócić zrobić i dopiero zamontować. A jeszcze ustalenie co i jak ma wyglądać itp... A to wszystko to czas i $$$
pcs - Wto 02 Lut, 2016

tylko ikea jak termin goni, jakosc bardzo ok
Alexxx - Wto 02 Lut, 2016

EmerytRs2, wysłałem Ci namiar pare dni temu. Nie ma za co :rotfl:
Jakarti - Śro 03 Lut, 2016

Tak go ten termin goni, ze nawet nie zdazyl podziekowac!! :)