To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Nie 19 Lis, 2006

dodaje do Hh.org KONTAKTY
http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=1157

BaRtO_206GT - Nie 19 Lis, 2006

Dopisz w kontaktach jeszcze: Warszawa ul. Mineralna 26

Cos pisales o pochwalach za uzyteczne info :D

zabawa start :D

i to tylko w tym temacie co trzeba :D

ale dobrze dobrze... jestes na dobrej drodze... zobacz ze pochwala to nie takie latwe... sa u nas tacy co po +1500 postow sie jeszcze nie doczekali :D

Michał - Nie 19 Lis, 2006

:D heheheheheheh dobrze jimmi :D
BaRtO_206GT - Nie 19 Lis, 2006

:( (((
strick - Nie 19 Lis, 2006

JIMEK napisał/a:
+1500 postow sie jeszcze nie doczekali

Jakieś aluzje :D

strick napisał/a:
Jakieś aluzje
co? :D :D :D
strick - Pon 20 Lis, 2006

http://video.interia.pl/obejrzyj,film,31098

Możliwe ze to było bo stare jest, ale dobre :)

[ Dodano: Pon 20 Lis, 2006 ]
http://video.interia.pl/o...a,153,Fuksiarze

Niezłe szczęście mają

saxorulez - Śro 22 Lis, 2006

http://moto.allegro.pl/it...ok_okazja_.html

fajny obrotomież... zgaszony silniczek.. ciekawe obroty :)

Loko - Śro 22 Lis, 2006

Bo to zegarek wskazówkowy jest :D , tylko tarcza nie podpasowała :D
KonradMK - Śro 22 Lis, 2006

Aaaaaaaa psik!!!!
k-mart - Śro 22 Lis, 2006

przerazajace: :::K L I K:::
:/

BaRtO_206GT - Śro 22 Lis, 2006

Bedac znuzony nauka tej cholernej ekonomii pomyslalem sobie, tak moze wkoncu dzisiaj sie uda... i wyjechalem na wawke poszukac zaczepki... U mnie w tym nudnym jak pi..da miescie jak zwykle nic sie nie dzieje, wiec zachaczajac o konstancin zwiedzilem wilanow nikogo nie bylo, no to polecialem na FR ale nikogo nie bylo... pocwiczylem chwile rozne starty i jedziemy dalej... lecialem czerniakowska, gdzie spotkalem typa 206 S16 gosc wydawal sie chetny na maly wyscig dopoki nie zobaczyl naklejki z sss (po cholere ja ja wogole jeszcze mam???) i pokiwal przeczaco glowa... no to minalem stadion Legii i dojechalem do Lomianek... i co?? I NIKOGO NIE BYLO... wkurzony wracalem to sama trasa i dojezdzajac do Konstancina mysle pojade na Obory moze Mcken paluje Seja i wiecie co?? no Oborach NIKOGO NIE BYLO!!! ja pier... musze sie wyzalic... zrobilem ponad 50 km wypalilem cwiartke baku wachy i NIKOGO NIE BYLO!!! wy tez tak macie czy tylko ja mam takie cholerne szcescie? ze jak jade astra to jest od groma fur w okolicy a jak lece pedziem to ni chu? eh :/
Anonymous - Śro 22 Lis, 2006

BaRtO_206GT napisał/a:
Bedac znuzony nauka tej cholernej ekonomii pomyslalem sobie, tak moze wkoncu dzisiaj sie uda... i wyjechalem na wawke poszukac zaczepki... U mnie w tym nudnym jak pi..da miescie jak zwykle nic sie nie dzieje, wiec zachaczajac o konstancin zwiedzilem wilanow nikogo nie bylo, no to polecialem na FR ale nikogo nie bylo... pocwiczylem chwile rozne starty i jedziemy dalej... lecialem czerniakowska, gdzie spotkalem typa 206 S16 gosc wydawal sie chetny na maly wyscig dopoki nie zobaczyl naklejki z sss (po cholere ja ja wogole jeszcze mam???) i pokiwal przeczaco glowa... no to minalem stadion Legii i dojechalem do Lomianek... i co?? I NIKOGO NIE BYLO... wkurzony wracalem to sama trasa i dojezdzajac do Konstancina mysle pojade na Obory moze Mcken paluje Seja i wiecie co?? no Oborach NIKOGO NIE BYLO!!! ja pier... musze sie wyzalic... zrobilem ponad 50 km wypalilem cwiartke baku wachy i NIKOGO NIE BYLO!!! wy tez tak macie czy tylko ja mam takie cholerne szcescie? ze jak jade astra to jest od groma fur w okolicy a jak lece pedziem to ni chu? eh
opisz tego killa w killach. chyba ze sie wstydzisz porazki... :D a tak nawiasem mowiac to ja jeszcze nigdy niewsiadlem w samochod z mysla ze, no teraz to jade poszukac kogos kto sie bEdzie chcial ze mna scigac... ale moze to tylko ja... :)
Michał - Śro 22 Lis, 2006

ja tez nie miałem nigdy takiej opcji :D poważnie. heheheh