CHRZANEK - Pon 26 Paź, 2009 Podbije - tylko niechktoś przypomni mi w czwartek.
Taki zalatany jestem...siema - Pon 26 Paź, 2009 Ja niestety nie dam rady. Czekam na foty Mick - Pon 26 Paź, 2009 106 dotarł był na moim oszczędzającym.
pP czekam na info o konsoli, bo widze ze za 1200 jesteśmy w stanie kupić.
Rudi, jutro skontaktuje się z dziewczyną z MM i umówimy się na piątek, musimy wiedzieć, czy około 11 nie będzie tam obchodu lekarza, zeby nie wpaść w takim momencie
super że bedziecie!!M - Wto 27 Paź, 2009 przeliczyłem - u mnie jest 1266PLN'ów!
Ile tam u Ciebie Micku jest bo moze styknie na wszystko?
Przepraszam ze wczoraj nie oddzwonilem wieczorem ale choróbsko mnie zniszczyło na wieczór.Mick - Wto 27 Paź, 2009 znalazłem konsole w sklepie przy jana pawła w wersji slim:
http://www.allegro.pl/ite...ep_ed_w_wa.html
do tego można by dokupić jakieś 2 gierki i myśle, że w 1500 sie zmieścimy.
jeśli masz 1266 to u mnie jest kasa od 106 oraz moja + Rudy's.
Jutro mogę tam pojechać, chyba że spotkamy się tak jak mówiłeś przez telefon dzisiaj i tam podjedziemy odebrać..M - Wto 27 Paź, 2009 To juz jak chcesz Micko, tylko daj wczesniej znac bo rozumisz jak jest Franek - Wto 27 Paź, 2009 Ja nie dam rady w ciągu dnia się wyrwac z pracy... Szkoda bardzo.PieQt - Śro 28 Paź, 2009 ja dm radę się pojawić, też dam kasę - umówiłem się, że dam ją od razu MickowiMick - Śro 28 Paź, 2009 Panowie,
prezent kupiony dzisiaj przeze mnie
jest to wersja SLIM ze 120 GB dyskiem.
dokupiłem też 4 gierki - mam nadzieje, że się spodobają.
Dołączam też do niej kabel HDMI, który na razie mi się nie przyda, a do tej konsoli jest jak znalazł
osoby na piątek to:
1. Mick
2. pP
3. Rudyss - jako przestawiciel MamMarzenie.org
4. FreeMan
5. Chrzanek
6. Piekut
7. Dorota Pykosz
8. Joanna MirekCHRZANEK - Śro 28 Paź, 2009 Rozumiem że strój HH.ORGowy obowiązkowy ??Mick - Śro 28 Paź, 2009 myśle, że dobrze by było... Jacek - Śro 28 Paź, 2009 Mick, dzięki za ANGAŻ bardzo bym chciał być z wami ale niestety nie dam rady.Rudello - Śro 28 Paź, 2009 rudy`s łysy`s
Mick super!FreeMan - Pią 30 Paź, 2009 sorry Panowie ale ja nie dojade. Wlasnie zadzwonila moje kolezanka z pracy ze jej dziecko sie rozchorowalo i musze ja od rana zastapic. pP - Pią 30 Paź, 2009 o ktorej to??bo z rana mam sajgon.. i adres poprosze