To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

M - Czw 07 Sty, 2010

w sensie ze do maca nie mozna wpasc na kolację ;D
PGmaster - Czw 07 Sty, 2010

No jak nie... Tylko trzeba wiedziec jak :)
Anonymous - Czw 07 Sty, 2010

Koorwa po co ja tak sie spuszczałem nad odbudową i malowaniem puga? wróciłem z małego upalanka po lesie i mam jakąś blokadę przed odkręceniem maxa na bardzo śliskim pomiędzy drzewami... szkoda mi fury. Przedtem tego nie miałem. Starość chyba...
itr 911 - Czw 07 Sty, 2010

PGmaster napisał/a:
Posmigalem sobie dzisiaj na realu na ursynowie. Calkiem sympatycznie chociaz panowie policjanci zepsuli zabawe...

No dobra miejscówka jak na market ;D

Jak jestem na kabatach to zawsze tam wpadam na slalom pomiędzy budami na wózki :jupi:

GeKo - Pią 08 Sty, 2010

Właśnie wróciłem z upalania po Mikołowskich lasach. Na kolcu pięknie sie jeździ :)
Loko - Pią 08 Sty, 2010

Łoooo kurwa, ja dziś poszedłem grubooo ponad to co zwykle, jakieś 3 godziny upalania za WRX-em, z dużo szybszym tempem niż zwykle, udawało się trzymac 4 napęda, a latanie było grube grube, prawie cały czas 1,00 zł - 1,20 zł, nie raz dokręciłem trójkę. Drzewa, barierki, śnieg, błoto dużo, dużo zakrętów szybkich i trochę serpentyn, patelni.
Generalnie przelecieliśmy trochę po okolicach sieprawia i potem ojców i dużo rożnych wiosek które nawet nie mam pojęcia gdzie są :rotfl:
Zajebiście jeździ się za kimś kto dobrze ogarnia i jedzie szybko, sam na pewno jechał bym dużo wolniej.

ade - Pią 08 Sty, 2010

wlasnie wrocilem;]

okolice mogilan, sieprawia, skawiny;]

rewelacja:P

w 4 auta upalalismy, cliowka s16 wisiala nad skarpa na 3ech kolach, tylnim prawym metr nad droga:D a do tego sierra zaliczyla drzewo:P

a wczesniej mala proba na placyku za orlenem w myslenicach...

jako ciekawostka na 8 4x4 w tym 5 evo tylko jedna Xka i jeden STi mnie objechaly:P ( i punto 1,2 jeszcze, ale z zowa za kolkiem:P) :jupi:

Loko - Pią 08 Sty, 2010

Hehehe, widzę ze podążaliśmy podobnymi drogami dzis :D , bo też po drodze spotkałem zowe na orlenie :D
kamil - Pią 08 Sty, 2010

ooo wspaniale ...słyszysz Pitt, jedziemy na Real :)
Anonymous - Pią 08 Sty, 2010

ade napisał/a:
cliowka s16 wisiala nad skarpa

Max czy bober? hehe

Szkoda że mnie w Kr nie było bo w Tarnowie to nie ma z kim polatać...

ade - Pią 08 Sty, 2010

loko napisał/a:
Hehehe, widzę ze podążaliśmy podobnymi drogami dzis , bo też po drodze spotkałem zowe na orlenie

to gdzies sie minelismy po drodze:P dobrze, ze z przeciwka sie nie spotkalismy :rotfl:

agentczor napisał/a:
ade napisał/a:
cliowka s16 wisiala nad skarpa

Max czy bober? hehe

Szkoda że mnie w Kr nie było bo w Tarnowie to nie ma z kim polatać...

max

Tomcat - Pią 08 Sty, 2010

ade a jak skończyła subara Graf'a ? :D
ade - Pią 08 Sty, 2010

Tomcat napisał/a:
ade a jak skończyła subara Graf'a ? :D

chyba bez strat:D ponoc jakas choinke scial:D ale ucierpiala tylko choinka :rotfl:

ja pozniej dojechalem:D

Marek23 - Pią 08 Sty, 2010

Loko napisał/a:
Łoooo kurcze, ja dziś poszedłem grubooo ponad to co zwykle, jakieś 3 godziny upalania za WRX-em, z dużo szybszym tempem niż zwykle, udawało się trzymac 4 napęda, a latanie było grube grube, prawie cały czas 1,00 zł - 1,20 zł, nie raz dokręciłem trójkę. Drzewa, barierki, śnieg, błoto dużo, dużo zakrętów szybkich i trochę serpentyn, patelni.
a znales trase, czy w ciemno tak szliscie?
Kurde bez pilota w nocy na nieznanym na sniegu mozna sie niemilo zdziwic

ade - Pią 08 Sty, 2010

[quote="Marek23"]
Loko napisał/a:
Łoooo kurcze, ja dziś poszedłem grubooo ponad to co zwykle, jakieś 3 godziny upalania za WRX-em, z dużo szybszym tempem niż zwykle, udawało się trzymac 4 napęda, a latanie było grube grube, prawie cały czas 1,00 zł - 1,20 zł, nie raz dokręciłem trójkę. Drzewa, barierki, śnieg, błoto dużo, dużo zakrętów szybkich i trochę serpentyn, patelni.
a znales trase, czy w ciemno tak szliscie?
Kurde bez pilota w nocy na nieznanym na sniegu mozna sie niemilo zdziwic[/quote

ja jak narazie szybkich zakretow sie boje... i raczej 90-100 nie przekraczam nawet jak czuje, ze mozna sporo szybciej:d

ale loko jest kozak:D no i za kims sie latwiej jedzie, widzisz mniej wiecej co sie dzieje, jak wyglada zakret:D

za to ciasniejsze 2jkowe czy wogole patelnie to opor:D:P na ile da sie nie znajac trasy;d