Anonymous - Wto 24 Lut, 2009 1.FreeMan
2.pepe
3.Rudello
4.JMK ew.+1
5. Marcel
6. Kulka
7. Siara
8. Kubson
9. Michał
10. MikołajMichał - Wto 24 Lut, 2009 marczelo
dopiero do domu wrocilem
widzimy sie na koszu odrazu ...Anonymous - Wto 24 Lut, 2009 Ok USandA Kamilbike - Wto 24 Lut, 2009 Marcel mnie dzis na kosza zapraszal, ale niestety musialem sie wymiga. Postaram sie wpasc w przyszlym tyg i pokazac jak nie nalezy grac i jakiej kondycji nie wolno miec pP - Wto 24 Lut, 2009 Panowie
było fajnie, ale pierwsza kwarta nas rozbiła...
potem patrzyliśmy jak się powinno grać
do następnego wtorku Rudello - Wto 24 Lut, 2009 ... i wywracać
nafikołkowałem sie trochę.. wychasałem..
wspaniale..
senkju senkjuKamilbike - Wto 24 Lut, 2009 Kuzyn w dowod wdziecznosci za sprzet silkowy, dal mi swoje najkacze w ktorych przelazil 2-3 dni i rzucil je w kat. Takze buty juz sa i mam nadzieje ze bede na silach kondycyjnie chociaz zrobic 2 pelne boiska biegiem
Panowie tylko mnie nie zabiegajcie na smierc, bardzo prosze pcs - Śro 25 Lut, 2009 ja niestety nie moglem bo wybity palec po ostatnim razie jeszcze nie doszedl do siebie....
pierwszy raz opuscilem odkad zaczalem chodzic i juz czuje sie grubo Anonymous - Śro 25 Lut, 2009 yeeeeeeeeeeee mówcie mi Mutombo
ale mi sie wczoraj dobrze skakało
prawie wsadziłem gdybym zlapał piłę dobrze to chyba była by paczka ....kubas - Śro 25 Lut, 2009 wow marcel to ile masz wyskoku ? czy kosz jest na 1,5 ? bo chyba nizszy odemnie jestes i to sporo a ja mam problem z paka...Anonymous - Śro 25 Lut, 2009 kiedyś się troszkę skakało .... kosz jest na niżej niż 3,05 (niech się Free i Jimbo wypowiedzą n/t)
z 2 nóg łapałem się obręczy a z dwutaktu czasem się wsadziło kubas - Śro 25 Lut, 2009 no najs najs kozak Anonymous - Śro 25 Lut, 2009 jeden z koszow jest minimalnie podlamany, te 3cm pochylony ale to bardzo pomaga w tym decydujacym taczu czubkiem palca wiec jest zdecydowanie latwiejFreeMan - Nie 01 Mar, 2009
1.FreeMan
2.Anonymous - Nie 01 Mar, 2009 1.FreeMan
2.JIMEK
3. Josh(nowy kolega na koszu prosze o sympatyke, nie mowi po polsku, nie ma z kim kosza grac w polsce.)