To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

Michał - Czw 17 Wrz, 2009

renderuje sie na drugim kompie
shift jest naprawde NIEZŁY !! WOW !!

PiTT - Pią 18 Wrz, 2009

przez chwile się zajarałem i myślałem żeby kupić, ale pomyślałem że może na jutubie będą jakieś filmiki poza trailerem
sorewicz nie kupuję tego, co to jest?
może inaczej, spodziewałem się symulacji bo takie tylko lubię wyścigi, arcadowe rajdy mnie nie jarają, czyli bez zmian, NFS jest nadal kupą taką jak było

PieQt - Pią 18 Wrz, 2009

jak będzie po 50 zeta, to kupię ;-)
Michał - Pią 18 Wrz, 2009

Cytat:
może inaczej, spodziewałem się symulacji bo takie tylko lubię wyścigi, arcadowe rajdy mnie nie jarają, czyli bez zmian, NFS jest nadal kupą taką jak było

1. pitt , szczerze, jestem wielkim przeciwnikiem nfs'a, ale ten jest naprawdę dobry
2. lubisz symulacje a grasz w forze :lol2: :lol2: juz nie chce mi sie tłumaczyć ze to nie jest symulacja. Weź do mnie wpadnij na vóde z jakartim to pogramy w RBR. Raczej na forze wtedy nie spojrzysz juz nigdy
3. na filmiku tym co pokazałeś , wygląda to na okrutny arcade, ale tak nie ejst .
4. widok ze srodka naprawde daje rade

Nie chce bronić, bo nie shift nie jest szałem, ale nie mozesz oceniać gry po filmiku, szczególnie ze pare osób juz grało w shifta
jakiego masz pieca ? moge ci wypalić i se pykniesz

pP - Pią 18 Wrz, 2009

Michał napisał/a:
lubisz symulacje a grasz w forze juz nie chce mi sie tłumaczyć ze to nie jest symulacja. Weź do mnie wpadnij na vóde z jakartim to pogramy w RBR. Raczej na forze wtedy nie spojrzysz juz nigdy

odwieczny spór ;D
ja to rozumuje w ten sposób..RBR jest owszem symulacją w każdym calu, ja grałem i dla mnie RBR jest za trudny, sprawia radość, jednak mimo wszystko trzeba się ostro spinać, a mi w rozrywce nie chodzi o to..ja kupuje grę po to, aby sprawiała mi przyjemność z grania i wcale nie mówie tutaj o wybieraniu najłatwiejszego poziomu i wygrywaniu wszystkiego co leci..chodzi mi o to, że RBR czy inna gra nigdy nie odda 100% realizmu, a RBR jest już blisko poziomu gdzie gracz męczy się aby przejechać odcinek bez bum..forza jest dla mnie grą, która właśnie daje przyjemność z gry, wymaga oczywiście wysokich umiejętności a przy tym nie jest hardcorowo "realistyczna"

oke, rozumiem cie.
prawda jest taka , że jeden dzień treningu w rbr i po tym zaczyna sie granie na lajcie.
Naprawde, wielka radocha jest jak wchodzisz w "piaseczno" długim bokiem niczymy gigi w swoim evo i uda ci sie z tego wyjsc. Tego nie ma w innych grach , bo tam jest za łatwo
pitt wpadasz do mnie w tygodniu i pogramy

PiTT - Pią 18 Wrz, 2009

Michał napisał/a:
oke, rozumiem cie.
prawda jest taka , że jeden dzień treningu w rbr i po tym zaczyna sie granie na lajcie.
Naprawde, wielka radocha jest jak wchodzisz w "piaseczno" długim bokiem niczymy gigi w swoim evo i uda ci sie z tego wyjsc. Tego nie ma w innych grach , bo tam jest za łatwo

a Ty do mnie na forze i zobaczysz jak na kierze się ogarnia :D

grałem w forze u kuby :/ z 10 min pograłem
przyjemnie sie gra w tego arcada :)

PiTT - Pią 18 Wrz, 2009

Michał napisał/a:
grałem w forze u kuby :/ z 10 min pograłem
przyjemnie sie gra w tego arcada :)

chooja prawda, nie wiem czemu tak uważasz, ale jak dla mnie jest to jedna z najlepszych samochodówek
samo prowadzenie jest kozak, wpływ zmiany opon, ustawienia zawieszenia itd. to wszystko czuć
jak np. zrobisz w hondzie turbo to przestaje skręcać :D
możliwość latania bokami po wszystkich zakrętach
mniodzio :jupi:

Cytat:

no, to typowa symulacja. Wsiadasz do fury i latasz odrazu bokami
sam sobie gole strzelasz :D
rysiek jest zorientowany tylko i wyłącznie na symulacje przez którą poprawiasz czasy. Sprawdza się w nim powiedzenie
"im wolniej jedziesz, tym szybciej"

zefir - Pią 18 Wrz, 2009

dla mnie shift masakra, nawet po przestawieniu ustawien czulosci, wszystko jedzie bokiem, a wszelkie ustawienia NIC nie daja.

co do Forzy , grze blizej do symulacji niz do arcade. choc symulacja to nie jest.
ale przynajmniej ustawienia cos daja! i istnieje pojecie podsterownosci i nadsterownosci i mozesz o tym decydowac.

NFS: shit to klapa dla mnie, skoro seryjna rs4 nie mozna wejsc w zakret inaczej niz bez zarzucania tylem, a scirocco zachowuje sie beznadziejnie.
jak zwykle NFS mega kampania, kupe dup wynajetych zajebista grafa i muza ale frajda z jazdy zadna.

PiTT - Pią 18 Wrz, 2009

Michał napisał/a:
Cytat:

no, to typowa symulacja. Wsiadasz do fury i latasz odrazu bokami
sam sobie gole strzelasz :D

japa kale, jeśli masz furę ponad 500KM to zakładam że w realu też latasz bokami :D
zresztą nie o to chodzi, forza jak dla mnie jest git i tyle, nie mówię że to symulator bo jeśli tak to zdecydowanie bliżej ideału było w całej serii GTR

PiTT - Pią 18 Wrz, 2009

Michał napisał/a:

a masz coś takiego?

Maciusiowy - Pią 18 Wrz, 2009

po ww wymiot pewny :D
Loko - Pią 18 Wrz, 2009

To aż dziwne, że rozmawiamy tutaj o prawdziwych symulacjach, a nie pojawił się jeszcze tytuł iRacing. Ktoś może grał, podobno bezlitośnie niszczy wszystkich konkurentów jeśli chodzi o realizm.

http://www.youtube.com/watch?v=Cn96JwbB1Ag