mi - Sob 28 Sie, 2010 można, fakt Bart - Sob 28 Sie, 2010
PiTT napisał/a:
myślałem żeby na przyszły sezon też wejść w skuter, ale jak już to kupię większą pojemność zarejestrowaną na 50
też tak swego czasu myślałem, ale ostatecznie zrobiłem prawko A i jeżdżę bez stresu. Kosztowało to coś koło 1000zł, egzamin jest jak najbardziej zdawalny.Jakarti - Sob 28 Sie, 2010
Żydomason napisał/a:
też tak swego czasu myślałem, ale ostatecznie zrobiłem prawko A i jeżdżę bez stresu. Kosztowało to coś koło 1000zł, egzamin jest jak najbardziej zdawalny.
kazdy egzamin jest zdawalny
ale jego zdanie wymaga wiekszej angazacji.. kurs, egzamin.. jizus - znowu mam zdawac 4 razy? Michał - Sob 28 Sie, 2010 jak narazie nie ogarniam 4,5 konia za bardzo
Wkurwiam w taki sposób, ze mijam cały korek , staje z przodu i wszyscy muszą za mną się wlec 60 kmh DOBREEEEEEEEEEEEE
Jak narazie , mega pozytyw, chyba większy niż klepanie nitaMichał - Sob 28 Sie, 2010 Nie, jednak co klepanko to klepanko ...Jacek - Sob 28 Sie, 2010 szybko doszłeś anjas - Sob 28 Sie, 2010
Michał napisał/a:
Jak narazie , mega pozytyw, chyba większy niż klepanie nita
Michał napisał/a:
Nie, jednak co klepanko to klepanko ...
pamiętaj, że możesz połączyć przyjemności i klepać nita na skuterze!
To byłoby coś!mi - Sob 28 Sie, 2010
anjas napisał/a:
możesz połączyć przyjemności i klepać nita na skuterze!
to właśnie taka sobie opcja, dlatego wolę kłaść genitalia na baku, pod którym wibruje spory jednocylindrowy silnik.
Polecam! Żanet KaletaJacek - Sob 28 Sie, 2010 wyjmłeś mi to z ust Michał - Sob 28 Sie, 2010 heheh, bak mam pod fotelem, czyli generalnie jaja powinienem .... znaczy mam na nich usiąść ?206 Gti - Sob 28 Sie, 2010 GIT ! Jes dobrze - grunt ze to CABRIO!Janusz - Sob 28 Sie, 2010
mi napisał/a:
to właśnie taka sobie opcja, dlatego wolę kłaść genitalia na baku, pod którym wibruje spory jednocylindrowy silnik.
Polecam! Żanet Kaleta
jedyne rozwiązanie jakie widziałbym dla Ciebie, to jakiś stary bokser od BMW tam to są wibracje mi - Sob 28 Sie, 2010
mi napisał/a:
kłaść genitalia na baku
Jacek napisał/a:
wyjmłeś mi to z ust
tak - to był udany ranek.Anonymous - Pon 30 Sie, 2010 mistrz, ale zaczniej jeździć w okularach Michał - Pon 30 Sie, 2010
cały weekend jedziłem. Dobrze zajarany jestem
Troche brakuje mocy na prostych niestety, no ale tego nie przeskocze ...
polecam każdemu shadowke, albo habane custom
marcel - rada od skuterzysty. Na razie bez oksów, w razie wypadku szkło może mi wpaść do oczu. Jakoś tam w miare widze