To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [track day] Wyrazów 16.08.09

k-mart - Pon 17 Sie, 2009

wiem ze n.p. eM krecil filmiki.
beda?
bo chcialem przeanalizowac moje bokasy :D
Generalnie trzeba wiecej mocy w r5, bo nie dawala rady wyprowadzic na 3-ce bokiem z tego dlugiego luku.
Na jakiejs normalnej oponie a nie tych pol-zimowych smieciach i odrobinie koncentracji zejscie do 43s nawet przy braku mocy nie bedzie problemem dla r5, prowadzi sie bajecznie.

anjas - Pon 17 Sie, 2009

właśnie Kej, wróciłeś piątką do CH czy zostawiasz ją w PL?
Jacek - Pon 17 Sie, 2009

k-mart, jutro ogarnę onboarda z r5 bo w domu net słaby, prowadzi się fura jak kart, jaram sie

nie, jutro inwestuje w sprzet, gruby serwis sie szykuje
M - Pon 17 Sie, 2009

postaram sie zeby filmy byly jeszcze dzisiaj ( w nocy) - raczej skleje wszystko w jeden - oprocz onboarda Jakartiego.
M - Pon 17 Sie, 2009

michool_vt napisał/a:
eM, zajebisty czas! pierwszy raz tam byłes.. dobrze ze nie jezdziles dłuzej bo bys nas naklepał i byłby wstyd :D j

Dzieki ale powiem szczerze ze raczej mnie uratowały proste gdzie moglem nadrabiac mocą no i trzy ósemki,
niż jakas wyszukana technika jazdy.
Na szacun zasluguje imho trzech tenorów saxo czyli wlasnie Loko, Ty i Niemy.
Nie napisze ze jeszcze MI zadżebiście jezdzil bo chlopak sie zakoniuje na śmierć.

eM moj mistrz i wladca!

generalnie esencja dobrego czasu to koncentracja. ja n.p. nie moge sie skoncentroac tylko poprostu jade a podczas jazdy mysle o maliniaku, insignii. konstrukcji opalania kielbasy Jakartiego podpatrzonej u adamanta i takie tam

Greg - Pon 17 Sie, 2009

jacek czajka napisał/a:
c2 moim zdanie super się prowadzi i jest potencjał, wywalacie chłopaki po 50-60 kg niepotrzebnych bambetli+ slick i nawiązujecie walkę o pudło!

To prawda, prowadzi się mega. Musimy spróbowac pozbyc sie tylnych stołków, powinno być z -40kg, ale dupa pójdzie ostro do góry i może mocno zamiatać. Łil si :P

Qukie - Pon 17 Sie, 2009

No to zapodaję moje fotki, część pierwsza. Dwa adresy do dwóch miejsc, fotki te same:

http://picasaweb.google.c...yrazow16082009#

http://public.fotki.com/Qukie/wyrazow-16-08-2009/

Anonymous - Pon 17 Sie, 2009

Qukie, Ty byłeś z rudą dziewczyną? widziałem że dużo fot robiła
Loko - Wto 18 Sie, 2009

Karwa ile stron napisaliście, w zasadzie to wszystko juz napisane i mogę się tylko pod tym podpisać.

Co więcej to dzięki wszystkim za przybycie, miłą atmosferę i fajnie spędzony czas.

eM dzięki za możliwość przejażdżki Hondą, bardzo fajnie się prowadzi, zdecydowanie skręca i robi dobre wrażenie, zwarte, przewidywalne auto którym się bardzo przyjemnie jeździ do tego świetnie przyspiesza no i te obroty bajka.

Jacek- dzięki za przewiezienie mnie na prawym taborecie aygolota, podpatrzyłem i potem podkradłem do siebie ;) tor jazdy w jednej części toru i dzięki temu na pewno teraz jadę tam szybciej :)

Michool dzięki za ugoszczenie w drodze powrotnej :)

No i tabelunia z czasami, jak zwykle poproszę o PW z uzupełnieniem brakujących braków ;)

Jakarti - Wto 18 Sie, 2009

lucky "13" !!!! :)
mistrz :D

bizon - Wto 18 Sie, 2009

AndreXSi napisał/a:

no jak ruda to na pewno chodzi o qukiego ;D

Qukie - Wto 18 Sie, 2009

bizon napisał/a:
AndreXSi napisał/a:

no jak ruda to na pewno chodzi o qukiego ;D

Gdyby była pokraczna to by znaczyło, że jestem z bizonem :ble:

Zgadza się, to byłem ja. W sumie mamy ponad 300 fotek. To co wkleiłem to taka pierwsza selekcja moich 150, reszta z czasem zapewne do końca tygodnia ;-)

P.S. Ooo eM ma Hondę Civiv :chick:

Barejka - Wto 18 Sie, 2009

Panowie tak z ciekawosci to Dzon przyjechal ta skoda rapid? o_O