aż tak dobrze opony trzymały w tych warunkach ?Bad-i - Śro 15 Wrz, 2010 mysle ze to jest spowodowane przez ciasny prawy hak - opon chyba nie wykorzystalem do koncamartin.h - Śro 15 Wrz, 2010 Klip z Wisły:
kto jej pisał te komentarze...?? jestem w szoku jakiegoś konkretnego zapaleńca maj w tv. Co prawda połowę biadolenia można by wyciąć, ale ogólnie to chyba najbardziej rzeczowa relacja z jakiejkolwiek imprezy motorsportowej jaka w Polsce widziałem. SZOOOOK106 - Pią 17 Wrz, 2010 rudy zostal rajdowym ekspertem tvp katowice
moze mi sie podpisze na piersi na kolejnym rajdzie GeKo - Pią 17 Wrz, 2010 Janusz, bo nie pamiętasz relacji z Polsatu i motowiadomości. To były najlepsze relacje jakie się pojawiały z RSMP. w 1 tygodniu po rajdzie pokazywali generalkę a tydzień później przejazdy pierwszej piątki z poszczególnych klas.qbica - Pią 17 Wrz, 2010 bardzo fajna relacja!
a i dostalem wkoncu pare fotek, w tym obiecana Przemowi fota na rampie
Zebranie czesci ekipy hh.org
i wycieczka w pole C2ki Bad-i - Sob 18 Wrz, 2010
106 napisał/a:
rudy zostal rajdowym ekspertem tvp katowice
moze mi sie podpisze na piersi na kolejnym rajdzie
he he tutaj widac ze sam Rudy nie wie o czym mowi 106 - Sob 18 Wrz, 2010 najtrudniejszy mial byc os3 a okazal sie byc os2 hyhy tym bardziej ze do os3
rudy nie wystartowal Bad-i - Sob 18 Wrz, 2010 Jednak HP Sporting daje rade
qbica - Nie 19 Wrz, 2010 i jeszcze pare fotek qbica - Nie 19 Wrz, 2010 Anonymous - Pią 01 Paź, 2010 chwilę trzeba było czekać, opierdolyć kogo trzeba i jest