Yarko - Sob 07 Maj, 2011 jeszcze w temacie zużycia opon po ostatnim Ułężu z Wróblem, jak widać prawy przód jest znacznie mocniej zużyty niż lewy, tak więc jeśli próba będzie identyczna, to warto zamieniać opony stronami ( heh kierunkowe R1R )
Anonymous - Sob 07 Maj, 2011 Karawana wyruszyła
Kenet - Sob 07 Maj, 2011 Eee do litości wulkanizatora to jeszcze zostało trochę Yarko - Sob 07 Maj, 2011
Kenet napisał/a:
Eee do litości wulkanizatora to jeszcze zostało trochę
ale boki w prawej są już niestety słabe Kenet - Sob 07 Maj, 2011 Nie no śmieje się, prawa widać że dostała troszkę chłosty, jak będzie sucho to pewnie ją jutro dokończysz? Swoją drogą też kupiłem te R1R niedawno, ale jadę na federalach zobaczę jak zejdzie. Z tym, że bardziej o tył się obawiam bo nie zdążyłem założyć wilwooda i będę zamiatał na dohamowaniach bankowo Rasputin - Sob 07 Maj, 2011 Kurna widze,że wszyscy się tak napinają,że chyba pójde dopompować moje sparciałe klebery i wyreguluje gaźnik Yarko - Sob 07 Maj, 2011
Kenet napisał/a:
jak będzie sucho to pewnie ją jutro dokończysz?
tak, jutro kończę przody
w sumie to będzie ich czwarta pojeżdżawka + ze 3k normalnej jazdy więc nie ma tragedii, ale niestety nie nadają się na suche, przyczepne asfalty, dokupię 2 sztuki i zostaną jako deszczówki, bo tylne są jak nowekamil - Sob 07 Maj, 2011 no nie wiem, nie wiem....a daleko ten Ułęż
kurde, już nie mogę się doczekać.PiTT - Sob 07 Maj, 2011 chłopcy
potrzebuję info kto ze mno jedzie mazdo
Carlos ma dać znać wieczorem
Mick - jedziesz? jak tak to gdzie i o której mam być po Ciebie?
Majk - jedziesz? jak tak to gdzie i o której mam być po Ciebie?
wiem, że niektórzy wyruszają spod Orlenu o 7
z uwagi że nie muszę być punkt 9 pod bramą to proponuję normalniejszą godz. wyjazdu, np. 8.30
jak coś to dawać na koma 602 572 572 albo 507 021 423 jakby mi się zasięg skończył w apartamencie EmerytRs2 - Sob 07 Maj, 2011 ale jazda...
jakiś tępy choyyy mi dobrze życzy...albo taki zbieg okoliczności .
fuksem jadę jutro...
ogarniam się jadę po odbór kół zakładm je od razu, patrząc na to co się dzieje za oknem.M - Sob 07 Maj, 2011 Majku lajtowe ofkoz. My zamulamy w kaziku,zalujcie.Bad-i - Sob 07 Maj, 2011
Michał napisał/a:
Badi , będziesz na stacji z rańca ? jedzie marcin ?
tak , bede o 7 na orlenie. Rudy ma tez byc.
Marcin moj brat? ma dojechec okolo 9 - jezeli da rade
pol dnia walczylismy ze swiatlami w lawecie - okazalo sie ze padl przekaznik w Hiluxie
Tym samym nie przygotowalem samochodu - dlatego mam pytanie czy ktos bierze zabe i inne graty?
Dodam ze jade z laweta bez swiatel, dzwonie do Rudego i mowie; Rudolf lecisz za mna bo ja nie mam swiatel w lawecie. Na to Rudy odpowiada: ja nigdy nie mialem Yarko - Sob 07 Maj, 2011
Bad-i napisał/a:
Tym samym nie przygotowalem samochodu - dlatego mam pytanie czy ktos bierze zabe i inne graty?
ja będę miał żabe, klucz do kół, klucze do regulacji gwintu, kompresor i jakieś podstawowe narzędzia
Bad-i napisał/a:
Dodam ze jade z laweta bez swiatel, dzwonie do Rudego i mowie; Rudolf lecisz za mna bo ja nie mam swiatel w lawecie. Na to Rudy odpowiada: ja nigdy nie mialem
Vlodarsky - Sob 07 Maj, 2011
Bad-i napisał/a:
Dodam ze jade z laweta bez swiate
Ziom bluźnisz... masz kierunki i stop - brakuje tylko świateł mijania. Gdyby to była kwestia tylko zgniłych połączeń było by wszystko.Bonczek - Sob 07 Maj, 2011
Bad-i napisał/a:
lecisz za mna bo ja nie mam swiatel w lawecie. Na to Rudy odpowiada: ja nigdy nie mialem