Jarosław i tak uzna, że wybory zostały sfałszowane albo, że...wygrał.
wlasnie jestem w szoku, bo tak jak go nie znosze to uwazam ze wytrzymal cisnienie i wypowiedzial sie w miare spokojnie (poprawnie)Stf - Nie 09 Paź, 2011
PiTT napisał/a:
well done
ogląda ktoś tego debila jarka?
OMFG
Jarek jeszcze jakoś tam zachował twarz nawet powyżej swojego poziomu musze przyznać ale Błaszczak za jego plecami chyba zęby sobie pokruszył Bad-i - Nie 09 Paź, 2011
Stf napisał/a:
PiTT napisał/a:
well done
ogląda ktoś tego debila jarka?
OMFG
Jarek jeszcze jakoś tam zachował twarz nawet powyżej swojego poziomu musze przyznać ale Błaszczak za jego plecami chyba zęby sobie pokruszył
Bo tych dwoch z tyłu doszlo do wniosku ze juz ich nie ma Stf - Nie 09 Paź, 2011
Bad-i napisał/a:
OK zimny kapsel dla Wszystkich
+3 minimum PiTT - Nie 09 Paź, 2011
Bad-i napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Polacy mnie nie zawiedli
+1
Mam nadzieję, że spread się powiększy:)
wlasnie jestem w szoku, bo tak jak go nie znosze to uwazam ze wytrzymal cisnienie i wypowiedzial sie w miare spokojnie (poprawnie)
co Ty mówisz
wkoorw go ogarnął srogi
pewnego dnia zwyciężymy bo my mamy rację
czyli ci którzy głosowali na inne partie nie mają racji = są debilami
człowiek LOL, bez kitu
zamiast powiedzieć, szanuję demokratyczny wybór narodu to ten znowu nawija o racjach Stf - Nie 09 Paź, 2011
Bad-i napisał/a:
Bo tych dwoch z tyłu doszlo do wniosku ze juz ich nie ma
no teraz jak kogokolwiek wyje...ą to nie będą mieli gdzie pójść bo pjn'u tysz już ni ma... więc raczej czystek nie będzie.PiTT - Nie 09 Paź, 2011 przepraszam, uniosłem się ps - Nie 09 Paź, 2011
GeKo napisał/a:
w zależności od tego kto robił badane wyniki są różne, wg homo homini PO wygrywa 5% przewagą a SLD notuje 3 wynik.
gdzie te wyniki homo, bo nie moge znalezc nigdzie??Bad-i - Nie 09 Paź, 2011
PiTT napisał/a:
Bad-i napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Polacy mnie nie zawiedli
+1
wlasnie jestem w szoku, bo tak jak go nie znosze to uwazam ze wytrzymal cisnienie i wypowiedzial sie w miare spokojnie (poprawnie)
co Ty mówisz
wkoorw go ogarnął srogi
człowiek LOL, bez kitu
zamiast powiedzieć, szanuję demokratyczny wybór narodu to ten znowu nawija o racjach
ale zobacz ze nie powiedzial nic o Leszku, o Smoleńsku, o Merkel, o Komunizmie i o Ruskich anjas - Nie 09 Paź, 2011
ps napisał/a:
GeKo napisał/a:
w zależności od tego kto robił badane wyniki są różne, wg homo homini PO wygrywa 5% przewagą a SLD notuje 3 wynik.
gdzie te wyniki homo, bo nie moge znalezc nigdzie??
Np. Na niezależnej pum - Nie 09 Paź, 2011 dobra dobra poczekajmy na wyniki... ja tam jeszcze butelki nie otwieramkamil - Nie 09 Paź, 2011 bardzo ciekawa rozmowa na TVP1PiTT - Nie 09 Paź, 2011
Bad-i napisał/a:
PiTT napisał/a:
Bad-i napisał/a:
AleX_R53 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Polacy mnie nie zawiedli
+1
co Ty mówisz
wkoorw go ogarnął srogi
człowiek LOL, bez kitu
zamiast powiedzieć, szanuję demokratyczny wybór narodu to ten znowu nawija o racjach
ale zobacz ze nie powiedzial nic o Leszku, o Smoleńsku, o Merkel, o Komunizmie i o Ruskich
poczekaj do poniedziałku Bad-i - Nie 09 Paź, 2011 possiblekamil - Nie 09 Paź, 2011 hehehe, ciekawe ile było w rękach Lisa, że zadał "to" właśnie pytanie Pytanie o Panią Merkel. Ciekawe czy ta wypowiedź Jarka zdecydowała, że stracił kilka pkt.
A tak na marginesie to chyba ostatnie miesiące przewodniczącego Napieralskiego