roj - Pią 10 Sie, 2012 o chu.j.. impreza u nas? M - Pią 10 Sie, 2012 Smaruj dupę kremem no name - Pią 10 Sie, 2012 Weźcie sporo wazeliny qbica - Pią 10 Sie, 2012
M napisał/a:
Dobra, są miejsca - klepnąłem jedną dwójkę z widokiem na tor.
Rozumiem że integrację robimy na terenie toru wieczorem right?
w motelu czy domek? bo domki podobno zajete, ale są wolne przyczepy campingowe M - Pią 10 Sie, 2012
qbica napisał/a:
M napisał/a:
Dobra, są miejsca - klepnąłem jedną dwójkę z widokiem na tor.
Rozumiem że integrację robimy na terenie toru wieczorem right?
w motelu czy domek? bo domki podobno zajete, ale są wolne przyczepy campingowe
W motelu, to są domki? Jak zwykle jestem ciemny jak dupa w smoleqbica - Pią 10 Sie, 2012 http://www.automobilklub....73,cennik.html#
pkt 18 M - Pią 10 Sie, 2012 Świetnie,
Roj to my trochę przepłacimy
Ale domki już zajęte right?zefir - Pią 10 Sie, 2012 Bonczek kazal zaklepywac w sobote !!
jesteś u PANI!!!
a tak serio dziś w Compsporcie grubo szykuje fure na jutro!!! no name - Pią 10 Sie, 2012 Będzie szansa by na miejscu się zdecydować na domek gdyby coś ?
Nie ukrywam że chetnie bym z Wami poimprezował do niedzieli was79 - Pią 10 Sie, 2012
M napisał/a:
Świetnie,
Roj to my trochę przepłacimy
Wy to jesteście geje, a nie pedały, a to zobowiązuje!qbica - Pią 10 Sie, 2012
M napisał/a:
Ale domki już zajęte right?
domki zajęte, ale przyczepy wolne.
No nic, ja czekam jeszcze na info od leszqa w sprawie noclegu, a w razie czego biore namiot no name - Pią 10 Sie, 2012
qbica napisał/a:
ale przyczepy wolne.
Możesz coś więcej o tym napisać ?qbica - Pią 10 Sie, 2012
no name napisał/a:
qbica napisał/a:
ale przyczepy wolne.
Możesz coś więcej o tym napisać ?
nie moja kobita tam dzwoniła i tyle mi powiedziała, nic więcej niewiem, wybacz no name - Pią 10 Sie, 2012 No oki, dzięki za info
Gdyby był problem z noclegiem to mógłbym u kogoś gdzieś walnąć się na podłodze ?PieQt - Pią 10 Sie, 2012 Dziś przelotne opady w kielcach
Czy to pewne, ze imprezujecie na terenie toru? Czy zagladacie gdzieś do kielc?
Bardzo bym chciał podjechać choć na chwile i was poznać, ale pokrzyzowaly mi się sprawy prywatne, dlatego jak wieczorem będziecie siedzieć, to może mi się uda