To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Anonymous - Pią 11 Wrz, 2015

Umówmy sie ze jak kupie paska to mi strzelisz w kolano
Janusz - Sob 12 Wrz, 2015

rabarbar napisał/a:

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Kamill - Nie 13 Wrz, 2015

karoluPL napisał/a:
pińcetki i mini nie chcę, Kamill, a może przypadkiem wiesz cos na temat tego clio z Twoich okolic ?

ja to nie rozumiem, ponad dwa tygodnie na allegro od rana do wieczora i same frędzle nie samochody, zaczynam żałować, ze sprzedałem a3 i pande.. :wall:

Widziałem go dzisiaj na ulicy. Jest na tablicach GD...

kaziu1985pn - Nie 13 Wrz, 2015

rabarbar napisał/a:

W poznaniu jest takie powiedzenie każdy pastuch marzy o pasku :D

Przez to ze na wiochach dla każdego to symbol luksusu i co drugi ma kombi w tedei

karoluPL - Nie 13 Wrz, 2015

Kamill, ok, dzięki! Czyli albo słoik w warszawie, albo świeżo kupiony i nietrafiony, ze nawet nie przerejestrowany :]

Jutro spróbuje chyba sie cos wywiedzieć o tym z recaro z Wałbrzycha, czy nadal aktualne, bo w sumie jakby zdjąć te wiejskie lampasy z dachu to może by coś z tego było.. A jak nie, to moze chociaż złoty pociąg przytargam..

koma600 - Pon 14 Wrz, 2015

Ten sport jak ma 240tys ro już albo wszystko ma nowe albo na wykończeniu stało to w mbcarsie i nie poszlo
karoluPL - Pon 14 Wrz, 2015

koma600, o, dziekuję bardzo, bo miałem własnie dziś dzwonić i się pytać co i jak z tym clio od właściciela, bo przebieg napisany tak z dupy, ale nie ukrywam, ze spodziewałem się, ze pewnie zera zgubił celowo coby nie straszyć..

Za to dzwoniłem dziś o to clio z recaro, ponoć aktualne, ponoć juz 4 klientów było i sprawdzało je w aso ( to skoro takie swietne czemu nie wzieli?)

No i podobno lekko(?!) było prane z przodu ze zderzak i maska wymieniona, a pas przedni i chłodnice, poduszki, nic nie ruszone (taa..) Przebieg 65800, a pod koniec 2013 miał wizyte przy 45tyś w aso więc może to realny przebieg. Sprowadzony z francji do opłat, więc cena do negocjacji. Moze i bym sie zdecydował na nie, ale troche średnio uśmiecha mi się jechać do wałbrzycha skoro może się okazać, ze była ćwiartka wstawiana i spawana przez rzeźbiarza anonima elektrodą otuloną w stodole..

no chyba, ze ktoś z was słyszał coś ciekawego o jakimś clio, albo tajperze około 30 tyś?

Bonczek - Pon 14 Wrz, 2015

Ale tajper to chyba 7 gen?
karoluPL - Pon 14 Wrz, 2015

Tak, bo 7 gen oscyluje w tych pieniądzach, ale i tak nie ma nic ciekawego na dobrą sprawę..

A, no i typek od clio z recaro mowił, ze sprowadził dla siebie, itp.
Zauwazyłem, że numer dziwnie wpisany w otomoto, więc złożyłem go ciągiem, wrzuciłem w google i wyszło, ze prowadzi komis samochodowy, także coraz mniej mi się chce jechać je oglądać po 430km w jedną stronę..

Kamill - Pon 14 Wrz, 2015

:rotfl:
Bonczek - Pon 14 Wrz, 2015

Moj kumpel z wwy ma 7 gen do sprzedania, jak chcesz moge Was skontaktować.
Janusz - Pon 14 Wrz, 2015

karoluPL napisał/a:
ponoć juz 4 klientów było i sprawdzało je w aso

i każdy zapłacił po 300 pln w serwisie za przegląd tylko po to żeby sie dowiedzieć ze wszystko jest ok i nie kupić.. takie hobby jeżdżą po kraju i zabierają losowe samochody na przegląd do ASO żeby ich potem nie kupić :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

jakbym usłyszał taki tekst przez telefon to bym zapytał tego pana kogo z naszej dwójki uważa za idiote, mnie czy siebie :crazy: :crazy:

koma600 - Wto 15 Wrz, 2015

No powiem ci że 90% Klio to szroty że głowa mała nie dość że blacharsko śmieć to i technicznie. Jak 4 się nie zdecydowało i dostał przodem ,gdzie nie ma reki wsadzić to miodnie🚾
Anonymous - Wto 22 Wrz, 2015

Dzisiaj wróciłem z prezentacji nowego Outlandera. I muszę powiedzieć, że Mitsu w końcu się obudziło :) Zamierzają być pro europejscy i zaczyna być to widać, są lepsze materiały, samochód jest cichszy, skrzynia CVT w benzynie działa w końcu tak jak należy, buda jest sztywniejsza, i o ile wersja MY13 budziła kontrowersje, tak MY16 się podoba. Mieliśmy też do porównania Mazdę CX5, Toyotę Rav4, Nissana X-traila i Hondę CR-V, czyli głównych konkurentów.
Mazda i Nissan też odwalili kawał roboty, Honda nigdy mi się nie podobała i po prostu nie zachwyciła, ale to co przeżyłem przy zetknięcie z Rav4... o_O Oni się po prostu zatrzymali we wczesnych latach 90 tych, silnik traktor (diesel 2.0), materiały i wnętrze fatalne, a do tego zegary jak w Polonezie Caro, i to wszystko za ponad 100k zł :rotfl:

Anonymous - Wto 22 Wrz, 2015

a ja kilka tyg temu dostałem na wek bmw 220d GT (tego przednio napędowego vana),dawali to brałem,darowanemu koniowi nie patrzy sie w zęby,i do dzis sie zastanawiam jak nie mając 2 czy 3 trójki dzieci mozna sobie dobrowolnie zrobic krzywde kupując jakiegokolwiek vana.