alphaOne - Śro 09 Lis, 2016 historia lubi sie powtarzac tylko inni ludzie w niej uczesnicza. dobry rok sie z tego robi - wybory w PL, zamieszanie z wyborami w Austrii z dogrywką w grudniu 2016, Brexit, Trump, ciekawe co bedzie dalej Bonczek - Śro 09 Lis, 2016 Jak dla mnie to tylko pokazuje jak ludzie maja dosyć establiszmentu i łapią sie na każda obietnice ktora sa w stanie przyłożyć do swojej sytuacji.Kenet - Śro 09 Lis, 2016 +1 Boncz, tylko co będzie musiała obiecać następna zmiana? 10 dziewic w raju? A nie czekaj... to już było...Bonczek - Śro 09 Lis, 2016 Sam jestem ciekawy jak beda wygladac nastepne wybory np. u nas
Proponuje sie spotkac na piwko i to obgadac Kenet - Czw 10 Lis, 2016 Bingo siema - Czw 10 Lis, 2016 Dajcie znać kiedy, bo muszę wypełnić:
roj - Śro 23 Lis, 2016 http://www.money.pl/gospo...,0,2205226.html
....alphaOne - Śro 23 Lis, 2016 dobrze ze mi sie leasing w maju konczy Kenet - Śro 23 Lis, 2016 Dobra zmiana bob.dsk - Śro 23 Lis, 2016 Ebane pisory! Za chwilę trzeba będzie wysyłać historie z przeglądarki bo jak wejdziesz służbowego na HH to niestety ale nie będzie można odliczyć !PiTT - Śro 23 Lis, 2016 cholera wie jak to bedzie
teraz i tak 50% vatu sie odliczalo
inna kwestia to obecne umowy, ciekawe czy nowy przepis bedzie tez dotyczyl obecnych leasingow... ale chyba nie bo jak ja mialem leasing na paska i zalapalem sie na 100% odliczanie vatu to mimo zmiany przepisow dalej mnie obowiazywaly warunki z dnia podpisania umowy.
Chcialbym uslyszec opinie osoby ogarnietej w temacie bo poki co to tylko robi sie krzyk wokol tego.
Zmiana dotyczy 1 os. dzial. gosp. tylko?
sp. z o. o. bez zmian?alphaOne - Śro 23 Lis, 2016 zazwyczaj takie zmiany nie wplywaja na biezace umowy, ale kto ich tam wiebob.dsk - Śro 23 Lis, 2016 To co wiadomo na tą chwilę to szukanie kasy w każdej możliwej sferze więc nie zdziwię się jak będzie dotyczyć od dnia wprowadzenia ustawy i nie będzie ich obchodzić że podpisałeś coś kiedyś...Niemy - Czw 24 Lis, 2016 jednak zmiany...
http://msp.money.pl/wiado...=facebook_moneyalphaOne - Czw 24 Lis, 2016 szybko poszlo ciekawe czy oni tak testuja jak daleko sie mozna posunac czy naprawde przygotowuja te ustawy takie totalne głupki i urzędasy