Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
PiTT - Śro 23 Wrz, 2015 van to chyba zbyt odwazne okreslenie tego auta
to tak jakbym nazwal countrymana suvem albo terenówką kamil - Śro 23 Wrz, 2015 no raczej mini MPV czyli Rabarbar ma racje. Ostatnio nawet widziałem ten pseudo prestiż i zastanawiałem się co kierowało człowiekiem żeby wydac na to 30% więcej niż na lidera w swoim segmencie PiTT - Śro 23 Wrz, 2015 w moim odczuciu vanem mozemy nazwac cos takiego
cala reszta na siłe wymyślanych kategorii jest zwykłym bełkotem marketingowym
Kamill - Śro 23 Wrz, 2015 Powinni to wypierdolić do marki mini i by był jasny podział na pedałów i bmw, a nie wprowadzać poprawność polityczną do oferty samochodów. Pedał FWD (bo ciągnie a nie pcha i do tego na płycie mini) wkradł się do oferty najlepszej marki na świecie. kamil - Śro 23 Wrz, 2015 zawiało ironią alphaOne - Śro 23 Wrz, 2015 niestety, Merol ma B-Klasse, to i BMW chciało mieć takie parchate cośPiTT - Śro 23 Wrz, 2015 ale z tego co mi wiadomo to B klasa zbiera pozytywne opinie wsrod uzytkownikowalphaOne - Śro 23 Wrz, 2015 nie wiem, być może, ale brzydka jest jak noc, na tle dosc fajnie odswiezonej linii pozostałych modeli.Cartoon - Śro 23 Wrz, 2015
PiTT napisał/a:
w moim odczuciu vanem mozemy nazwac cos takiego
cala reszta na siłe wymyślanych kategorii jest zwykłym bełkotem marketingowym
Zdaje mi się, że tej serii 2 jest jednak bliżej wielkością do s-maxa, niż np do c-maxa, który jest określany jako minivan. Tam chyba są nawet 3 rzędy siedzeń...
Swoją drogą - s-max to wg mnie, choć już jest od paru lat na rynku, najlepszy dostępny rodzinny VANkamil - Śro 23 Wrz, 2015 raczej C-maxa niż S-maxa
Swoją drogą masz racjeAnonymous - Śro 23 Wrz, 2015 W sumie jak na vana to to jest dobre auto czyli jak na kiłe,trąd i wylew krwi do mózgu to stan pacjenta jest bardzo dobry i stabilnyCartoon - Śro 23 Wrz, 2015
kamil napisał/a:
raczej C-maxa niż S-maxa
rabarbar napisał/a:
W sumie jak na vana to to jest dobre auto czyli jak na kiłe,trąd i wylew krwi do mózgu to stan pacjenta jest bardzo dobry i stabilny
Jeśli porównywać to do c-maxa, to w takim razie nie można uznać, że jak na vana (mini) to dobre auto.
C-max prowadzi się w mojej ocenie niemalże identycznie jak focus... a skoro tu jest kiła, trąd etc to coś nie halo.Walle - Śro 23 Wrz, 2015 a i tak stosunkiem jakość/cena/możliwości wygrywa DusterKarQ - Śro 23 Wrz, 2015 Jakość powiadasz Kamill - Śro 23 Wrz, 2015 Lodgy jak juz