Cartoon - Śro 20 Maj, 2009 Tylko ta w białej koszulce się starała Bart - Śro 20 Maj, 2009 PePe się chwali swoim nowym milltekiem, to i ja się pochwalę
Nabyłem drogą kupna dedykowany wydech tecnigas Next-R (to takie skuterowe podstawy tuningowe), w komplecie były jeszcze lżejsze rolki, co po zamontowaniu (swoją drogą cudownymi rękami Maliniaka) zaowocowało wyraźnie lepszymi przyspieszeniami i większą szybkością maksymalną. Jaazdaaaa!
nox - Śro 20 Maj, 2009 JAk wszyscy to i wszyscy ...
Wczoraj godziną popołudniowo/wieczorną miałem zaszczyt spotkać ww. widocznego Barta oraz Dżona w uznanej szwedzkiej restauracji . Spożywali drobiowe ? roladki z serem wraz z frytkami Bart również był zaopatrzony w chłodnik litewski (na pewno korzenie Szwedzkie miał ) na deser zaserwowali sobie po torciku
Zaowocowało to pozytywnym nastawieniem na reszte dnia
PozdrawiamPiTT - Śro 20 Maj, 2009 ehh... Polska...
http://moto.onet.pl/15566...ul.html?node=13KonradMK - Śro 20 Maj, 2009 hahaha ekolodzy - śmierdzący chudzielec w długich włosach i gruba laska której nikt nie chce ruchać Anonymous - Śro 20 Maj, 2009 Poyeby, wqurwia mnie na maksa ten cały zayebany ekoterroryzm przez który niedługo będziemy jeźdić furmankami z mocą 2,5 KM ale za to z niską normą emisji. Nic tylko piełdolnąć się na zieloną trawkę i oddać się błogiemu relaksowi po tym jak nie udało się wyprzedzić tym wynalazkiem biegnącego psa.strick - Śro 20 Maj, 2009 Tego prosiaka tez ktos testował w niedziele 10.05 na A4 w strone krakowa.
Jechałem 130, a on dosc szybko mnie wyprzedził Cartoon - Śro 20 Maj, 2009 Panowie, znacie jakiś środek chemiczny do rozpuszczania kleju?
Muszę pozbyć się brewki z przedniej lampy a nie mam możliwości podgrzania jej suszarką...