Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Anonymous - Śro 23 Wrz, 2015 Cartoon, nie jezdziłem c-maxem,ale jezdziłem scenikiem,corollą i avensisem verso,sharanem i turanem.Wszystkie prowadzą sie prawie jak dostawczaki czyli trąd i syfilis a ta buma chyba i tak najlepiej z nich jezdzi.Moja Tereska po przejechaniu 3 km powiedziała ze jej starczy, ma dość i nigdy więcej za kierownice "autobusu" nie wsiądziePiTT - Czw 24 Wrz, 2015 no to musisz w takim razie celowac w maybacha skoro po kilku km miales dosc nowego bmw
pomijam ze ten model faktycznie nie jest najlepszy z bmw, ale zeby az tak miec go dosyc? Anonymous - Czw 24 Wrz, 2015 PiTT, naprawde z radością po weekendzie oddałem to auto do salonu.
Posmigałem leonem cupra,kawał porzadnego hot hatcha,jedzie, skręca,fajnie gada,duzo bardziej emocjonujace od audi s5 czy bumy 335i którymi ostatnio śmigałem,brałbym jak leki na porost włosówPiTT - Czw 24 Wrz, 2015
rabarbar napisał/a:
PiTT, naprawde z radością po weekendzie oddałem to auto do salonu.
mialem to samo z mini kamil - Czw 24 Wrz, 2015 a mi się bardzo dobrze jeździło najnowszym espace. Mistrz rodzinna fura. Szczerze to w tej klasie raczej cięzko coś znaleźć Anonymous - Czw 24 Wrz, 2015 jestem w tej szczęsliwej sytuacji ze nie musze szukać nic w klasie vanów czy rodzinnych kombi Marek23 - Czw 24 Wrz, 2015 Ja kurna choruje na golfa R 3d w niebieskim na czarnej feldze. Jakbym nie potrzebował kombi i nie palił pieniędzy w rajdach to brałbym jak jebaniutki duńczyk ciosy we Wrocku Anonymous - Czw 24 Wrz, 2015 Jak wrazenia z jazdy taką erką?daje rade ten haldex?lukp - Czw 24 Wrz, 2015
rabarbar napisał/a:
PiTT, naprawde z radością po weekendzie oddałem to auto do salonu.
Posmigałem leonem cupra,kawał porzadnego hot hatcha,jedzie, skręca,fajnie gada,duzo bardziej emocjonujace od audi s5 czy bumy 335i którymi ostatnio śmigałem,brałbym jak leki na porost włosów
kolego i nic sie nie chwaliles z jazdy cupra Marek23 - Czw 24 Wrz, 2015 Ja na to patrzę jak na auto do jazdy na co dzień, to ma mało wspólnego ze sportem. Nie jeździłem,ale na ringu takiego wyprzedzałem to nawet coś mu ta dupa uciekała jak walczył. Mi się po prostu podoba to,że taką rka idac butem nie spalam 30 litrów. Octa max atak to 14-15, więc R nie wiele więcej. A przy 160 km/ masz spalanie 10 litrów. To jest spoko. Na pewno nie prowadzi sie jak evo, saxo czy clio. Ale jako dupowóz z pazurem jest genialny.
Rabi, będę w końcu w tym wrocku w październiku Anonymous - Czw 24 Wrz, 2015 lukp, dzisiaj byłem tam w okolicy to wpadłem na chwilke i siekłem sobie ze 30km cuprą
Marek23, dawaj znać jak bedziesz,oczekujemy wizyty z niecierpliwością Marek23 - Czw 24 Wrz, 2015 rabi, a jak ja tam wpadnę to też sobie siekniemy tą cuprą 30 km. Może od razu na rakietową?PiTT - Pią 25 Wrz, 2015 to moze zgrajmy sie tak zeby w tym samym czasie ogarnac megane rs i golfa r Anonymous - Pią 25 Wrz, 2015 a mają u nas golfa r?PiTT - Pią 25 Wrz, 2015 w temacie prawdomówności:
Czyżby brakowało opłaconego VATu? Cena sprzedaży mocno na to wskazuje.
Proceder oszustwa z brakującym VATem opisywaliśmy już wcześniej...
PS. Do wszystkich tych, co twierdzą, że ludzie "chcą być oszukiwani". W tym przypadku też prawda? Handlarz robi to, bo klient chce?
Marka: Toyota
Model: Avensis
Rocznik: 2013
Silnik: 2.0
VIN: SB1ED76L00E109697
Przebieg w ogłoszeniu w Polsce: 124 000 km
Ostatni odnotowany przebieg: 154 184 km (22-08-2015)