Alexxx - Pon 28 Lis, 2016 Niektórym wydaje się to być jedynie dywersją:
Adam Bodnar napisał/a:
Trzy kolejne dni będziemy rozmawiać o premierze Glińskim, a w międzyczasie zostaną przyjęte trzy ustawy dotyczące Trybunału Konstytucyjnego, nowelizacja Prawa o Zgromadzeniach i może jeszcze na dodatek ustawa o Komisji Weryfikacyjnej. Życzę miłego tygodnia
Niemy - Wto 29 Lis, 2016 następne nowości ws akcyzy:
http://moto.wp.pl/kat,551...3#des_232462250Alexxx - Wto 13 Gru, 2016 Kenet - Sob 17 Gru, 2016 Co się odpierdala w tym kraju to nie mam pytań... Bonczek - Sob 17 Gru, 2016 Noooo ...
I to jest zajebiste
Kenet - Sob 17 Gru, 2016 Boncz ja nie o tym. Telewizji staram się nie oglądać. Ale przepraszam - gdzie się głosuje? W sali plenarnej czy Jarek sobie może wziąć ekipę i iść w pizdu głosować i potem powiedzieć wszystkim, że było 231 głosów ZA, więc wszystko jest ok?
To może od razu ustalić, że głosuje się u niego w domu i zawsze jest większość, kworum i generalnie będzie dym leciał z komina jak w Watykanie. Po co to marnować czas i paliwo na dojazdy, ogrzewać ten budynek na Wiejsckiej i światło palić.
KURWA MAĆ
Skoro jest coś robione niezgodnie z prawem i konstytucją to ja się domagam żeby była za to kara i żeby ktoś mógł to ukrócić. A teraz nikt nie może bo Jarek jest ponad wszystkim.
Naród wybrał, 18% uprawnionych osób wybrało tego kartofla i mamy co mamy.
A w nawiązaniu do tego co wrzuciłeś i tematu mediów - czy jest tu ktoś kto uważa, że zakaz możliwości rejestrowania obrad jest dobry?Alexxx - Sob 17 Gru, 2016 Bonczek, ponco wklejac takie filmy? rownie dobrze mozesz wkleic "Top 10 Protesters Fails" czy inne gowno.
Kenet, +1... tylko jak to teraz ogarnac?Bonczek - Sob 17 Gru, 2016 Kenet a dlaczego tam poszli głosować?
Alek mega mnie śmieszy ten filmik i ta cała szopka Bonczek - Sob 17 Gru, 2016 I jeszcze jedno
Kenet - Sob 17 Gru, 2016 Mi się tyle nie chce pisać, wiadomo dlaczego poszli.
Nie ma natomiast kurwa mać prawa żeby pozwalało głosować ustawę w takim trybie. I jak to się stało raz to się może teraz dziać codziennie. Jak w sejmie jest łamane prawo to jak w tym kraju ma być kiedykolwiek lepiej. Jarek wytarł sobie dupę tym co było nazywane demokratycznym państwem.
Przecież to jest dyktatura. Nie ma nikogo w tym kraju kto może coś zrobić kaczorowi. Nie ma instytucji, która mogłaby zrobić coś żeby zatrzymać to co kaczor sobie umyśli przeprowadzić.
Jak mnie to wkurwia to nie mam słów.Bonczek - Sob 17 Gru, 2016 Ja nie wiem, ale przypuszczam, że nie przez widzi mi się. A to pajacowanie opozycji bardziej mnie rozkłada na łopatki niż pisiory. Jeszcze niech zaczną opony palić, żałość.Bonczek - Sob 17 Gru, 2016 Walka o wolne media - kurwa szczyt hipokryzji.
http://warszawawpigulce.p...estantow-wideo/anjas - Sob 17 Gru, 2016 Nie no, jest spoko. Ważne, że ośmiorniczek nie jedzą i na krzesła nie wchodzą Bonczek - Sob 17 Gru, 2016 Teraz to nie wiadomo bo media bedą ocenzurowane anjas - Sob 17 Gru, 2016 Też racja. A przy okazji jak się przypadkowo naciśnie 2 guziki do głosowania to przecież też się nic nie stanie.