To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

Alexxx - Pon 28 Lis, 2016

Niektórym wydaje się to być jedynie dywersją:

Adam Bodnar napisał/a:
Trzy kolejne dni będziemy rozmawiać o premierze Glińskim, a w międzyczasie zostaną przyjęte trzy ustawy dotyczące Trybunału Konstytucyjnego, nowelizacja Prawa o Zgromadzeniach i może jeszcze na dodatek ustawa o Komisji Weryfikacyjnej. Życzę miłego tygodnia

:/

Niemy - Wto 29 Lis, 2016

następne nowości ws akcyzy:

http://moto.wp.pl/kat,551...3#des_232462250

Alexxx - Wto 13 Gru, 2016

Kenet - Sob 17 Gru, 2016

Co się odpierdala w tym kraju to nie mam pytań... :wall: :wall: :wall:
Bonczek - Sob 17 Gru, 2016

Noooo ...

I to jest zajebiste :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Kenet - Sob 17 Gru, 2016

Boncz ja nie o tym. Telewizji staram się nie oglądać. Ale przepraszam - gdzie się głosuje? W sali plenarnej czy Jarek sobie może wziąć ekipę i iść w pizdu głosować i potem powiedzieć wszystkim, że było 231 głosów ZA, więc wszystko jest ok?

To może od razu ustalić, że głosuje się u niego w domu i zawsze jest większość, kworum i generalnie będzie dym leciał z komina jak w Watykanie. Po co to marnować czas i paliwo na dojazdy, ogrzewać ten budynek na Wiejsckiej i światło palić.

KURWA MAĆ

Skoro jest coś robione niezgodnie z prawem i konstytucją to ja się domagam żeby była za to kara i żeby ktoś mógł to ukrócić. A teraz nikt nie może bo Jarek jest ponad wszystkim.

Naród wybrał, 18% uprawnionych osób wybrało tego kartofla i mamy co mamy.

:wall:

A w nawiązaniu do tego co wrzuciłeś i tematu mediów - czy jest tu ktoś kto uważa, że zakaz możliwości rejestrowania obrad jest dobry?

Alexxx - Sob 17 Gru, 2016

Bonczek, ponco wklejac takie filmy? :/ rownie dobrze mozesz wkleic "Top 10 Protesters Fails" czy inne gowno.

Kenet, +1... tylko jak to teraz ogarnac?

Kenet a dlaczego tam poszli głosować?

Alek mega mnie śmieszy ten filmik i ta cała szopka :rotfl:

I jeszcze jedno :lol2: :lol2: :lol2:

Kenet - Sob 17 Gru, 2016

Mi się tyle nie chce pisać, wiadomo dlaczego poszli.

Nie ma natomiast kurwa mać prawa żeby pozwalało głosować ustawę w takim trybie. I jak to się stało raz to się może teraz dziać codziennie. Jak w sejmie jest łamane prawo to jak w tym kraju ma być kiedykolwiek lepiej. Jarek wytarł sobie dupę tym co było nazywane demokratycznym państwem.

Przecież to jest dyktatura. Nie ma nikogo w tym kraju kto może coś zrobić kaczorowi. Nie ma instytucji, która mogłaby zrobić coś żeby zatrzymać to co kaczor sobie umyśli przeprowadzić.

Jak mnie to wkurwia to nie mam słów.

Ja nie wiem, ale przypuszczam, że nie przez widzi mi się. A to pajacowanie opozycji bardziej mnie rozkłada na łopatki niż pisiory. Jeszcze niech zaczną opony palić, żałość.

Walka o wolne media - kurwa szczyt hipokryzji.

http://warszawawpigulce.p...estantow-wideo/

anjas - Sob 17 Gru, 2016

Nie no, jest spoko. Ważne, że ośmiorniczek nie jedzą i na krzesła nie wchodzą :rotfl:

Teraz to nie wiadomo bo media bedą ocenzurowane :rotfl:
anjas - Sob 17 Gru, 2016

Też racja. A przy okazji jak się przypadkowo naciśnie 2 guziki do głosowania to przecież też się nic nie stanie.