To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

lukp - Pią 25 Wrz, 2015

rabarbar napisał/a:
a mają u nas golfa r?

Byl niebieski, ale chyba juz poszedl.

Marek23 zapraszamy :)

We wrocku malo ciekawych aut nie ma co testowac :(

lukp - Pią 25 Wrz, 2015

Marek23 napisał/a:
Ja kurna choruje na golfa R 3d w niebieskim na czarnej feldze. Jakbym nie potrzebował kombi i nie palił pieniędzy w rajdach to brałbym jak jebaniutki duńczyk ciosy we Wrocku :rotfl:

taki: http://otomoto.pl/oferta/...l-ID6y76El.html

Marek23 - Pią 25 Wrz, 2015

Ale to jest VI, musi byc VII.
lukp - Pią 25 Wrz, 2015

VII fajna, ale cena mnie zabija szczególnie przy ilości moich km w roku :)
Kamill - Pią 25 Wrz, 2015

Stoi taki u mnie pod blokiem, niebieski VII R
Tylne lampy wyglądają jak z aliexpress, albo jak po ataku sprayem do lamp, felgi chyba chromowane, trochę odpustowy jest, ale pewnie dało by się jeszcze coś z niego zrobić ;D

Według wielkiego testu Top Gear VII R to hothatch roku. Jak brali pod uwagę normalne życie to jest szansa. Do upalania na pewno są lepsze hatche, ale tak czy owak jak na golfa jest ok;)
Janusz - Pią 25 Wrz, 2015

Marek przechodzi na ciemną stronę mocy ;D
PiTT - Pią 25 Wrz, 2015

Janusz napisał/a:
Marek przechodzi na ciemną stronę mocy ;D

zawsze tak jest do momentu az ktos nie pojezdzi mocniejszym vagiem :D

Po prostu kiedyś patrzyłem na auta drogowe jak na auta spotrowe. Teraz wiem,że tylko auto stricte zbudowane do sportu czyli rajdowe lub wyścigowe to sport. A wszystkie typu mega czy clio rs, 911tki i tym podobne to dupowozy, jedne ostrzejsze inne mniej. Ale do sportu sie nie nadają. I wtedy życiowo taki golfik jest ok.
Cartoon - Pią 25 Wrz, 2015

Marek23 napisał/a:
911tki i tym podobne to dupowozy

Miniac ostatni pisał, że tym akurat się źle dupę wozi ;)

Po 2 x 1300km plus Ring mam inne odczucia. Poza dość głośnym wydechem w 4S komfort ogromny. W Turbo S to samo, tylko,że wydech cichszy według mnie. To oczywiście moja subiektywna opinia,ale na mnie 911 zrobiło bardzo kulturalne wrażenie. Nie jednym paskie tdi się gorzej podróżowało :rotfl:
PiTT - Pią 25 Wrz, 2015

tu widac roznice pomiedzy cupra a megane na autostradzie przy wiekszej przelotowej...

Bartli - Pią 25 Wrz, 2015

Mnie totalna Cupra nie jara. Potwornie nudne i szybkie auto. Szacun oczywiście za czas na Nurburgringu, ale Megane jest po prostu znacznie fajniejsze do jeżdżenia :)

Megane bym przytulił, nie powiem, ale na 3 auto to juz bym nawet kredytu nie dostał :rotfl:
Miniac - Sob 26 Wrz, 2015

Cartoon napisał/a:
Marek23 napisał/a:
911tki i tym podobne to dupowozy

Miniac ostatni pisał, że tym akurat się źle dupę wozi ;)

Slowa klucz. Mazury, weekend, deszcz, korki :)
Przy dopuszczalnych predkosciach z prawa stopa nienaturalnie wygieta ;) , na koleinach i 11" felgach, notorycznie oslepiany jedzie sie fatalnie.

Marek23, jezdzilem turbo, szukalem 4S. AWD wg mnie zbyt mocno ogranicza fun z jazdy, dodatkowo w ok 5ciu testowanych powodowal wiekszy (i tak juz ) halas z napedu, w 997.1 dodatkowo rycie przodem jak w audi (zwykle wisko), wieksze spalanie i.. nic w zamian.