Bonczek - Sob 17 Gru, 2016 Bedzie akurat za Szczerbe, zeby mogl sie dalej zająć pajacowaniem w stylu .ryśkaanjas - Sob 17 Gru, 2016 Dokładnie. A jak tam obniżone podatki? was79 - Sob 17 Gru, 2016 I podwyżzona kwota wolna Bonczek - Sob 17 Gru, 2016 Lepiej niz za poprzedniej ekipy.anjas - Sob 17 Gru, 2016 Bonczek - Sob 17 Gru, 2016 Dawaj na ulice a nie sie tutaj pierdolami zajmujesz anjas - Sob 17 Gru, 2016 Hmm, jeśli mnie pamięć nie mli to chyba ktoś inny mówił często o wychodzeniu na ulice. Ja nigdy na taki pomysł nie wpadałem Alexxx - Sob 17 Gru, 2016
Bonczek napisał/a:
Lepiej niz za poprzedniej ekipy.
To na serio czy "subtelna" ironia czy jeszcze cos innego?
Nadal taki pewny swego? PiTT - Sob 17 Gru, 2016 Bonczek - Nie 18 Gru, 2016
anjas napisał/a:
Hmm, jeśli mnie pamięć nie mli to chyba ktoś inny mówił często o wychodzeniu na ulice. Ja nigdy na taki pomysł nie wpadałem
No przy tym jak otwarcie mi ściągali papę z konta wlasnie tak mówiłem. Ale teraz nawiązałem do tych statystów co stoją dla zasady.
Alek, podane odwołania nijak sie maja do rzeczywistości - ze względu na cebule - nikt z kamera nie nakirwia w świecie w kazdy róg gubiąc konktekst. Jak ktos to robi to albo trafi akredytacje (tak jak moj kolega) albo ochrona go wystawia.anjas - Nie 18 Gru, 2016
Bonczek napisał/a:
anjas napisał/a:
Hmm, jeśli mnie pamięć nie mli to chyba ktoś inny mówił często o wychodzeniu na ulice. Ja nigdy na taki pomysł nie wpadałem
No przy tym jak otwarcie mi ściągali papę z konta wlasnie tak mówiłem. Ale teraz nawiązałem do tych statystów co stoją dla zasady.
O OFE piszesz? Czy coś innego masz na myśli? Bo jeśli o OFE to powinieneś też teraz stać na ulicy z tymi "statystami". PO zrobiło pierwszy krok, ale drugi (całkowita likwidacja i przeniesienie do ZUS) już jest dokładnie zaplanowane i zapowiedziane.GeKo - Nie 18 Gru, 2016 O wychodzeniu na ulicę mówił M. Tylko chyba mu chodziło o zwolenników PIS. Bonczek - Nie 18 Gru, 2016
anjas napisał/a:
Bonczek napisał/a:
anjas napisał/a:
O OFE piszesz? Czy coś innego masz na myśli? Bo jeśli o OFE to powinieneś też teraz stać na ulicy z tymi "statystami". PO zrobiło pierwszy krok, ale drugi (całkowita likwidacja i przeniesienie do ZUS) już jest dokładnie zaplanowane i zapowiedziane.
Czekam aż sie zadzieje i jaki bedzie komentarz.anjas - Nie 18 Gru, 2016 No właśnie, ciekawe jak to zracjonalizujesz. Bo walenie po rogach typu likwidacja kwoty wolnej od podatku jest - jak widać - dla Ciebie OK.Bonczek - Nie 18 Gru, 2016 Zobaczymy jak to się odbije na portfelu