To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

Bonczek - Sob 17 Gru, 2016

Bedzie akurat za Szczerbe, zeby mogl sie dalej zająć pajacowaniem w stylu .ryśka
anjas - Sob 17 Gru, 2016

Dokładnie. A jak tam obniżone podatki? :rotfl:
was79 - Sob 17 Gru, 2016

I podwyżzona kwota wolna :lol2:

Lepiej niz za poprzedniej ekipy.
anjas - Sob 17 Gru, 2016

:rotfl:

Dawaj na ulice a nie sie tutaj pierdolami zajmujesz :lol2:
anjas - Sob 17 Gru, 2016

Hmm, jeśli mnie pamięć nie mli to chyba ktoś inny mówił często o wychodzeniu na ulice. Ja nigdy na taki pomysł nie wpadałem :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Alexxx - Sob 17 Gru, 2016

Bonczek napisał/a:
Lepiej niz za poprzedniej ekipy.

To na serio czy "subtelna" ironia czy jeszcze cos innego? :D

A co do grafiki ktora wstawiles to:

https://www.reddit.com/r/...rzy_w_sejmie_z/

Nadal taki pewny swego? :)

PiTT - Sob 17 Gru, 2016

Bonczek - Nie 18 Gru, 2016

anjas napisał/a:
Hmm, jeśli mnie pamięć nie mli to chyba ktoś inny mówił często o wychodzeniu na ulice. Ja nigdy na taki pomysł nie wpadałem :rotfl: :rotfl: :rotfl:

No przy tym jak otwarcie mi ściągali papę z konta wlasnie tak mówiłem. Ale teraz nawiązałem do tych statystów co stoją dla zasady.

Alek, podane odwołania nijak sie maja do rzeczywistości - ze względu na cebule - nikt z kamera nie nakirwia w świecie w kazdy róg gubiąc konktekst. Jak ktos to robi to albo trafi akredytacje (tak jak moj kolega) albo ochrona go wystawia.

anjas - Nie 18 Gru, 2016

Bonczek napisał/a:
anjas napisał/a:

No przy tym jak otwarcie mi ściągali papę z konta wlasnie tak mówiłem. Ale teraz nawiązałem do tych statystów co stoją dla zasady.

O OFE piszesz? Czy coś innego masz na myśli? Bo jeśli o OFE to powinieneś też teraz stać na ulicy z tymi "statystami". PO zrobiło pierwszy krok, ale drugi (całkowita likwidacja i przeniesienie do ZUS) już jest dokładnie zaplanowane i zapowiedziane.

GeKo - Nie 18 Gru, 2016

O wychodzeniu na ulicę mówił M. Tylko chyba mu chodziło o zwolenników PIS. :rotfl:

anjas napisał/a:
Bonczek napisał/a:
anjas napisał/a:

O OFE piszesz? Czy coś innego masz na myśli? Bo jeśli o OFE to powinieneś też teraz stać na ulicy z tymi "statystami". PO zrobiło pierwszy krok, ale drugi (całkowita likwidacja i przeniesienie do ZUS) już jest dokładnie zaplanowane i zapowiedziane.

Czekam aż sie zadzieje i jaki bedzie komentarz.

anjas - Nie 18 Gru, 2016

No właśnie, ciekawe jak to zracjonalizujesz. Bo walenie po rogach typu likwidacja kwoty wolnej od podatku jest - jak widać - dla Ciebie OK.

Zobaczymy jak to się odbije na portfelu ;)