To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

mi - Czw 21 Maj, 2009

z Noxem pewnie się wozili...

(sram na 265KM w fwd)

Misiek_lbn - Czw 21 Maj, 2009

100KM więcej od clio i 0,5 sek szybszy o_O
ale i tak kozak :]

martin.h - Czw 21 Maj, 2009

Misiek_lbn napisał/a:
100KM więcej od clio i 0,5 sek szybszy o_O

Masa Panie, masa.
Ogólnie nowe Sciocco jest fajne, ale nie dałbym tyle za nowe auto, wolałbym kilka starszych.

mi - Czw 21 Maj, 2009

martin.h napisał/a:
nie dałbym tyle za nowe auto, wolałbym kilka starszych

:crazy:

mi napisał/a:
martin.h napisał/a:

No co.
Kupiłbym sobie za to Impreze GT, Clio Williamsa, 106 Rallye S1 i jeszcze by mi zostało na jakieś kombi rodzinne.

Michał - Czw 21 Maj, 2009

śćiroko mistrz

martin.h napisał/a:
mi napisał/a:
martin.h napisał/a:

No co.
Kupiłbym sobie za to Impreze GT, Clio Williamsa, 106 Rallye S1 i jeszcze by mi zostało na jakieś kombi rodzinne.

takim podejsciem to ja sobie kupie milion małych fiatów.

Michał napisał/a:

Tyle, że nowe auta mnie tak nie rajcują. Wolę mieć kilka klasyków niż jedne plastikowe, nowsze auto, w którym otaczająca Cię elektronika powoduje zawrót głowy. Jakoś nie przemawia do mnie ten ciągły postęp technologiczny, jakieś to sztuczne wszystko.

Cartoon - Czw 21 Maj, 2009

Rozmawiałem wczoraj z właścicielem scirocco 1,4TFSI - bardzo fajne autko, wyjątkowo mi się podoba (jeszcze w dodatku w bieli ) :D

ziom spoko
dlatego ty podjedzasz na koncert vadera maluchem ( jednym z 235 tysiecy jakie masz w garażu ) a ja podjedzam pod plate scirocco :D

martin - peace, żartuje oczywiście. Częściowo się z tobą zgadzam

kubas - Czw 21 Maj, 2009

martin.h napisał/a:
Michał napisał/a:

Tyle, że nowe auta mnie tak nie rajcują. Wolę mieć kilka klasyków niż jedne plastikowe, nowsze auto, w którym otaczająca Cię elektronika powoduje zawrót głowy. Jakoś nie przemawia do mnie ten ciągły postęp technologiczny, jakieś to sztuczne wszystko.

Wyjdziesz za mnie ? :*

Marek23 - Czw 21 Maj, 2009

Kozak z wyglądu, ale po co te 265 koni fwd z elektroniką? To już wolę kupić A5 3.0 tdi quatro jak chcę się bujać i szybko przemieszczać. Poza tym za ten hajs mogę mieć evo :jupi:
Michał napisał/a:
a ja podjedzam pod plate scirocco

A ja paskiem i obaj w Placie machamy dziwkom tym samym kluczykiem :rotfl:

Walle - Czw 21 Maj, 2009

paskiem? auto-hańba-managera ;D
Marek23 - Czw 21 Maj, 2009

Walle napisał/a:
paskiem? auto-hańba-managera

No wiem, trochę się wstydze mojego tdi 170... Ale mam nadzieję, że wszyscy z Wawy-prezesi na tym forum jakoś mnie dalej będą akceptować.

mi - Czw 21 Maj, 2009

martin.h napisał/a:
Wolę mieć kilka klasyków niż jedne plastikowe, nowsze auto, w którym otaczająca Cię elektronika powoduje zawrót głowy

stare samochody mają miliony zalet, mają swój urok, ważą tyle, ile powinny, nie mają masy elektroniki; wczoraj poczułem spaliny z dubajskiego puga (gaźnik + ssanie) i miałem wzwód niemal. No i super. Lubię stare fury, uwielbiam sobie tak czasem pojeździć czymś charakternym. Czasem. Rano wolę mieć absolutną pewność, że po przekręceniu kluczyka samochód odpali i dojedziemy razem gdzie mamy dojechać, wolę mieć pewność, że gdy złapię gumę jadąc w niedzielnym dresie (z naja mam taki) mogę se po assistance zadzwonić, wolę mieć pewność, że gdy jakiś ćwok mnie przyhaczy na parkingu - dostanę z ubezpieczalni kupę kasy, nie 400zł i info o szkodzie całkowitej.

martin.h napisał/a:
Jakoś nie przemawia do mnie ten ciągły postęp technologiczny, jakieś to sztuczne wszystko

http://pl.wikipedia.org/w...zerwonej_fladze

:rotfl: :rotfl: :rotfl: