To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

Marek23 - Sob 26 Wrz, 2015

Byc moze masz racje, ja tylko pisze ze to mega wygodne auto.
Anonymous - Sob 26 Wrz, 2015

Bartli napisał/a:
Mnie totalna Cupra nie jara. Potwornie nudne i szybkie auto. Szacun oczywiście za czas na Nurburgringu, ale Megane jest po prostu znacznie fajniejsze do jeżdżenia :)

Następnym razem jedz szybciej,to nuda zniknie.

PiTT - Pon 28 Wrz, 2015

i znowu łapie się na tym że szukając ew. fury wskakuje wyższy poziom zajebistości
czyli cena 100k+ i piękny lśniący lakier + dobra gleba i koło... kurde a nie o to mi chodziło :/
pod robotą parkuje taki stary landek... jest tak obdrapany i brzydki że bez kitu boję się koło niego parkować :D
z tego co widze to nie tylko ja tak mam bo zawsze są duże odstępy między nim a innymi furami, zderzaki poszarpane, jakieś listwy wstawione itd. :lol2:

Anonymous - Pon 28 Wrz, 2015

Łączę się z Tobą w żalu ;D
Janusz - Pon 28 Wrz, 2015

Kup Poloneza... nie przejmujesz sie nim, a dodatkowo można się poczuć jak śmietanka finansowa i mieć droższy zegarek niż samochód ;D

nie to żebym się chwalił.... :D

Bonczek - Pon 28 Wrz, 2015

Pany potrzebuje wozu za 10-12k dla kobity, ktoś coś słyszał? Bo jestem po 2gim dniu przeglądania allegro i się poddałem. Byle nie taki pedał typu Micra.
siema - Wto 29 Wrz, 2015

Bonczek napisał/a:
Pany potrzebuje wozu za 10-12k dla kobity, ktoś coś słyszał? Bo jestem po 2gim dniu przeglądania allegro i się poddałem. Byle nie taki pedał typu Micra.

http://forum.hothatch.org...p=660043#660043 ;)

Kenet - Wto 29 Wrz, 2015

Bonczek napisał/a:

Jemioł ma na handel Clio III w 5d, 1.5 dci rocznik 2005. Bez obawień do jazdy nadaje się.

michool_vt - Wto 29 Wrz, 2015

Smg w 10letnim bmw to jest zly pomysl czy bardzo zly pomysl?
Bonczek - Wto 29 Wrz, 2015

Zapomniałem dodać - nie na F. Niemca albo japonca :)
Anonymous - Wto 29 Wrz, 2015

michool_vt napisał/a:
Smg w 10letnim bmw to jest zly pomysl czy bardzo zly pomysl?

10 letnie bmw to bardzo zły pomysł,lepiej kupic za tą kase rower ;)

MoRToN - Wto 29 Wrz, 2015

Bonczek napisał/a:

:rotfl:

edit:

Szukaj A klasy, moze trafi sie nawet w automacie.

qbus - Wto 29 Wrz, 2015

rabarbar napisał/a:
Bartli napisał/a:
Mnie totalna Cupra nie jara. Potwornie nudne i szybkie auto. Szacun oczywiście za czas na Nurburgringu, ale Megane jest po prostu znacznie fajniejsze do jeżdżenia :)

Taki Leon jest po prostu idealnie nijaki... a ten środek jest po prostu straszny.

Megane to szybki wóz jest? Zrobilem kiedys kilka startow z zatrzymanego z taką i do końca 4 biegu była za mną, może driver zapominal wylaczyc esp na starcie ;)

MoRToN - Wto 29 Wrz, 2015

qbus napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Bartli napisał/a:

Taki Leon jest po prostu idealnie nijaki... a ten środek jest po prostu straszny.

Megane to szybki wóz jest? Zrobilem kiedys kilka startow z zatrzymanego z taką i do końca 4 biegu była za mną, może driver zapominal wylaczyc esp na starcie ;)

Ze środkiem w ostatnim jest już nieźle na tle poprzedników i obecnej konkurencji - zwłaszcza japońskiej...

Bonczek - Wto 29 Wrz, 2015

Morton wnętrze w FR juz wyglada niebo lepiej. Ja gdybym nie mogl wziąć FR wszedłbym w Octe.