Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Marek23 - Sob 26 Wrz, 2015 Byc moze masz racje, ja tylko pisze ze to mega wygodne auto.Anonymous - Sob 26 Wrz, 2015
Bartli napisał/a:
Mnie totalna Cupra nie jara. Potwornie nudne i szybkie auto. Szacun oczywiście za czas na Nurburgringu, ale Megane jest po prostu znacznie fajniejsze do jeżdżenia
Następnym razem jedz szybciej,to nuda zniknie.PiTT - Pon 28 Wrz, 2015 i znowu łapie się na tym że szukając ew. fury wskakuje wyższy poziom zajebistości
czyli cena 100k+ i piękny lśniący lakier + dobra gleba i koło... kurde a nie o to mi chodziło
pod robotą parkuje taki stary landek... jest tak obdrapany i brzydki że bez kitu boję się koło niego parkować
z tego co widze to nie tylko ja tak mam bo zawsze są duże odstępy między nim a innymi furami, zderzaki poszarpane, jakieś listwy wstawione itd. Anonymous - Pon 28 Wrz, 2015 Łączę się z Tobą w żalu Janusz - Pon 28 Wrz, 2015 Kup Poloneza... nie przejmujesz sie nim, a dodatkowo można się poczuć jak śmietanka finansowa i mieć droższy zegarek niż samochód
nie to żebym się chwalił.... Bonczek - Pon 28 Wrz, 2015 Pany potrzebuje wozu za 10-12k dla kobity, ktoś coś słyszał? Bo jestem po 2gim dniu przeglądania allegro i się poddałem. Byle nie taki pedał typu Micra.siema - Wto 29 Wrz, 2015
Bonczek napisał/a:
Pany potrzebuje wozu za 10-12k dla kobity, ktoś coś słyszał? Bo jestem po 2gim dniu przeglądania allegro i się poddałem. Byle nie taki pedał typu Micra.
Pany potrzebuje wozu za 10-12k dla kobity, ktoś coś słyszał? Bo jestem po 2gim dniu przeglądania allegro i się poddałem. Byle nie taki pedał typu Micra.
Jemioł ma na handel Clio III w 5d, 1.5 dci rocznik 2005. Bez obawień do jazdy nadaje się.michool_vt - Wto 29 Wrz, 2015 Smg w 10letnim bmw to jest zly pomysl czy bardzo zly pomysl?Bonczek - Wto 29 Wrz, 2015 Zapomniałem dodać - nie na F. Niemca albo japonca Anonymous - Wto 29 Wrz, 2015
michool_vt napisał/a:
Smg w 10letnim bmw to jest zly pomysl czy bardzo zly pomysl?
10 letnie bmw to bardzo zły pomysł,lepiej kupic za tą kase rower MoRToN - Wto 29 Wrz, 2015
Bonczek napisał/a:
edit:
Szukaj A klasy, moze trafi sie nawet w automacie.qbus - Wto 29 Wrz, 2015
rabarbar napisał/a:
Bartli napisał/a:
Mnie totalna Cupra nie jara. Potwornie nudne i szybkie auto. Szacun oczywiście za czas na Nurburgringu, ale Megane jest po prostu znacznie fajniejsze do jeżdżenia
Następnym razem jedz szybciej,to nuda zniknie.
Taki Leon jest po prostu idealnie nijaki... a ten środek jest po prostu straszny.
Megane to szybki wóz jest? Zrobilem kiedys kilka startow z zatrzymanego z taką i do końca 4 biegu była za mną, może driver zapominal wylaczyc esp na starcie MoRToN - Wto 29 Wrz, 2015
qbus napisał/a:
rabarbar napisał/a:
Bartli napisał/a:
Następnym razem jedz szybciej,to nuda zniknie.
Taki Leon jest po prostu idealnie nijaki... a ten środek jest po prostu straszny.
Megane to szybki wóz jest? Zrobilem kiedys kilka startow z zatrzymanego z taką i do końca 4 biegu była za mną, może driver zapominal wylaczyc esp na starcie
Ze środkiem w ostatnim jest już nieźle na tle poprzedników i obecnej konkurencji - zwłaszcza japońskiej...
Bonczek - Wto 29 Wrz, 2015 Morton wnętrze w FR juz wyglada niebo lepiej. Ja gdybym nie mogl wziąć FR wszedłbym w Octe.