Szoda tylko, że bita - nieorginalne lampy i przednia atrapa, ogólnie kupowanie RS'a w Polsce jest ryzykowne...
hmmm to ze zalozyl tuning lampy nie oznacza ze walony rasta - Śro 12 Gru, 2007 Atrapa jest nieorginalna - pewnie połamał jak zakładał chińskie lampy, które nie świecą
Stacho_16V napisał/a:
czemu ?
Bo te co są to wiszą na allegro od roku i albo po mega dzwonie, albo po powodzi i takie tam... Po RS'a trza się samemu do szkopuf wybrać !!rasta - Śro 12 Gru, 2007 Dodatkowo z RS'em jest ten problem, że zero części na rynku, a w ASO nic nie dostaniesz nawet świec nie idzie kupić...
Oczywiście część gratów pasuje od 2.0 ale o tarczach, klockach itd. itp. to zapomnijcie. A błotnik przedni kosztuje 1600 pln :{Greg - Śro 12 Gru, 2007
saxorulez napisał/a:
Serwisowane u Adamanta.. więc wedle niektórych nie powinno zrobić takeigo przebiegu
Mógłbys rozwinąć? saxorulez - Śro 12 Gru, 2007 A jesteś zainteresowany tym saxo?
Przejeździłem nim z 10 000 km, wiec wiem o nim sporoGotti - Śro 12 Gru, 2007
rasta napisał/a:
Dodatkowo z RS'em jest ten problem, że zero części na rynku, a w ASO nic nie dostaniesz nawet świec nie idzie kupić...
Oczywiście część gratów pasuje od 2.0 ale o tarczach, klockach itd. itp. to zapomnijcie. A błotnik przedni kosztuje 1600 pln :{
Bla, bla, bla.... Germaz z częściami problemu nie robi.
W przypadku tego focusa, walony oznacza lekko uszkodzony (miałem go kupić jak jeszcze stał w CH) więc wróżenie z fusów to nie przez internet.
K.rasta - Śro 12 Gru, 2007
Gotti napisał/a:
Bla, bla, bla.... Germaz z częściami problemu nie robi.
Pewnie - tylko trza czekać tygodniami. Wiem bo swego czasu szukałem świec. Rzeczywieśce Germanz jako jedyny powiedział, że da rade tylko, że trza czekać niewiadomo ile....
To się wpieniłem, zadzwoniłem do NGK i następnego dnia miałem w dodatku spooooro taniejGreg - Czw 13 Gru, 2007
saxorulez napisał/a:
A jesteś zainteresowany tym saxo?
Przejeździłem nim z 10 000 km, wiec wiem o nim sporo
Nie, nie, ja szukam raczej PH2, ale zainteresowało mnie stwierdzenie, że serwisowane u Adamanta nie powinno tyle przejechać. Chyba, że coś opacznie zrozumiałem. Michał - Czw 13 Gru, 2007 krążą legendy ze adamnat produkuje virtualne konie i że partaczy robote. Ale to tylko legendy na szczęście. Jedynie adas ma problem z terminami. Ale na jego robote nie można narzekać.CHRZANEK - Czw 13 Gru, 2007
Greg napisał/a:
Nie, nie, ja szukam raczej PH2, ale
Greg: moim zdaniem lepszy ph1 ze znana historią niż ph2 którego nie znasz...
Mysle że to rozsądny samochód za rozsądne pieniądze
Gdyby np bylo do kupienia saxo ph2 w idealnym stanie (takie jakie sprzedawal Dariano a odkupil Mick) za 2X,000pln to byś kupil ??
Sam odpowiedz sobie na pytanie...Greg - Czw 13 Gru, 2007 Dlatego wybrałem opcję "sam sobie sprowadzę" i obecnie dopinam szczegóły i nagrywam kolesia który ma mi szukać Saxo/Clio Sport takiego, jaki ja chcę.
Jasne, że lepiej coś sprawdzonego, ale ten czerwony ma 200k km i 11 lat... A na dodatek kosztuje 9000zł. Myślę, że niewiele drożej można kupić z prawie połowę mniejszym przebiegiem i w dobrym stanie (np. lekko uszkodzony i dobrze zrobiony) i nie szrot.
Z tego, co pamiętam to auto Dariana było cośtam bite, ale doinwestowane i co ważne przy cenie 2x000 - rocznik 2003. Ja nie szukam 2003, a jakiś 2000-2001 więc cena automatycznie niższa.
Na allegro wisi czarny Saxofon z KR, 2003 rok za 17000. Ostatnio był za 18000 ale jakos ludzie (obserwujący rynek Saxo w PL ) się na niego nie rzucają. Dlaczego? Dlatego że typ kupił go (za 17k) ze 3 tyg. przed tym, jak go wystawił. Mówi, że zmieniły mu się plany i potrzebuje kasy, ja nie wiem ile w tym prawdy i chyba nie będę sprawdzał bo chyba 17k na Saxo nie wydam. Auto było costam ruszane z przodu afaik.CHRZANEK - Czw 13 Gru, 2007
Greg napisał/a:
Dlatego wybrałem opcję "sam sobie sprowadzę"
W moim przekonaniu najlepsza opcja
Greg napisał/a:
ale ten czerwony ma 200k km i 11 lat
Mój ma 310k i jest w tym samym wieku - i nie jest to dla mnie argument Jaco707 - Czw 13 Gru, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Greg napisał/a:
Nie, nie, ja szukam raczej PH2, ale
Greg: moim zdaniem lepszy ph1 ze znana historią niż ph2 którego nie znasz...
Mysle że to rozsądny samochód za rozsądne pieniądze