Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
PiTT - Śro 30 Wrz, 2015 mi tez nie podoba się wnętrze leona... trochę czuć już lata... ja go porównuje właśnie do czasów golfa 6 i mojego paska
za to w g7 juz jest inna bajka
MoRToN - Śro 30 Wrz, 2015
Bonczek napisał/a:
Morton wnętrze w FR juz wyglada niebo lepiej. Ja gdybym nie mogl wziąć FR wszedłbym w Octe.
Wiem, u ciebie jest naprawdę ok. Dlatego pisze, że nie weim czego sie czepiaja.
w poprzednim była padaka
karoluPL - Czw 01 Paź, 2015 dajcie spokój, za każdym razem jak widzę w/w wnętrze seata leona czy altea, to robi mi sie źle, a ktoś jeszcze za to dostał pieniądze
w wersji poliftowej z navi juz jest troche lepiej ale nadal lekko kłuje, a w nowych seatach już jest całkiem ładnieDeeS - Czw 01 Paź, 2015 Skoro to jest koncert życzeń to ja szukam wciąż auta :
kwota : do 40 tys
Paliwo : najlepiej benzyna ale nie ma cisnienia
Coś w miarę szybkiego min 150 koni .. no nie wiem co jeszcze ktoś cos? Duze i małe wchodzi w gre Sprzedałem swoja Ibize Cupre i nie mam pojecia co teraz.
Pytanie czy jest szansa kupić Golfa VI GTI do 40k ?Bonczek - Czw 01 Paź, 2015 Szukalem, raczej do doinwestowania DeeS - Pią 02 Paź, 2015
Bonczek napisał/a:
raczej do doinwestowania
co masz na myśli ?bob.dsk - Pią 02 Paź, 2015
DeeS napisał/a:
Skoro to jest koncert życzeń to ja szukam wciąż auta :
Coś w miarę szybkiego min 150 koni .. no nie wiem co jeszcze ktoś cos? Duze i małe wchodzi w gre Sprzedałem swoja Ibize Cupre i nie mam pojecia co teraz.
Pytanie czy jest szansa kupić Golfa VI GTI do 40k ?
Trzeba było brać moje Mini Walle - Pią 02 Paź, 2015
DeeS napisał/a:
Bonczek napisał/a:
raczej do doinwestowania
co masz na myśli ?
Że ćwiartkę trzeba dokupić. Albo kierownicę przełożyć.DeeS - Pią 02 Paź, 2015
Walle napisał/a:
DeeS napisał/a:
Bonczek napisał/a:
raczej do doinwestowania
co masz na myśli ?
Że ćwiartkę trzeba dokupić. Albo kierownicę przełożyć.
to akurat prawda ale w wersjach RBonczek - Pią 02 Paź, 2015 Mysle ze VI GTI w tym budżecie to ideałem nie bedzie.PiTT - Pią 02 Paź, 2015
DeeS napisał/a:
Skoro to jest koncert życzeń to ja szukam wciąż auta :
Pytanie czy jest szansa kupić Golfa VI GTI do 40k ?
bmw 1
mysle ze znajdziesz fajna sztuke a to bardzo fajne autozefir - Pią 02 Paź, 2015 Potwierdzam ze BMW1 w tej kasie mozna juz cos fajnego znalezc, ostatnie dla jednego z naszych userow ogladalem 130i w Łodzi za 36 tys i bylo naprawde zacne.was79 - Pią 02 Paź, 2015 To?
http://otomoto.pl/oferta/...m-ID6yaJJL.htmlzefir - Pią 02 Paź, 2015 Da!kosmita - Pią 02 Paź, 2015 Nie wiem czy coś się zmieniło w cenach 130i w Germanii, ale tak z rok temu to przyzwoita 130i kosztowała circa 50-60 koła a nie 30