Już niedługo ustawa na mocy, której prezes będzie mógł odbierać uprawnienia prezydenckie
I znów dziś w radiu słucham, że Duda powołał jakąś babę na prezesa trybunału nie zgodnie z konstytucją Alexxx - Śro 21 Gru, 2016 Co tak narzekasz? może jeszcze zacznij się wyrażać "antyrządowo"?
alphaOne - Śro 21 Gru, 2016 Konstytucja jest zdecydowanie przereklamowanaBonczek - Śro 21 Gru, 2016 To może żeby trochę rozluźnić
– Dlaczego wyśmiewasz się tylko z rządzących?
– Z opozycji śmiałem się w poprzedniej kadencji.bob.dsk - Pon 02 Sty, 2017 Dobre !
Chloru - Pon 02 Sty, 2017 bob.dsk, też właśnie obczaiłem... to będzie chyba mój pierwszy sub na jutubie! qbus - Pon 02 Sty, 2017 Onet dostal propozycje puszczenia calego serialu, po 3 odcinkach ktore zobaczyli odmowili... Kenet - Pon 02 Sty, 2017 kamil - Pon 02 Sty, 2017 ej, fajne !Alexxx - Pon 02 Sty, 2017 Nieśmiało przypominam, ze jak ten kabaret jechał po rządzie Tuska (przypominam, ze to oni śmiali się z "haratania w gałę") to TVP emitowała wszystkie odcinki a teraz... domyślcie się Kenet - Pon 02 Sty, 2017 Bo wtedy Polska klęczała na kolanach, a teraz dumnie stoi na drabince!anjas - Pon 02 Sty, 2017 Olać KMN, teraz jest szopka noworoczna!
https://www.youtube.com/watch?v=K79t22S2vqErabarbar - Pią 06 Sty, 2017 Trochę mnie tu nie było i widzę ze wszystko zdycha.Kręcimy jakąś gównoburze?roj - Pią 06 Sty, 2017 a już zapomniałeś czemu Cię nie było