Michał - Pią 20 Lut, 2009 ziom
wpisz w google
plata dziwki chrzanek
i wyskoczy ci hh org . TYM SIE ZAJMUJEMY TUTAJ Marek23 - Pią 20 Lut, 2009 ŁukaszS3 - Pią 20 Lut, 2009 No tak tego sie spodziewałem po Marku Ale na pocieszenie dla marka dodam że jeśli nic nie wyjdzie z planu budowy saxo na jesień będzie EVO ŁukaszS3 - Pią 20 Lut, 2009 P.S. Dzisiaj wpadła mi w ręce gazeta HIGH z Twoją historią Marku... Fajny artykuł "Stłuczka i awantura na drodze zdarza się każdemu, to fakt, ale jemu akurat zawsze" strick - Pią 20 Lut, 2009
ŁukaszS3 napisał/a:
P.S. Dzisiaj wpadła mi w ręce gazeta HIGH z Twoją historią Marku... Fajny artykuł
To moze zrób scana i daj nam tez poczytac ŁukaszS3 - Pią 20 Lut, 2009 Nie mam skanera niestety może Marek ma...strick - Pią 20 Lut, 2009 Szkoda.
btw Witam Marek23 - Pią 20 Lut, 2009
ŁukaszS3 napisał/a:
No tak tego sie spodziewałem po Marku Ale na pocieszenie dla marka dodam że jeśli nic nie wyjdzie z planu budowy saxo na jesień będzie EVO
To juz lepiej...pamietaj Haldex to zlo
ŁukaszS3 napisał/a:
Fajny artykuł "Stłuczka i awantura na drodze zdarza się każdemu, to fakt, ale jemu akurat zawsze"
Napisal to koles,ktory w Szczyrku nawet na suchym profilaktycznie zaklada lancuchy,dla niego ciecie to juz stluczka Ale z awanturami ma racje...
A wogle to myslalem, ze to czarne s3 250 koni, ktore swego czasu zostalo w Tychach wyjasnione...sorry Kej musialem to napisac. Ja po prostu mam awersje do S3.Kamilbike - Pią 20 Lut, 2009 Majk Ty tak strzeliles czy wczesniej sprawdziles?:> Wpisalem w googlach "plata dziwki chrzanek " wyskoczylo to http://www.google.pl/sear...le&lr=&aq=f&oq=ŁukaszS3 - Pią 20 Lut, 2009
Kamilbike napisał/a:
Napisal to koles,ktory w Szczyrku nawet na suchym profilaktycznie zaklada lancuchy,dla niego ciecie to juz stluczka Ale z awanturami ma racje...
A wogle to myslalem, ze to czarne s3 250 koni, ktore swego czasu zostalo w Tychach wyjasnione...sorry Kej musialem to napisac. Ja po prostu mam awersje do tego S3.
No ja zdaje sobie sprawę z tego S3 ani nie jest super szybką furą ani napęd jaki w tym aucie jest tez nie jest czymś wymarzonym ale auto daje mi radość z jazdy i za każdym razem jak do niego wsiadam jest uśmiech na twarzy i to sie najbardziej liczy. I wole mieć jeszcze jakieś szczebelki "mocowe" zanim zakupie EVO zeby mieć co wspominać i zeby łatwiej było sie przesiadać z czegoś co jest juz mocne (S3) do czegoś co jest rakietą (EVO) nic z fwd 130km. A przy tym moje jest srebrne wygląda jak 1.9TDI a już kilka fajnych autek wyjaśniło. Ale najważniejsze jest to że ja lubię tym autem jeździć i sprawia mi to frajdę Marek23 - Pią 20 Lut, 2009 Spoko, tak naprawde S3 nie jezdzilem, wiec nie jestem obiektywny. Ale musicie mnie zrozumiec. Marzeniem naszego szefa jest pieciodrzwiowy V gti, lap rekord w Lublinie ma Stf golfem, ziom w Rybnku kupil Gti V, ma wyjsc RS3, bardzo to frustrujace
Ale przyjdzie czas, ze wszystko wroci do normy. Prawda Kej ŁukaszS3 - Pią 20 Lut, 2009 Wg mnie S3 to naprawdę super autko zajebiście wykonane w środku ma kopa a przy okazji mieszkam w górach a nawet w taką zimę jak ta wyjeżdżam gdzie chce, jak chce dzięki temu ze mam 4 napęd a reszta się zakopuje na każdym kroku a jak mam ochotę polatać bokami na górskich patelniach to tez bez większych kompleksów na podjazdach nie ślizga tylko bomba pod góre jak tylko chce...k-mart - Pią 20 Lut, 2009
Marek23 napisał/a:
Ale przyjdzie czas, ze wszystko wroci do normy. Prawda Kej
Bedzie bedzie!
S3 to jak dla mnie samochod marzenie, technologia z F1 na droge.
Do tego auta trzeba dorosnac, evo jest dziecinnie latwe do ogarniecia. Haldex jednak wymaga bardzo szybkich rak, nie bez powodu nie da sie uzyc lewej nogi.
Podziwiam Cie Lukasz, ja do S3 nie wsiadl bym jako do jednego z pierwszych samochodow, to wymaga stazu za kiera evo, sti, 911 turbo, ewentualnie gtr'a.fydi - Pią 20 Lut, 2009 HAhaha Anonymous - Pią 20 Lut, 2009 Ale Polewa .
Ja już się nie boje S3 Zacząłem ogarniać Mondeo w Kombi to już mi się zdaje ze dam rade i s3 . Jak Myślice