Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
zefir - Pią 02 Paź, 2015 Gosc wlasnie kupil ja z niemiec, budzet na 40k juz jest na takie 130i jest ok, 60-70k to juz mozna celowac 135ikosmita - Pią 02 Paź, 2015 Kurcze, jakoś nie wierzę w takie historyjki. Właśnie kupił z niemiec, zapłacił 18% akcyzy i już mu się znudziło ? Najtańsze sztuki na mobile.de to 8-9k Eurozefir - Sob 03 Paź, 2015 Auto bylo lekko uderzone widzialem raport Dekry etc plus fotki. Gosc bardzo uczciwie podchodzi do tematu plus do tego ma jeszcze szybsze BMW oprocz tego
wg mnie warto to auto blizej oberzec/sprawdzic w ASO w etc jak ktos czegos takiego szuka.DeeS - Sob 03 Paź, 2015 hmm nad BMW 1 też myślałem szczerze mówiąc . + scirocco 2.0DeeS - Sob 03 Paź, 2015 tu jest jescze taka sztuka - http://allegro.pl/show_it...4518#b44fd910c7
mamy kogos w stalowej woli ?was79 - Wto 06 Paź, 2015 Kiedyś o tym była chyba dyskusja, nie umiałem znaleźć jak toto się nazywa, ale wreszcie znalazłem auto idealnie nijakie, do zrzygania nudne, służące jedynie jako opakowanie do 1.6 DIG-T 190 KM.
jeździł ktoś? na alle 0 ofert, biały kruk trza szukać Janusz - Wto 06 Paź, 2015 Nudne dokładnie tak samo jak wszystkie tego typu kompakty np peugeot 207 5d Anonymous - Wto 06 Paź, 2015 Wojtek, a co powiesz o Touranie?
Te samochody służą dokładnie do tego samego celu, ma to być rodzinny samochód, a że ma ciutkę mocniejszy silnik
Oczywiście do Octavii RS nie ma podejścia Ryba - Wto 06 Paź, 2015 Jak ktoś ma pytania o 130i znam każdą jedną sztukę w Polsce.
Szukałem w szczególności 130i e81, bo wole 3d ale są w polsce dwie sztuki aktualnie, w tym jedna jest droższa niż sztuki na autoskaucie a druga ma 1.5 cm kitu na podłużnicach.
Ta co Zefir oglądał, fajna lecz uderzenie doszło do dachu co dla mnie ją zdyskwalifikowało.
Z braku laku kupiłem w końcu największy gejowóz ever - tt 3.2 manual 2009. PS Podziękowania dla Kunera za ekspertyzę przed zakupową was79 - Wto 06 Paź, 2015
Justine napisał/a:
Wojtek, a co powiesz o Touranie?
Te samochody służą dokładnie do tego samego celu, ma to być rodzinny samochód, a że ma ciutkę mocniejszy silnik
Oczywiście do Octavii RS nie ma podejścia
Ten nissan jest zajebiście nijaki (dla rodziny 2+2 to się nie nadaje, na hh też nie) z ciekawym silnikiem i wyglądem mówiącym przyklej mi jakikolwiek emblemat - jeździłbym takim na co dzień, w przeciwieństwie do vw. Ale sprawdziłem na mobile i ceny konkret bo od 18keur Janusz - Wto 06 Paź, 2015
Ryba napisał/a:
Z braku laku kupiłem w końcu największy gejowóz ever - tt 3.2 manual 2009. PS
kurde bogactwo, się żyje
dlaczego nie m3 ??Ryba - Wto 06 Paź, 2015
Janusz napisał/a:
Ryba napisał/a:
Z braku laku kupiłem w końcu największy gejowóz ever - tt 3.2 manual 2009. PS
kurde bogactwo, się żyje
dlaczego nie m3 ??
Oglądałem parę sztuk, też wszystko spawane.
Między innymi tutaj masz opisane dwie sztuki przeze mnie:
http://www.mforum.com.pl/...php?f=32&t=8821
I na całym M forum jeszcze kolejne dwie sztuki opisywałem /phoenix yellow z Teresina + carbonschwarz z Bydgoszczy/ do 50k nie mogłem znaleźć m3 e46 która się wpasowała w moje wymagania odnośnie bezwypadkowości.
A że budżet był 55k nie chciałem szukać w zakresie od 50-55 bo wiadome że jak coś ma emblemat "M" to koszta pozakupowe mogą trochę namieszać. Pozatym sam widziałeś - nie umiałem ogarnąć 120 koni w FWD, a co dopiero 350 w RWD =]Janusz - Wto 06 Paź, 2015
Ryba napisał/a:
Pozatym sam widziałeś - nie umiałem ogarnąć 120 koni w FWD, a co dopiero 350 w RWD =]
oj tam oj tam... i tak to więcej stoi w krk w korkach niż upala
ps. ja miałem kilka dzwonów na simsonie, czy to oznacza ze nie mogę sobie kupić motocykla ??
ps2. Właśnie sobie wyobraziłem Ciebie w takim TT... ale to musi być gejowe michool_vt - Wto 06 Paź, 2015 Ryba, poka poka to tt
można z tego wnioskować że nie da się sensowne bmw e36,e46 coupe kupić? trzeba iść w tt?Bonczek - Wto 06 Paź, 2015 Raczej kwestia granicy ustępstw co do stanu.