To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń

zefir - Pią 02 Paź, 2015

Gosc wlasnie kupil ja z niemiec, budzet na 40k juz jest na takie 130i jest ok, 60-70k to juz mozna celowac 135i
kosmita - Pią 02 Paź, 2015

Kurcze, jakoś nie wierzę w takie historyjki. Właśnie kupił z niemiec, zapłacił 18% akcyzy i już mu się znudziło ? :> Najtańsze sztuki na mobile.de to 8-9k Euro
zefir - Sob 03 Paź, 2015

Auto bylo lekko uderzone widzialem raport Dekry etc plus fotki. Gosc bardzo uczciwie podchodzi do tematu plus do tego ma jeszcze szybsze BMW oprocz tego
wg mnie warto to auto blizej oberzec/sprawdzic w ASO w etc jak ktos czegos takiego szuka.

DeeS - Sob 03 Paź, 2015

hmm nad BMW 1 też myślałem szczerze mówiąc . + scirocco 2.0
DeeS - Sob 03 Paź, 2015

tu jest jescze taka sztuka - http://allegro.pl/show_it...4518#b44fd910c7

mamy kogos w stalowej woli ?

was79 - Wto 06 Paź, 2015

Kiedyś o tym była chyba dyskusja, nie umiałem znaleźć jak toto się nazywa, ale wreszcie znalazłem auto idealnie nijakie, do zrzygania nudne, służące jedynie jako opakowanie do 1.6 DIG-T 190 KM.

jeździł ktoś? na alle 0 ofert, biały kruk trza szukać :rotfl:

Janusz - Wto 06 Paź, 2015

Nudne dokładnie tak samo jak wszystkie tego typu kompakty :) np peugeot 207 5d :)
Anonymous - Wto 06 Paź, 2015

Wojtek, a co powiesz o Touranie? ;D

Te samochody służą dokładnie do tego samego celu, ma to być rodzinny samochód, a że ma ciutkę mocniejszy silnik :)

Oczywiście do Octavii RS nie ma podejścia :D

Ryba - Wto 06 Paź, 2015

Jak ktoś ma pytania o 130i znam każdą jedną sztukę w Polsce.
Szukałem w szczególności 130i e81, bo wole 3d ale są w polsce dwie sztuki aktualnie, w tym jedna jest droższa niż sztuki na autoskaucie a druga ma 1.5 cm kitu na podłużnicach.

Ta co Zefir oglądał, fajna lecz uderzenie doszło do dachu co dla mnie ją zdyskwalifikowało.
Z braku laku kupiłem w końcu największy gejowóz ever - tt 3.2 manual 2009. PS Podziękowania dla Kunera za ekspertyzę przed zakupową :faja:

was79 - Wto 06 Paź, 2015

Justine napisał/a:
Wojtek, a co powiesz o Touranie? ;D

Te samochody służą dokładnie do tego samego celu, ma to być rodzinny samochód, a że ma ciutkę mocniejszy silnik :)

Oczywiście do Octavii RS nie ma podejścia :D

Ten nissan jest zajebiście nijaki (dla rodziny 2+2 to się nie nadaje, na hh też nie) z ciekawym silnikiem i wyglądem mówiącym przyklej mi jakikolwiek emblemat - jeździłbym takim na co dzień, w przeciwieństwie do vw. Ale sprawdziłem na mobile i ceny konkret bo od 18keur :D

Ryba napisał/a:
Z braku laku kupiłem w końcu największy gejowóz ever - tt 3.2 manual 2009. PS

kurde bogactwo, się żyje :D

dlaczego nie m3 ??

Ryba - Wto 06 Paź, 2015

Janusz napisał/a:
Ryba napisał/a:
Z braku laku kupiłem w końcu największy gejowóz ever - tt 3.2 manual 2009. PS

kurde bogactwo, się żyje :D

dlaczego nie m3 ??

Oglądałem parę sztuk, też wszystko spawane.
Między innymi tutaj masz opisane dwie sztuki przeze mnie:
http://www.mforum.com.pl/...php?f=32&t=8821
I na całym M forum jeszcze kolejne dwie sztuki opisywałem /phoenix yellow z Teresina + carbonschwarz z Bydgoszczy/ do 50k nie mogłem znaleźć m3 e46 która się wpasowała w moje wymagania odnośnie bezwypadkowości.
A że budżet był 55k nie chciałem szukać w zakresie od 50-55 bo wiadome że jak coś ma emblemat "M" to koszta pozakupowe mogą trochę namieszać. Pozatym sam widziałeś - nie umiałem ogarnąć 120 koni w FWD, a co dopiero 350 w RWD =]

Ryba napisał/a:
Pozatym sam widziałeś - nie umiałem ogarnąć 120 koni w FWD, a co dopiero 350 w RWD =]

oj tam oj tam... i tak to więcej stoi w krk w korkach niż upala :D

ps. ja miałem kilka dzwonów na simsonie, czy to oznacza ze nie mogę sobie kupić motocykla ?? :P

ps2. Właśnie sobie wyobraziłem Ciebie w takim TT... ale to musi być gejowe :rotfl: :rotfl:

michool_vt - Wto 06 Paź, 2015

Ryba, poka poka to tt :jupi:

można z tego wnioskować że nie da się sensowne bmw e36,e46 coupe kupić? trzeba iść w tt?

Bonczek - Wto 06 Paź, 2015

Raczej kwestia granicy ustępstw co do stanu.