martin.h - Pią 20 Lut, 2009 Podobno w 2010 wszystkie bolidy F1 mają mieć Haldexa. Żeby było bardziej widowiskowo. pP - Pią 20 Lut, 2009 witam!! masz haldexa - już Cię lubię k-mart - Pią 20 Lut, 2009 Bart - Pią 20 Lut, 2009 pozwolę sobie wkleić foto, które swego czasu już pokazywałem:
Marek23 - Sob 21 Lut, 2009
Cytat:
bomba pod góre jak tylko chce...
Dlatego fwd trza jeździć z górki.
k-mart napisał/a:
S3 to jak dla mnie samochod marzenie, technologia z F1 na droge.
Do tego auta trzeba dorosnac, evo jest dziecinnie latwe do ogarniecia. Haldex jednak wymaga bardzo szybkich rak, nie bez powodu nie da sie uzyc lewej nogi.
Podziwiam Cie Lukasz, ja do S3 nie wsiadl bym jako do jednego z pierwszych samochodow, to wymaga stazu za kiera evo, sti, 911 turbo, ewentualnie gtr'a.
Kej, Clarkson ma przy Tobie na noc...Maciusiowy - Śro 25 Lut, 2009 tym Audi od k-marta widzę Franz RURA się buja
a co do ŁukaszS3 to witam...chyba mieszkasz niedaleko mniek-mart - Śro 25 Lut, 2009
Maciusiowy napisał/a:
tym Audi od k-marta widzę Franz RURA się buja
ze co ?? Mick - Śro 25 Lut, 2009
k-mart napisał/a:
Maciusiowy napisał/a:
tym Audi od k-marta widzę Franz RURA się buja
ze co ??
Ruda Grażyna Anonymous - Pon 02 Mar, 2009 Elou
Szymon i Dees polecili mi forum, poczytalem klimat jest dobry wiec jestem Od niedawna posiadam Saxo VTR'a ktorym chce sie troche pobawic w KJS'ach. Beda modyfikacje wiec bedzie o co pytac. Aktualnie prawie skonczylem stage 1 czyli kubeł, szelki, kiera (jak sie zrobi sloneczko to zrobie ladne zdjecia na OZ-etach). Co bedzie dalej - jeszcze nie wiem. Na liscie jest m.in. dolot, zawias (bile+eibach), moze swap na jakiegos 16v, ale predzej niz swap bede myslal nad wynajmem czegos osobnego pod trzecia lige. Poki co bede na biezaco wymienial zdarte opony, urwane kola, polamane zderzaki i lał hektolitry paliwa
pP - Pon 02 Mar, 2009 witamy,
poka cycki!! PieQt - Pon 02 Mar, 2009 siostry, jak pełnoletnia
p.s. witamAnonymous - Pon 02 Mar, 2009 jedynak
ale moze zaciagne na forum dwoch takich co maja kjs'owe 106 rallye i xsi no i przede wszystkim... siostry PieQt - Pon 02 Mar, 2009 jak siostry pełnoletnie, to dawaj ichstrick - Pon 02 Mar, 2009 No chyba, ze masz braci, ale to dla mi.Bart - Pon 02 Mar, 2009 strick, powinno się pisać "dla mnie"