k-mart - Pią 22 Maj, 2009 ide oblukam fury, ciekawe jakie doly sa nox - Pią 22 Maj, 2009 Kej masz ładne dłonie jakich kremów używasz ??pP - Pią 22 Maj, 2009 wgrywam sobie fotke fiestki na imageshacka, patrze, a tu na dole "images like this one":
spójrzcie, na tych zdjęciach jest:
-przód kubasa,
-clio mortona,
-miniak jimka,
-konrad (WTF?),
po czym on je powiązuje?k-mart - Pią 22 Maj, 2009
Cytat:
Kej masz ładne dłonie jakich kremów używasz ??
wazelina!
Cytat:
wgrywam sobie fotke fiestki na imageshacka, patrze, a tu na dole "images like this one":
spójrzcie, na tych zdjęciach jest:
-przód kubasa,
-clio mortona,
-miniak jimka,
-konrad (WTF?),
hehehe ale draka, moj pug tez jestpP - Pią 22 Maj, 2009 o kurde faktycznie!! jak mogłem zapomnieć o Twoim pugu!! k-mart - Pią 22 Maj, 2009 zaskakujace jest foto kondzia PiTT - Pią 22 Maj, 2009
k-mart napisał/a:
zaskakujace jest foto kondzia
taaa
nasz para-olimpijczyk
KonradMK - Pią 22 Maj, 2009 szok, jestem sławny! a ty morda w kubeł i lenary upierzkubas - Pią 22 Maj, 2009 dobrze dobrze ! ja na czele ! nox - Pią 22 Maj, 2009 To jakiś E-spisekk-mart - Pią 22 Maj, 2009 kurw.a Majk!!!!
Musiales wybrac akurat najgorsze foto???? k-mart - Pią 22 Maj, 2009 gdy bush zrobil wojne w iraku i ogolnie byl bardzo popularny, w takiej koszulce sie poruszalem.
szkoda ze zginela Misiek_lbn - Pią 22 Maj, 2009 a czemu nie "prałd tu bi kresowianin" ?
ps. dobre piwo pijesz k-mart - Sob 23 Maj, 2009
Misiek_lbn napisał/a:
a czemu nie "prałd tu bi kresowianin" ?
ps. dobre piwo pijesz
jak mi taka sprawisz, to chetnie przygarne. Ta fota juz ma.....5-7lat???
ps. nie bylo innego, to takie gejowe piwo
Z reguly tylko "mocne" pije a jaram "popularne"Gaydek - Sob 23 Maj, 2009 Panowie, potrzebuję info, do poniedziałku muszę wiedzieć.