Jak ktoś ma pytania o 130i znam każdą jedną sztukę w Polsce.
ja mam !
daj mi jakąs godną uwagi ?michool_vt - Wto 06 Paź, 2015
Bonczek napisał/a:
Raczej kwestia granicy ustępstw co do stanu.
Ty lepiej zdradź gdzie te rarytasy kupujesz michool_vt - Wto 06 Paź, 2015
was79 napisał/a:
Albo funduszy.
true, z wiekiem granica rozsądku się przesuwa Bonczek - Wto 06 Paź, 2015
michool_vt napisał/a:
Bonczek napisał/a:
Raczej kwestia granicy ustępstw co do stanu.
Ty lepiej zdradź gdzie te rarytasy kupujesz
Którego masz na mysli? michool_vt - Wto 06 Paź, 2015 no te mercefansy, sl zwlaszczaBonczek - Wto 06 Paź, 2015 Po prostu długie poszukiwania i takich aut nie ma w internecie - one idą po znajomych. Porsche juz przeglądam i oglądam, kupie pewnie za ~2 lata michool_vt - Śro 07 Paź, 2015 Ehh, nie ma lekko...
zona juz sie wkur... ze nonstop przegladam ogloszenia z autami lukp - Śro 07 Paź, 2015
michool_vt napisał/a:
Ehh, nie ma lekko...
zona juz sie wkur... ze nonstop przegladam ogloszenia z autami
witaj w klubie Kamill - Śro 07 Paź, 2015
lukp napisał/a:
michool_vt napisał/a:
Ehh, nie ma lekko...
witaj w klubie
Ryba - Śro 07 Paź, 2015
michool_vt napisał/a:
Ryba, poka poka to tt
można z tego wnioskować że nie da się sensowne bmw e36,e46 coupe kupić? trzeba iść w tt?
Janusz napisał/a:
Ryba napisał/a:
Pozatym sam widziałeś - nie umiałem ogarnąć 120 koni w FWD, a co dopiero 350 w RWD =]
oj tam oj tam... i tak to więcej stoi w krk w korkach niż upala
ps. ja miałem kilka dzwonów na simsonie, czy to oznacza ze nie mogę sobie kupić motocykla ??
ps2. Właśnie sobie wyobraziłem Ciebie w takim TT... ale to musi być gejowe
Nie no gejowóz straszny, jak pojechałem do rodziny mojej ukochanej musiałem wziąć firmowego opla bo wstyd =]
Za to na mieście gimnazjalistki się oglądają, i gimnazjaliści oczywko
michool_vt napisał/a:
Ryba, poka poka to tt
można z tego wnioskować że nie da się sensowne bmw e36,e46 coupe kupić? trzeba iść w tt?
Dzisiaj mam zrobić foto dla baby z AC to coś może wrzucę.
Trudno powiedzieć, na pewno można coś znaleźć ciekawego ale to kwestia czasu i zasobności portfela. Zima idzie, potrzebowałem coś wybrać. Wiedziałem że kupie jedno z trzech: 130i 3d (niekwestionowany mój faworyt), tt 3.2, 350z 2007+, ewentualnie M3 e46.
Raczej celowałem w 2008+ wyjątkiem od tego była M3, ale żadnych innych nie brałem pod uwage, tym bardziej e36.
Jeśli chodzi o tt to stwierdziłem że będzie OK, 100-150 kg lżejsze od każdego haldexowego golfa/a3/s3, ładniejsza /bardziej pedalska/ linia nadwozia i to co lubie - mało miejsca w środku.
Duży plus również za wnętrze, chyba nie widziałem innego samochodu do 100k który by miał ładniejszy kokpit.
W każdym razie skręcanie vs saxo lepsze na winklach 130+ km/h, natomiast do 130 dramat. W mieście nie da się zejść poniżej 16 litrów, na trasie nie ma żadnej opcji żeby zejść poniżej 10 /może autostrada 1400rpm na 6tce, ale nie sądzę żeby ktokolwiek miał ciepliwość to przetestować/.
DeeS napisał/a:
Cytat:
Jak ktoś ma pytania o 130i znam każdą jedną sztukę w Polsce.
ja mam !
daj mi jakąs godną uwagi ?
Jedź oglądać e81 z bielska, tą 2007 za 60k.
Malowany lewy bok (poszycie tył + zaprawka na drzwiach) oraz lewy błotnik przód i cieniowany zderzak. Zdecydowanie najlepszy stan z tych co są obecnie, ale troche gość przesadził z ceną.
Reszta miała coś czego nie mogę przeskoczyć: albo coś robione przy podłużnicach, albo powyżej 300 mikronów na którymś z słupków lub na dachu.Marek23 - Śro 07 Paź, 2015
michool_vt napisał/a:
Ehh, nie ma lekko...
Moja juz nie kozę słuchać o rajdach i pomysłach na auto