Wypadek Macierewicza a Jarek człowiekiem wolności michool_vt - Pią 27 Sty, 2017 Chuj im w okopum - Pią 27 Sty, 2017
bob.dsk napisał/a:
Co tu taka cisza !
Wypadek Macierewicza a Jarek człowiekiem wolności
Cytat:
Było ślisko, wilgotno, Macierewicz wjechał w tył, Misiewicz oznajmia, że nic się nie stało.
Nie wiem czy to opis wypadku pierwszego, czy kariery drugiego?
Maciusiowy - Nie 29 Sty, 2017 rabarbar - Nie 29 Sty, 2017
bob.dsk napisał/a:
Co tu taka cisza !
Wypadek Macierewicza a Jarek człowiekiem wolności
Napisałbym ze takie samo wazeliniarstwo jak wyborcza przyznająca Bronkowi tytuł człowieka roku po przegranych wyborach,ale przeciez wszyscy o tym wiedzą i wówczas równie mocno krytykowali
Z racji comiesięcznego odłączenia od rzeczywistości na 2tyg nie bardzo wiem o co biega z tym wypadkiem,ale podobno dzieki temu ma byc zakaz wyprzedzania sie tirów na autostradach #dobra zmianaanjas - Pon 30 Sty, 2017
rabarbar napisał/a:
Widze ze nikt nie wrzucił niusa o wielkim sukcesie rządu-dług własnie przekroczył 1 bilion !!!
rabarbar, pamiętasz?
Newsa znów nikt nie wrzucił a teraz dług naprawdę przekroczył bilion. Warto też spojrzeć na tempo zadłużania. W rok tyle co wcześniej w 4 lata.Kenet - Pon 30 Sty, 2017 Zakaz wyprzedzania przez ciężarówki ma być po karambolu koło Piotrkowa na A1. Pokłosiem wypadku Macierewicza będą pewnie aresztowania osób, które stały na czerwonym i blokowały przejazd Panu Kazimierzowi kaziu1985pn - Pon 30 Sty, 2017
Kenet napisał/a:
Zakaz wyprzedzania przez ciężarówki ma być po karambolu koło Piotrkowa na A1. Pokłosiem wypadku Macierewicza będą pewnie aresztowania osób, które stały na czerwonym i blokowały przejazd Panu Kazimierzowi
szczerze nie zdziwię się jak beda ciagani na przesluchania a w końcowym efekcie ukarani mandatami.rabarbar - Wto 31 Sty, 2017 anjas, i to jest powód do porządnego wkurwienia a nie jakieś pierdolety o zagrożeniu demokracji i faszyzmie.Wydaje mi sie ze Kaczyńskiemu misiewicze i inne takie potrzebne są wlasnie do odciągnięcia uwagi od takich informacji
Kenet, pacz pan jak to jest opierać sie na informacjach kolegów z pracy ,a pomysł z zakazem wyprzedzania dobry
Ps.Bolek to jednak Bolek Alexxx - Wto 31 Sty, 2017
rabarbar napisał/a:
Ps.Bolek to jednak Bolek
no no
rabarbar - Wto 31 Sty, 2017 to możliwe,mi ten Petru to wyglada na marionetkę Kaczyńskiego was79 - Wto 31 Sty, 2017 Foto Petru na wiki powinno wisieć przy haśle autodestrukcja rabarbar - Wto 31 Sty, 2017 Zaraz obok Kijowskiego PiTT - Śro 01 Lut, 2017 Alexxx - Pią 03 Lut, 2017
MACIEREWICZ napisał/a:
TUPOLEW NIE ROZBIŁ SIĘ DLATEGO, ŻE UDERZYŁ W ZIEMIĘ. UDERZYŁ W ZIEMIĘ DLATEGO, ŻE SIĘ ROZBIŁ!