To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

bob.dsk - Pią 27 Sty, 2017

Co tu taka cisza !

Wypadek Macierewicza a Jarek człowiekiem wolności :rotfl: :rotfl: :rotfl:

michool_vt - Pią 27 Sty, 2017

Chuj im w oko
pum - Pią 27 Sty, 2017

bob.dsk napisał/a:
Co tu taka cisza !

Cytat:
Było ślisko, wilgotno, Macierewicz wjechał w tył, Misiewicz oznajmia, że nic się nie stało.
Nie wiem czy to opis wypadku pierwszego, czy kariery drugiego?

Maciusiowy - Nie 29 Sty, 2017

:lol2:
rabarbar - Nie 29 Sty, 2017

bob.dsk napisał/a:
Co tu taka cisza !

Napisałbym ze takie samo wazeliniarstwo jak wyborcza przyznająca Bronkowi tytuł człowieka roku po przegranych wyborach,ale przeciez wszyscy o tym wiedzą i wówczas równie mocno krytykowali ;D
Z racji comiesięcznego odłączenia od rzeczywistości na 2tyg nie bardzo wiem o co biega z tym wypadkiem,ale podobno dzieki temu ma byc zakaz wyprzedzania sie tirów na autostradach #dobra zmiana

anjas - Pon 30 Sty, 2017

rabarbar napisał/a:
Widze ze nikt nie wrzucił niusa o wielkim sukcesie rządu-dług własnie przekroczył 1 bilion !!! :jupi: :jupi:

rabarbar, pamiętasz?

Newsa znów nikt nie wrzucił a teraz dług naprawdę przekroczył bilion. Warto też spojrzeć na tempo zadłużania. W rok tyle co wcześniej w 4 lata.

Kenet - Pon 30 Sty, 2017

Zakaz wyprzedzania przez ciężarówki ma być po karambolu koło Piotrkowa na A1. Pokłosiem wypadku Macierewicza będą pewnie aresztowania osób, które stały na czerwonym i blokowały przejazd Panu Kazimierzowi :rotfl:
kaziu1985pn - Pon 30 Sty, 2017

Kenet napisał/a:
Zakaz wyprzedzania przez ciężarówki ma być po karambolu koło Piotrkowa na A1. Pokłosiem wypadku Macierewicza będą pewnie aresztowania osób, które stały na czerwonym i blokowały przejazd Panu Kazimierzowi :rotfl:

szczerze nie zdziwię się jak beda ciagani na przesluchania a w końcowym efekcie ukarani mandatami.

rabarbar - Wto 31 Sty, 2017

anjas, i to jest powód do porządnego wkurwienia a nie jakieś pierdolety o zagrożeniu demokracji i faszyzmie.Wydaje mi sie ze Kaczyńskiemu misiewicze i inne takie potrzebne są wlasnie do odciągnięcia uwagi od takich informacji

Kenet, pacz pan jak to jest opierać sie na informacjach kolegów z pracy :rotfl: ,a pomysł z zakazem wyprzedzania dobry

Ps.Bolek to jednak Bolek ;D

Alexxx - Wto 31 Sty, 2017

rabarbar napisał/a:
Ps.Bolek to jednak Bolek

no no :D

to możliwe,mi ten Petru to wyglada na marionetkę Kaczyńskiego ;D
was79 - Wto 31 Sty, 2017

Foto Petru na wiki powinno wisieć przy haśle autodestrukcja :rotfl:

Zaraz obok Kijowskiego :rotfl:
PiTT - Śro 01 Lut, 2017

Alexxx - Pią 03 Lut, 2017

MACIEREWICZ napisał/a:
TUPOLEW NIE ROZBIŁ SIĘ DLATEGO, ŻE UDERZYŁ W ZIEMIĘ. UDERZYŁ W ZIEMIĘ DLATEGO, ŻE SIĘ ROZBIŁ!

http://polityczek.pl/inde...o-ze-sie-rozbil

czyli:

:jupi:

A tu mój faworyt :faja:

http://natemat.pl/200557,...zcza-misiewicza

No i co? Jest lepiej? :)

http://natemat.pl/200731,...i-je-podwyzszyl