strick - Pon 02 Mar, 2009 ALe ja pisze dla Bartowego brata martin.h - Pon 02 Mar, 2009 Witaj gustav, fajne Saxo. Widzę, że coraz więcej Nas ze Śląska Gaydek - Pon 02 Mar, 2009 Cześć gustav .Marek23 - Pon 02 Mar, 2009 Cześć,gustav. Jestem chamem tego forum, nie lubię golfów gti,Maciusiowy - Pon 02 Mar, 2009 strzała gustavAnonymous - Pon 02 Mar, 2009 Dzień Dobry gustav fydi - Pon 02 Mar, 2009 Witam gustav !
Fajne saxo. Skąd go w ogóle wytrzasnąłeś? To masz tam niszczyć ośki na Tychach!
I udzielać się na forum!
P.S. Widzę, że z fotelem dałeś rade pP - Wto 03 Mar, 2009
Marek23 napisał/a:
nie lubię golfów gti,
za to Cię lubię qbus - Wto 03 Mar, 2009 Gustav z Bielska w sensie Ł L? jesli tak to czemu sie w ogole nie chwalisz ze saxo kupiles i czemu nie pytales czy mozesz sie tu zarejstrowac? pozdro zioom jesli to ty.strick - Wto 03 Mar, 2009
Marek23 napisał/a:
nie lubię golfów gti,
Jak test wyszedł? Bo sie nie chwaliles.Bart - Wto 03 Mar, 2009 pytanie:
strick napisał/a:
Jak test wyszedł?
odpowiedź na nie:
Marek23 napisał/a:
nie lubię golfów gti,
ŁukaszS3 - Wto 03 Mar, 2009
Marek23 napisał/a:
nie lubię golfów gti,
Marek jest fanem Audi S3 i haldexa-on po prostu kocha ten napęd
Witam kolegę z niedalekiej wioski Kamilbike - Wto 03 Mar, 2009 jol jol jolMarek23 - Śro 04 Mar, 2009
strick napisał/a:
Marek23 napisał/a:
nie lubię golfów gti,
Jak test wyszedł? Bo sie nie chwaliles.
Jak trochę tym pojeżdżę to wtedy coś napiszę. Był duży ruch i nie mogłem nigdzie sprawdzić jak to skręca lecąć o życie. Pierwsze wrażenia:
- zawias nienajgorzej wybiera dziury
- auto jest solidnie wykonane
- rozumiem, że na zewnątrz, ale również w środku prawie nie czuć, że jest to sportowy hatch.
- silnik ciągnie cały czas, skrzynia dsg robi międzygaz(tyle lat nauki na marne), fajnie pierdzi z wydechu przy zmianie biegu
Jak go dorwę w warunkach sportowych to się podzielę opinią...Michał - Śro 04 Mar, 2009