Przykro mi to stwierdzić, ale w tym modelu widuję tylko mocno łysiejących panów po 50tce https://youtu.be/Z3BA-TqaBsA?t=177Kenet - Śro 07 Paź, 2015 Ja wolę ten film:
Kamill - Śro 07 Paź, 2015
Kenet napisał/a:
Ja wolę ten film:
Ja wolę ten
DeeS - Śro 07 Paź, 2015
Cytat:
Jedź oglądać e81 z bielska, tą 2007 za 60k.
Malowany lewy bok (poszycie tył + zaprawka na drzwiach) oraz lewy błotnik przód i cieniowany zderzak. Zdecydowanie najlepszy stan z tych co są obecnie, ale troche gość przesadził z ceną.
Reszta miała coś czego nie mogę przeskoczyć: albo coś robione przy podłużnicach, albo powyżej 300 mikronów na którymś z słupków lub na dachu.
Dooooookładnie DeeS - Śro 07 Paź, 2015 hmm a Audi s3 ? Jakie to pieniądze 2007 rok max ? do 40 tys ?MoRToN - Śro 07 Paź, 2015 S3 z DSG miszcz fura, sprtback moze tez być rodzinnym dupowozem Tylko ze 20k trzeba dołożyć
http://allegro.pl/show_item.php?item=5709852781karoluPL - Śro 07 Paź, 2015 30 sekund rekonesansu na allegro i moge ci powiedzieć, ze każde w okolicach 40 tyś to śmieć ( pomijając, ze jest tylko jedna w tych pieniadzach która stoi nie rozbita na ogłoszeniu).
Każde inne poniżej 50tyś pln- to albo s3 wannabe, albo składak-tu troche części z polifta, tu troche s-line więc niby S3, ale na pewno po przejściach.
Z doświadczenia wiem, ze ten samochód nie może być tani, zwłaszcza esa, jest tam za dużo rzeczy które sie lubią zjebać, a serwis tego auta a zwłaszcza silnika tani nie jest. Chciałem sobie teraz odmienić i też kupić s3, ale bez przynajmniej 60tyś na takie auto, to nie ma co sie nawet wygłupiać, zeby potem sie nie denerwować, ze przed domem stoi ulep, który się sypie.karoluPL - Śro 07 Paź, 2015
MoRToN napisał/a:
S3 z DSG miszcz fura...
....A to juz chyba s-tronici były
Audi opisuje każdą skrzynię dwusprzęgłową S-Tronic, taka ich nazwa własna na dsg z VW, także każda jedna jak jest automat, to jest dsg
edit.
To białe to też niby fajne niby ładne ale..
to tez A3 przerobione na Eskę. Moje ex a3 tez tak chciałem zrobić, ale ogrom różnic między S3 prawdziwym, a A3 jest taki, ze to sie nie opłaca. A to, ze ktoś wrzucił duże K04, wydech i hamulce lepsze, nie oznacza, ze bedzie to jechać i co najwazniejsze skręcać jak S3. Nawet chociażby, że S3 ma inne zwrotnice z alumiumnium, pełne tuleje w zawieszeniu,innego haldexa, inny wał itp itd
Za to to niebieskie- ładne, bo prawdziwne S3 MoRToN - Śro 07 Paź, 2015 A nawet sie nie przyglądałem. Aa samochody fajne. Ciezki wybór by był pomiedzy golfem R a S3 w przypadku kompakta. A45 nie ta liga cenowa.
A co do s-tronica to podobno jednak nie to samo co VW DSG i jescze wiecej może przyjąć.karoluPL - Śro 07 Paź, 2015 MoRToN, Golf R jest spoko, ale to nadal golf. Z tym, że według testów bodajże z DRIVE, to golf R klepie Audi RS3 na torze więc rozum mówiłby golf R, ale serce mówi co innego.
Jak mnie najdzie znowu na coś szybkiego 4x4 to i tak kupię S3. Dla mnie to auto idealne, bo pojeździłem trochę takim S3 sportback z dsg-idzie jak złe, pali średnio 12/100, w środku cicho, wygodnie, a na zewnątrz strzela z wydeszku- dla mnie bomba
A45 niestety to już liga cenowa jak RS3, albo nowe S3, czyli, po prostu nie moja liga Maciusiowy - Śro 07 Paź, 2015 w kasie ok. 60tysi można mieć to (po prawej) - myślę, że żaden Golf R, S3, A45 z rolki nie ma podejścia (ma mocy tyle co A45, a waży może 60% tego co benz). A pojazd naprawdę dopieszczony w każdym detalu i nietuzinkowy.
Kamill - Śro 07 Paź, 2015 To jest golf stylizowany na yugo koral?Michał - Śro 07 Paź, 2015