KonradMK - Wto 26 Maj, 2009 ale ocochozi?Michał - Wto 26 Maj, 2009 że to nie jest śmieszneKonradMK - Wto 26 Maj, 2009 a co by było? nie miało być śmieszne, napisałem to w kontekście wczorajszej rozmowy o walce między Toruniem a Bydgoszczą. Skoro artykuł jest w Toruńskiej edycji gazety to koleś pewnie był z Torunia a napisane w artykule, że studiował w Bydgoszczy. Jak dla mnie to oczywiste.Michał - Wto 26 Maj, 2009
aha
ehe
yhy
czym wytrzeć rzygi z fotela ?Vlodarsky - Wto 26 Maj, 2009
Michał napisał/a:
czym wytrzeć rzygi z fotela ?
narzygaj na drugi nie będzie widać różnicy Michał - Wto 26 Maj, 2009 narzygałem, ale inny paw wyszedł
ten stary przypomina europe, a ten nowy czajnikWalle - Wto 26 Maj, 2009
KonradMK napisał/a:
a co by było? nie miało być śmieszne, napisałem to w kontekście wczorajszej rozmowy o walce między Toruniem a Bydgoszczą. Skoro artykuł jest w Toruńskiej edycji gazety to koleś pewnie był z Torunia a napisane w artykule, że studiował w Bydgoszczy. Jak dla mnie to oczywiste.
od razu widać, że bywałeś na wykładach z logiki KonradMK - Wto 26 Maj, 2009 japa kale bo Majka naślę!Bart - Wto 26 Maj, 2009 fajna sprawa, ale boję się że w polskiej rzeczywistości szybko by to ktoś ukradł:
http://www.style-your-garage.com/kubas - Wto 26 Maj, 2009 hahaha kondziu nie umiesz czytac koles jest z torunia i studiuje w toruniu a cos mu sie stalo w parku bydgoskim w toruniu... dosc intensywne poszukiwania sa... gosc chodzil z moja dziewczyna na rok...
wracal z kumplem nawalony i gdzies poszedl na chwile w tym parku odlac sie czy cos i juz nie wrocil... policja oczywiscie przesluchujac tego kolege ktory to zglosil sugerowala ze jest hanibalem lecterem i pewnie go zjadl KonradMK - Wto 26 Maj, 2009 hehehehe no tak, Bydgoskie Przedmieście...
można mnie spałować
kubas napisał/a:
gosc chodzil z moja dziewczyna
no to jesteś podejrzany!
kubas - Wto 26 Maj, 2009
KonradMK napisał/a:
Bydgoskie Przedmieście
to nazwa dzielnicy torunia pP - Wto 26 Maj, 2009 ostatnio na mieście widziałem pomarańczowe lambo.. szukając w necie, kto sobie kupił takie - znalazłem, ze liszowska..
ale najciekawsza jest maska tego lambo:
http://www.efakt.pl/Liszo...lu,45715,1.html
czy nie była bita przodem?? Bart - Wto 26 Maj, 2009
pP napisał/a:
czy nie była bita przodem??
Liszowska?M - Wto 26 Maj, 2009 Liszowska nie była bita przodem, ona byla trzaskana