Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
Marek23 - Śro 07 Paź, 2015 Williamsa albo 5 turbo gt da się jeszcze kupić za jakieś mniejsze pieniądze?Maciusiowy - Czw 08 Paź, 2015
Kamill napisał/a:
To jest golf stylizowany na yugo koral?
dokładnie tak jak w komentarzu na fejsie - więc ameryki nie odkryłeś. Niemniej jednak yugo masakruje wszystko, z ferrari california, prosiakami gt3 i OKTAWJĄ ER ES włącznie ...i nie jest to tzw.drutwas79 - Czw 08 Paź, 2015 Abstrahując od mechaniki - imho okrągłe do tej bryły zdecydowanie lepiej pasują.Maciusiowy - Czw 08 Paź, 2015 też tak uważam Anonymous - Czw 08 Paź, 2015 Co tam pod maską?Kamill - Czw 08 Paź, 2015
rabarbar napisał/a:
Co tam pod maską?
fydi - Czw 08 Paź, 2015
Marek23 napisał/a:
Williamsa albo 5 turbo gt da się jeszcze kupić za jakieś mniejsze pieniądze?
Za ładnego williamsa trzeba już dać ponad 20 tyś zł.Alexxx - Czw 08 Paź, 2015
karoluPL napisał/a:
Jak mnie najdzie znowu na coś szybkiego 4x4 to i tak kupię S3. Dla mnie to auto idealne, bo pojeździłem trochę takim S3 sportback z dsg-idzie jak złe, pali średnio 12/100, w środku cicho, wygodnie, a na zewnątrz strzela z wydeszku- dla mnie bomba
Właśnie jestem na etapie doceniania takich samochodów. Evo w środku po wymianie wydechu cichutkie, radyjko gra, klima chłodzi stopy a na zewnątrz (pod)płomyki i odpowiedni chrapliwy dźwięk (przeciąg)... polecam takie auto każdemu, kto lubi bezpieczne wyprzedzanie zupełnie nie dziwie się popytowi na auta takie jak RS3, OctaviaRS etc.
btw po Lotusie też traktowanym czasem jako daily driver to jak przeskok w inny wymiar świadomości
Maciusiowy napisał/a:
pojazd naprawdę dopieszczony w każdym detalu i nietuzinkowy.
Takim RS3 pojedziesz na wycieczkę do Portugalii a (mimo, że dopieszczonym) to takim golfem byś miał dość koło Wodzisławia, prawda?Anonymous - Czw 08 Paź, 2015 Dokładnie,moja honda tez klepała sti,audiole s5 czy prosiaka 911 997 ale 150km trasa w nim to była jakas masakra,nawet jazda po miescie z racji mało przyjazdnego sprzęgła była dość mecząca.Maciusiowy - Czw 08 Paź, 2015
Alexxx napisał/a:
Takim RS3 pojedziesz na wycieczkę do Portugalii a (mimo, że dopieszczonym) to takim golfem byś miał dość koło Wodzisławia, prawda?
trudno się nie zgodzić.
są plusy i minusy - generalnie celem przy budowie tego golfa nie było podróżowanie do Portugalii.
To był tylko przykład, że za ćwierć ceny nowych samochodów kategorii RS3, Golf R, A45 można mieć fajnego 'klasyka', który jest od nich (na prostej rzecz jasna) szybszy...i przy okazji sporo ciekawszy (nie możesz po prostu iść do salonu i go kupić)
a pod maską: 2.0 TFSI po kuracji w CompsportCartoon - Czw 08 Paź, 2015 Jak byś kupił takiego Golfa, to mógłbyś się chwalić jak Marek, że wyprzedziłeś na autostradzie droższe auto
Co prawda, to samo możesz poczuć w ulepie za 10k, do którego ktoś wsadził turbo wielkości wiadra Maciusiowy - Czw 08 Paź, 2015
Cartoon napisał/a:
Co prawda, to samo możesz poczuć w ulepie za 10k, do którego ktoś wsadził turbo wielkości wiadra
no własnie i tutaj się nie rozumiemyMarek23 - Czw 08 Paź, 2015
rabarbar napisał/a:
Dokładnie,moja honda tez klepała sti,audiole s5 czy prosiaka 911 997 ale 150km trasa w nim to była jakas masakra,nawet jazda po miescie z racji mało przyjazdnego sprzęgła była dość mecząca.
I tu jest sedno. Albo auto do sportu w sensie skręcania patrząc po mojemu,albo do życia. Ale klasykiem bym nie pogardził jakby wszystko nie szło na wache Ryba - Pią 09 Paź, 2015
michool_vt napisał/a:
Ryba, jeździłeś oglądać auta z interfejsem, miernikami, czujnikami itp.? masz coś na sprzedaż?
Wszystkie BMW oglądałem z moim kowalem i czujnikiem lakieru. Czekałem na właściwą e81 /w ostateczności e87/ od lutego do września - 2500pln i 3 dni wolnego wasted.
Pedalstwo:
Idąc trendami forum, jak się znudzi to wrzucę do kompotów i zrobię 500ps, a wtedy tylko octa na czipie Marasa mnie objedzie =]
Kenet - Pią 09 Paź, 2015 Przepraszam, ale że niby to wnętrze w TT jest ładne?