DeeS - Śro 03 Lut, 2016 Mam bardzo dobrego parkieciarza jak by ktoś reflektował .Tani nie jest ale robi to od zawsze i bardzo dobrze jakościowo.Kamill - Śro 03 Lut, 2016 Hej wieśniaki! Tak się mieszka na Wialnowie http://olx.pl/oferta/dom-...D3-IDdHHT9.htmlCartoon - Śro 03 Lut, 2016 Oo, nawet burdele macie w tym wilanowie KarQ - Czw 04 Lut, 2016 Cartoon, wrzuć na swój profil na FB
Ciekawe skąd był architekt Jakarti - Pon 15 Lut, 2016 dzieja sie dziwne rzeczy
zaczalem myslec o zakupie focusa rs
zaczalem myslec o mieszkaniu na wilanowie
umieram ? zefir - Pon 15 Lut, 2016 trafiasz do raju!Jakarti - Pon 15 Lut, 2016 kontynuujac wątek
Kamil (106)
Kamill (dwa "el")
ktos jeszcze tam mieszka?
Pitt nie ma prawa głosu
gdzie na wilanowie szukac / gdzie nie szukac
moze byc rynek pierwotny (oddanie za ok rok max) lub wtornyKamill - Pon 15 Lut, 2016 Ja się nie orientuje za bardzo bo już kupiłem.
ostatnio prawie kupilem mieszkanie na ursusie (70m2 + taras 40 m2) na ostatnim pietrze
mieszkałem juz na ursusie i myslalem, ze nie bdzie mi to przeszkadzało ale jak pojechalem parę razy i wieczorem przelecial mi nad glowa 737 albo inny skurwiel to podziekowałem.
szkoda bo lokal zajebisty - cena tez calkiem ok (ok 500.000)
zatem mysle, ze glownym z wymogow jest umiarkowany spokoj / cisza (oczywiscie mowie o miescie a nie głuszy kampinowskiej) czyli glowne ulice raczej odpadajaKamill - Pon 15 Lut, 2016 Z pierwotnego, to Królowej Marysieńki Etap VI bedzie w miare ciche i po sąsiedzku masz biurowiec z kilkoma sklepami, rosman, PiP, jakies kanajpy itp.
Moja Atmosfera i Aura Park - bedziesz miał wszedzie blisko, bo to samo centrum miasteczka, ale nie bedziesz przy głownej ulicy, o ile okna nie bedą na klimczaka wchodzić. Autobus 2min plus same kawiarnie i sklepy na dole, 5min piechotą do supersamu i simply, to samo z PiP.
Młody Wilanów - to jest na kóńcu miasteczka, na tyłach almy. Niedaleko bedą stawiać obwodnicę. Ale oprócz niej to tam nic nie ma, dziki biegają za płotem. Do autobusu 5-6min piechotą, ale jak rozbudują rzeczpospolitej to będziesz miał pod nosem, ale bedziesz zasłoniętym biurowcem robyga od głownej, wiec bedzie cicho.
Na Branickiego coś stawiają - za biurowcem accentrure, nie wiem jak to się nazywa. O ile nie przebiją branickieog na ursynów to będzie też cicha okolica.
Apartamenty Rzeczypospolitej - Etap I - to jest to na poczatku z wyjazdem na 2 pasmówke.
Ostoja Wilanów - Etap 6a - znajoi tam mieszkają - to jest jedno wielkie osiedle pod jednym numerem, kolejne bloki dostają tylko literkę kolejną. Bardzo spokojnie, w miare blisko, ale nie czuć tego rytmu, trochę osiedle jest odcięte od wilanowa, bo jest na tyle duże że wszystko dzieje się wewnątrz. Przystanku już tam blizej nie pobudują, więc zawsze trzeba dreptać do rzeczypospolitej.
La Clarte - nie bardzo kojarze zeby to budowali - blisko masz ciąg sklepów przy rzeczypospolitej, jakies kawiarnie supersam. Oś królepwska to bardzo otwarta przestrzeń, dużo trawnika i w nim wąska ulica i jakieś drobne parkingi. Nie jest tam z byt kameralnie.Jakarti - Pon 15 Lut, 2016 Kamill,
jednak cos robisz w tym swoim oknie!!
dzięki za garść informacji was79 - Pon 15 Lut, 2016 Zajebiste te nazwy Jakarti - Pon 15 Lut, 2016 was79,
te i tak sa dosc normalne DeeS - Pon 15 Lut, 2016
Kamill napisał/a:
Młody Wilanów - to jest na kóńcu miasteczka, na tyłach almy. Niedaleko bedą stawiać obwodnicę.
Od razu powiem że to jest 50-60 m wiec zdecydowanie za blisko...
Kamill napisał/a:
Na Branickiego coś stawiają - za biurowcem accentrure, nie wiem jak to się nazywa. O ile nie przebiją branickieog na ursynów to będzie też cicha okolica.
Brzozowy zakątek to się nazywa niestety bliskość biurowców oraz plan jest taki że ul.branieckiego będzie aż do Ursynowa...