BaRtO_206GT - Śro 22 Lis, 2006 Napisze inaczej, wyjechalem sie przejechac z nadzieja ze kogos spotkam a moze tylko jestem jakis dziwny? :566:anjas - Śro 22 Lis, 2006 ja też tak czasem jeździłem... np. pod pretekstem podjechania na myjnię, albo zatankowania fury... I nie było mnie np. 3 godziny... i wracałem nieumytą furą
Ale ostatnio dawno takiego manewru nie wykonałemsaxorulez - Śro 22 Lis, 2006 ja tak z TheMc kiedyś jeżdziłem...
kilak fur skillowalismy.. ale teraz czasami sie zapuszczam wracając wieczorem z siłki po czerniakowskiej..
Ostatbi jakiś Cadillac GTS poległ... ale nie wiem jaki to motor ma i czy GTS się nazywa bo zasadniczo jego tyłu nieoglądałem
o sprawdziłem... CTS się nazywa
ma od 215KM i 8.2 do 100 do 257KM i 7 do 100Michał - Śro 22 Lis, 2006 wogole 5 do pakiLoko - Śro 22 Lis, 2006 JA też tak nie mam ze wyjeżdzam posnuć się po mieście w poszukiwaniu innych aut, ale za to czasami lubie pojechać sobie po to żeby przejechać pare zakrętów, najbardziej w zimie wtedy mogę męczyć jeden zakręt po paredziesiąt razy albo jakiś placyk jest grany.szymlorek - Śro 22 Lis, 2006 Ja czasami jak jest okazja rodzinnym furakiem zapuszczam się na odcinki z rajdu Nikon bo mam je praktycznie pod domem, cisza spokój można pojeździć do woli Dariano - Śro 22 Lis, 2006 Ja to nawet nie mam zabardzo po co wyjezdzac albo jakies szroty albo jakies przeciagi zioma od accorda type r nie moge sie pol roku doprosic zeby stana na kresce Ale za to jak spadnie snieg to potrafie 1/2 3/4 zbiornika malerem wyjezdzic za jednym zamachem walcze do upadlego Jakarti - Czw 23 Lis, 2006 chcialbym Cie Darus zobaczyc w maluchu jak siedzisz na tylnej kanapie.. M - Czw 23 Lis, 2006 Ja mam taka opcje ze jak mam jeszcze nie rozgrzany silnik to na kabatach trafiaja mi sie ciagle jakies pedaly ... straszni zarozumialcy ktorym bym popedzil kota... jak sie rogrzeje i juz jest gotowy na fight to oczywiscie pusto Jakarti - Czw 23 Lis, 2006 ja tylko przypomne, ze jak ostatnio pojechalem na miasto to spotkalem pol komendy glownej chyba... na 3 ulicach.. wiec minie troche czasu zanim znowu sie wybiore
strick - Czw 23 Lis, 2006 I każdy z osobna dał Ci mandat i teraz już biedyny Kubuś ma za dużo punktów Jakarti - Pią 24 Lis, 2006 jeszcze nigdy nie dostalem zadnego punkta. a prawo jazdy mam jakos 5 albo 6 lat..Grzesiek VTS - Pią 24 Lis, 2006
Jakarti napisał/a:
jeszcze nigdy nie dostalem zadnego punkta. a prawo jazdy mam jakos 5 albo 6 lat..
Prawie jak dziewica
:564: :564:Jakarti - Pią 24 Lis, 2006 na szczescie PRAWIE CZYNI WIELKA ROZNICE BaRtO_206GT - Sob 25 Lis, 2006 chcecie sobie sprawdzic jak hula wasze lacze?