To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

BaRtO_206GT - Śro 22 Lis, 2006

Napisze inaczej, wyjechalem sie przejechac z nadzieja ze kogos spotkam :D a moze tylko jestem jakis dziwny? :566:
anjas - Śro 22 Lis, 2006

ja też tak czasem jeździłem... np. pod pretekstem podjechania na myjnię, albo zatankowania fury... I nie było mnie np. 3 godziny... i wracałem nieumytą furą :)

Ale ostatnio dawno takiego manewru nie wykonałem

saxorulez - Śro 22 Lis, 2006

ja tak z TheMc kiedyś jeżdziłem...
kilak fur skillowalismy.. ale teraz czasami sie zapuszczam wracając wieczorem z siłki po czerniakowskiej..

Ostatbi jakiś Cadillac GTS poległ... ale nie wiem jaki to motor ma i czy GTS się nazywa bo zasadniczo jego tyłu nieoglądałem

o sprawdziłem... CTS się nazywa

ma od 215KM i 8.2 do 100 do 257KM i 7 do 100

Michał - Śro 22 Lis, 2006

wogole 5 do paki
Loko - Śro 22 Lis, 2006

JA też tak nie mam ze wyjeżdzam posnuć się po mieście w poszukiwaniu innych aut, ale za to czasami lubie pojechać sobie po to żeby przejechać pare zakrętów, najbardziej w zimie wtedy mogę męczyć jeden zakręt po paredziesiąt razy :D albo jakiś placyk jest grany.
szymlorek - Śro 22 Lis, 2006

Ja czasami jak jest okazja rodzinnym furakiem zapuszczam się na odcinki z rajdu Nikon bo mam je praktycznie pod domem, cisza spokój można pojeździć do woli :)
Dariano - Śro 22 Lis, 2006

Ja to nawet nie mam zabardzo po co wyjezdzac albo jakies szroty albo jakies przeciagi zioma od accorda type r nie moge sie pol roku doprosic zeby stana na kresce :) Ale za to jak spadnie snieg to potrafie 1/2 3/4 zbiornika malerem wyjezdzic za jednym zamachem walcze do upadlego :D
Jakarti - Czw 23 Lis, 2006

chcialbym Cie Darus zobaczyc w maluchu jak siedzisz na tylnej kanapie.. :D
M - Czw 23 Lis, 2006

Ja mam taka opcje ze jak mam jeszcze nie rozgrzany silnik to na kabatach trafiaja mi sie ciagle jakies pedaly ... straszni zarozumialcy ktorym bym popedzil kota... jak sie rogrzeje i juz jest gotowy na fight to oczywiscie pusto :|
Jakarti - Czw 23 Lis, 2006

ja tylko przypomne, ze jak ostatnio pojechalem na miasto to spotkalem pol komendy glownej chyba... na 3 ulicach.. wiec minie troche czasu zanim znowu sie wybiore
:)

strick - Czw 23 Lis, 2006

I każdy z osobna dał Ci mandat i teraz już biedyny Kubuś ma za dużo punktów :D
Jakarti - Pią 24 Lis, 2006

jeszcze nigdy nie dostalem zadnego punkta. a prawo jazdy mam jakos 5 albo 6 lat..
Grzesiek VTS - Pią 24 Lis, 2006

Jakarti napisał/a:
jeszcze nigdy nie dostalem zadnego punkta. a prawo jazdy mam jakos 5 albo 6 lat..

Prawie jak dziewica
:564: :564:

Jakarti - Pią 24 Lis, 2006

na szczescie PRAWIE CZYNI WIELKA ROZNICE :D
BaRtO_206GT - Sob 25 Lis, 2006

chcecie sobie sprawdzic jak hula wasze lacze?

www.bandwidthmeter.info

Ja mam neostrade 1024 a u mnie zapierdala 28.4 Kb/s... nic sie nie otwiera i gadu ledwo dziala. A te kurwy z tpsa mowia ze wszystko jest ok...