Mick - Pią 30 Paź, 2009 pP róg litewskiej i Marszałkowskiej.
Szpital Dziecięcy KlinicznyMick - Pią 30 Paź, 2009 i proszę żeby Ci co mają być byli o 10:45CHRZANEK - Pią 30 Paź, 2009
Mick napisał/a:
róg litewskiej i Marszałkowskiej
Przy czym zaparkowac udaje się na Pl. Konstytucji
Dobra dobra - ja zaraz wychodze i zmierzam na miejsce spotkania.PiTT - Pią 30 Paź, 2009 trzymam kciuki i mam nadzieję, że prezent będzie się podobał
niestety o tej godzinie nie ma szansy żeby się wyrwał, ale też przecież nie ma sensu robić tłoku
czekam na fotkipP - Pią 30 Paź, 2009 ok.. chłopaki poszli jeść a ja wracam do pracy...
po krótce:
-były 2 dzieczyny siatkarki - miały koszulkę reprezentacji z ostatnich mistrzostw i piłke z podpisami całej dryzyny muszynianki
-byl rudziutki - ogarniał wszystko organizacyjnie
-byl piqt,chrzanek,mick no i ja.
sala była mała, takze pozwolili na wchodzic tylko dwojkami. na poczatek michal zadal dziewczynce temat, ze jakies poruszenie na odzialne i takie tam. dodam, ze tylko mama wiedziala o tej akcji. dla dziewczynki to byl kolejny "normalny" dzień. Po chwili na pierwszy ogień poszły siatkarki. Porozmawialy chwile, wreczyly prezent. Potem ja z pieqtem poszlismy z grami. Widać było jej zaskoczenie, że po siatkatrakch ktos przyszedł jeszcze Bardzo sie ucieszyla i zaczela odrazy przegladać tytuly ;] zareklamowałem naszą stronę i prosba do admina, zeby w razie co nie usuwać bo nie ma hh na sam koniec poszedł radek z mickiem z konsolą.. oczy rosły z radości jeszcze bardziej..
podsumowując..dziękuję, że mogłem brać udział w takiej inicjatywie..wspaniale uczucie, ze mozna zwykły dzień niewielkim wysilkiem przemienić w piekny i niezapomniany:0
foty wrzuci rudelloanjas - Pią 30 Paź, 2009
pP napisał/a:
zareklamowałem naszą stronę i prosba do admina, zeby w razie co nie usuwać bo nie ma hh
i ponownie pojawia sie pytanie czy nasi marzyciele powinni czytac to co czasem wypisuje sie na forum? Gaydek - Pią 30 Paź, 2009 Dzięki chłopaki.Bart - Pią 30 Paź, 2009
anjas napisał/a:
ponownie pojawia sie pytanie czy nasi marzyciele powinni czytac to co czasem wypisuje sie na forum?
no hmm.. teges... to trudne pytaniemartin.h - Pią 30 Paź, 2009 Trzeba się będzie opanować
Dobrze, że kącik zamknięty Jacek - Pią 30 Paź, 2009
anjas napisał/a:
pP napisał/a:
zareklamowałem naszą stronę i prosba do admina, zeby w razie co nie usuwać bo nie ma hh
i ponownie pojawia sie pytanie czy nasi marzyciele powinni czytac to co czasem wypisuje sie na forum?
jetem na nie...
dzięki chłopaki jeszcze raz za ekszon
bizon - Pią 30 Paź, 2009 git robota, ciesze sie, czekam na foty Jaco - Pią 30 Paź, 2009
pP napisał/a:
oczy rosły z radości jeszcze bardziej..
No i super
czekamy na fotyvojt3k - Pią 30 Paź, 2009
bart napisał/a:
anjas napisał/a:
ponownie pojawia sie pytanie czy nasi marzyciele powinni czytac to co czasem wypisuje sie na forum?
no hmm.. teges... to trudne pytanie
może warto troszkę, ukulturalnić i niech czytają )
nie wczytałem się w akcję, ale w kolejną na pewno wchodzę Janusz - Pią 30 Paź, 2009
vojt3k napisał/a:
bart napisał/a:
anjas napisał/a:
no hmm.. teges... to trudne pytanie
może warto troszkę, ukulturalnić i niech czytają )
nie wczytałem się w akcję, ale w kolejną na pewno wchodzę
z pewnością wszystkie te dzieciaki się będą bardzo interesowały ostrymi wałkami, tego jaki rodzaj opon wybrać, ze insignia klepie wszystko a rs jest do bani, oraz ze swinia to zło.
poważnie myślicie ze będą siedzieć dzień w dzień i czytać wszystkie posty??vojt3k - Pią 30 Paź, 2009 Może rozbudować stronę główną, a forum pozostawić takie jakie jest ?:)