ale loko jest kozak:D no i za kims sie latwiej jedzie, widzisz mniej wiecej co sie dzieje, jak wyglada zakret:D
Tak i pojechać za kimś prosto do rowu Marek23 - Pią 08 Sty, 2010 Bez znania trasy w nocy pwyzje 100 mozna sie zalatwic. Co innego jak pilot Ci mowi, ze 300 do lewy 6,wtedy butex maximus.Loko - Pią 08 Sty, 2010
Marek23 napisał/a:
Loko napisał/a:
Łoooo kurcze, ja dziś poszedłem grubooo ponad to co zwykle, jakieś 3 godziny upalania za WRX-em, z dużo szybszym tempem niż zwykle, udawało się trzymac 4 napęda, a latanie było grube grube, prawie cały czas 1,00 zł - 1,20 zł, nie raz dokręciłem trójkę. Drzewa, barierki, śnieg, błoto dużo, dużo zakrętów szybkich i trochę serpentyn, patelni.
a znales trase, czy w ciemno tak szliscie?
Kurde bez pilota w nocy na nieznanym na sniegu mozna sie niemilo zdziwic
Ja nie znałem trasy w ogóle, dlatego napisałem, ze gdyby nie to ze jeździłem za kumplem, to nigdy bym tam tak szybko nie poleciał, on znał drogę i ufam w jego jazdę na tyle ze wiedziałem ze razem nie pójdziemy w jakiś plener Na początku miałem obawy ze nie utrzymam tempa 4 łapa, ale po kilku zakrętach okazało się ze się da.
Ryzyko i tak było, bo założenie jego jazdy na większości zakrętów było takie ze nie spotkamy na zakręcie żadnego innego auta z przeciwka.Marek23 - Pią 08 Sty, 2010
Loko napisał/a:
Ja nie znałem trasy w ogóle, dlatego napisałem, ze gdyby nie to ze jeździłem za kumplem, to nigdy bym tam tak szybko nie poleciał, on znał drogę i ufam w jego jazdę na tyle ze wiedziałem ze razem nie pójdziemy w jakiś plener Na początku miałem obawy ze nie utrzymam tempa 4 łapa, ale po kilku zakrętach okazało się ze się da.
No Lokos, juz mnie w Tychach zlales,teraz to,nice. Ale oczywiscie niebieski chce rewanzu k-mart - Pią 08 Sty, 2010 Loko mistrz, kurde kiedys musi byc jakies upalanie oesowo w grupie.Loko - Pią 08 Sty, 2010
Marek23 napisał/a:
Loko napisał/a:
No Lokos, juz mnie w Tychach zlales,teraz to,nice. Ale oczywiscie niebieski chce rewanzu
Heh ciężko mówić o zlaniu, jak nie jechaliśmy tym samym autem, to jednak na suchym jest trochę różnica , szkoda że nie jedziesz teraz 10 po śniegu było by bardzo równo jeśli chodzi o auta, przyśpieszenie przestaje grać role, a nawet zimówkę mamy taką samą Misiek_lbn - Pią 08 Sty, 2010
Marek23 napisał/a:
300 do lewy 6
nigdy tego nie rozumiałem martin.h - Pią 08 Sty, 2010
Misiek_lbn napisał/a:
Marek23 napisał/a:
300 do lewy 6
nigdy tego nie rozumiałem
Tu nie ma co rozumieć, "300 metrów prostej i bardzo łagodny lewy zakręt przechodzony pełną bombą" qbus - Pią 08 Sty, 2010 a jesli opis jest odwrocony?
300 -> L6... łytytyytyt zaspa... aaa mam Cie... stosuje odwrotna skale opisu martin.h - Pią 08 Sty, 2010
qbus napisał/a:
a jesli opis jest odwrocony?
300 -> L6... łytytyytyt zaspa... aaa mam Cie... stosuje odwrotna skale opisu
Raz kozie śmierć, ale akurat Markowi chodziło o to co mnie Marek23 - Pią 08 Sty, 2010
Loko napisał/a:
Heh ciężko mówić o zlaniu, jak nie jechaliśmy tym samym autem, to jednak na suchym jest trochę różnica , szkoda że nie jedziesz teraz 10 po śniegu było by bardzo równo jeśli chodzi o auta, przyśpieszenie przestaje grać role, a nawet zimówkę mamy taką samą
Nie ma mnie w Pl, inaczej chetnie bym pojechal. Ty jestes dobry technicznie,wiec moze bym dostal baty,kto wie.Bad-i - Pią 08 Sty, 2010
qbus napisał/a:
a jesli opis jest odwrocony?
300 -> L6... łytytyytyt zaspa... aaa mam Cie... stosuje odwrotna skale opisu
w odwrotnym opisie jakby poszedł łytytytytyt to nie było by co zbierać (nawet przy mega "dobrej" zaspie) Jacek - Pią 08 Sty, 2010
Tomcat napisał/a:
ade napisał/a:
ale loko jest kozak:D no i za kims sie latwiej jedzie, widzisz mniej wiecej co sie dzieje, jak wyglada zakret:D
Tak i pojechać za kimś prosto do rowu
Tomcat i te jego zapędy...fuuu ade - Sob 09 Sty, 2010
jacek czajka napisał/a:
Tomcat napisał/a:
ade napisał/a:
Tak i pojechać za kimś prosto do rowu
Tomcat i te jego zapędy...fuuu
w dwojke razniej:] samemu to tak troche w tym wieku juz nie wypada:P:PTomcat - Sob 09 Sty, 2010 Panowie, wróciłem właśnie z upalania. Lotnisko Czyżyny, Plaza, Decathlon... Sierrą 2.0 LPG za 700 zł i powiem wam szczerze, że żaden hothatch nie da w zimie tyle frajdy co byle szmelc z RWD na pokładzie. Przypomniałem sobie stare dobre czasy jak całą zimę przejechałem bokiem w moim starym Volvo... Było epicko, prawie tak epicko jak w:
http://www.youtube.com/watch?v=pazQoQbe8UY