Anonymous - Nie 01 Mar, 2009 1.FreeMan
2.JIMEK
3. Josh(nowy kolega na koszu prosze o sympatyke, nie mowi po polsku, nie ma z kim kosza grac w polsce.)
4.marCEL
5. Kulka
6. Styś
7. SiaraAnonymous - Nie 01 Mar, 2009 1.FreeMan
2.JIMEK
3. Josh(nowy kolega na koszu prosze o sympatyke, nie mowi po polsku, nie ma z kim kosza grac w polsce.)
4.marCEL
5. Kulka
6. Styś
7. Siara przyjedzie sie pochwalic bejcą!!! ja juz jezdzilempP - Pon 02 Mar, 2009
JIMEK napisał/a:
bejcą
jaką??
1.FreeMan
2. JIMEK
3. Josh (nowy kolega na koszu prosze o sympatyke, nie mowi po polsku, nie ma z kim kosza grac w polsce.)
4.marCEL
5. Kulka
6. Styś
7. Siara przyjedzie sie pochwalic bejcą!!! ja juz jezdzilem
8. pepeAnonymous - Pon 02 Mar, 2009 pipi nie liczysz sie na czarnobialo. wszsytko popsules.
ps. e90pP - Pon 02 Mar, 2009
JIMEK napisał/a:
pipi nie liczysz sie na czarnobialo. wszsytko popsules.
ps. e90
z pracy mnie wyrzucą jak zaczne kolorki wstawiać
a jakieś cóś czy zwykłe 2.0?KonradMK - Pon 02 Mar, 2009 ja nadal nie gram, rozyebałem kolanoFreeMan - Pon 02 Mar, 2009 PS. a co sie Kulce stalo ostanio ze zniknal ?Anonymous - Pon 02 Mar, 2009
FreeMan napisał/a:
PS. a co sie Kulce stalo ostanio ze zniknal ?
4głowy go zabolał podobno .... juz jest OK
bedzie pewnie jeszcze Nico i moze Malik i FAT MIKE sie tez zapowiedziałAnonymous - Pon 02 Mar, 2009 poZIOMKI!!!!!
WEZCIE WSZYSCY BIALO/JASNO I CZARNO/CIEMNO KOSZULKIE!! zeby bylo latwiej druzyny ukladacMichał - Wto 03 Mar, 2009 iam out ...
pracaKamilbike - Wto 03 Mar, 2009 Kurde dopiero teraz skonczylismy z ojcem nowa zmywarke instalowac w kuchni. Jak wyszedlem z domu o 7 do pracy to mozna powiedziec ze dopiero teraz sie ona skonczyla Do 16 robota, potem silka, z silki do domu i atak na zmywarke. Dawno nie bylem tak zaje....
W przyszly wtorek juz musze byc na koszu i pokaze Wam jak sie gra 8/10 bedzie nietrafionych, u kogo w druzynie moge grac ?:Panjas - Wto 03 Mar, 2009
Kamilbike napisał/a:
skonczylismy z ojcem nowa zmywarke instalowac w kuchni
gratulacje!!!
Na świecie kryzys a tu proszę, nowa zmywareczka...Kamilbike - Wto 03 Mar, 2009 Stara miala srylion lat i postanowila sie popsuc akurat wczoraj, przez przeszlo godzine pompa wypluwajaca wode z obiegu chodzila na sucho, bo inna pompa nie podawala w ogole wody, efektem czego byl zajebisty smrod w mieszkaniu Rypalo kocim szczochem, pomieszanym ze smrodem zdechlego szczura Michał - Śro 04 Mar, 2009
Kamilbike napisał/a:
Stara miala srylion lat i postanowila sie popsuc akurat wczoraj, chodzila na sucho, nie podawala w ogole, efektem czego byl zajebisty smrod w mieszkaniu Rypalo kocim szczochem, pomieszanym ze smrodem zdechlego szczura
przepraszam , musiałem
Rudello - Śro 04 Mar, 2009
Ale o tso chodzi!!!