To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

ICE - In Car Entertainment - [G] Gierki

M - Pią 18 Wrz, 2009

Kiedys rozmawialismy o iracer, rozbiło sie o to ze jest platny :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Loko - Sob 19 Wrz, 2009

No cóż mimo ze na dzień dzisiejszy nie stać mnie zeby w niego grać to powiem, że wszytko co dobre jest płatne i drogie ;)
Mnie bardzo jara to odwzorowanie tras z ogromną precyzją, wszystko jest w jak w realu. Podobno używają do tego laserowego skanowania powierzchni toru i pozyskanie danych dla takiego jednego obiektu trwa sporo czasu.

GeKo - Sob 19 Wrz, 2009

Jakie koszty?
zefir - Sob 19 Wrz, 2009

http://www.iracing.com/me...ptions.php?lc=2 prosze..

ja swego czasu gralem prawie 4 miechy ale poleglem, bez zajebistej kiery typu G25,g28 bardzo ciezko walczyc o najlepsze czasy. bardzo fajne wyczucie auta, genialny symulator, u mnie na logitech formula, gralo sie bardzo fajnie ale walka o najlepsze czasy byla niemozliwa.

k-mart - Sob 19 Wrz, 2009

ale jakos strasznie kiepskie auta maja w tym iracerze, takie nie skrecajace
The Mc - Wto 22 Wrz, 2009

Pitt umiesz tak driftowac? Ustawilem moje AE86 zgodnie z specyfikacja podana na forach zwiazanych z driftem i nic.. driftowanie wydaje mi sie najtrudniejsza rzecza na swiecie w Forza2

PiTT napisał/a:
Michał napisał/a:
grałem w forze u kuby :/ z 10 min pograłem
przyjemnie sie gra w tego arcada :)

chooja prawda, nie wiem czemu tak uważasz, ale jak dla mnie jest to jedna z najlepszych samochodówek
samo prowadzenie jest kozak, wpływ zmiany opon, ustawienia zawieszenia itd. to wszystko czuć
jak np. zrobisz w hondzie turbo to przestaje skręcać :D
możliwość latania bokami po wszystkich zakrętach
mniodzio :jupi:

PiTT - Wto 22 Wrz, 2009

The Mc napisał/a:
Pitt umiesz tak driftowac? Ustawilem moje AE86 zgodnie z specyfikacja podana na forach zwiazanych z driftem i nic.. driftowanie wydaje mi sie najtrudniejsza rzecza na swiecie w Forza2

czasami mi wychodzi :)
ale najlepiej odłączyć zasilanie od kiery żeby lżej można było machać w lewo i prawo
na padzie też się da, trzeba trenować i jeszcze raz trenować :)

Vlodarsky - Wto 22 Wrz, 2009

dobra... a teraz na poważnie panowie !!

KTO MI DA KROWE NA FEJSBUKU ? bo mam mało hajsu a chce posadzić kabaczka !!

Gaydek - Wto 22 Wrz, 2009

Krowa wysłana listem poleconym ;) .
PieQt - Śro 23 Wrz, 2009

Nie bylo mnie na farmie prawie 2 mce,a tam tyle zmian ;-)
dzieki za gifty,bede sie odwdzieczal

Vlodarsky - Śro 23 Wrz, 2009

nie ma to jak poważne zajęcie w pracy !!
Anonymous - Pią 25 Wrz, 2009

na xbox marketplace jest juz demko forzy 3, musze powiedziec, ze zapowiada sie konkret...
pP - Pią 25 Wrz, 2009

wczoraj sciągnąłem..i szczerze nie powaliła na kolana..
pP - Pią 25 Wrz, 2009

Anonymous - Pią 25 Wrz, 2009

no wiadomo, ze szalu nie ma jak to w demie. trzeba poczekac na pelna wersje. poza tym nawet jak dluzej pograsz w fm2 i masz juz swoje auta (poustawiane itd) i przejedziesz sie seryjnym wozem to wrazenia z jazdy tez nie sa jakies powalajace