Anonymous - Pon 30 Sie, 2010 to uderz w takie gogle
MoRToN - Pon 30 Sie, 2010 Fak... też mam honde shadow ale zupełnie inaczej wygląda Do tej pory nie wiedziłem, że hunda robi takie coś.
Dobry jest.PiTT - Wto 31 Sie, 2010 mój stary właśnie się przesiada na hundę pantheon 150
będzie sprzedawał swoją 50 i może ją łyknę na przyszły sezon... zobaczę
jeden minus że nie ma prawka na motor, ale go to wali i będzie jeździł bez Michał - Wto 31 Sie, 2010 Szacun dla starego , wie co dobre i wygodnePiTT - Wto 31 Sie, 2010
Michał napisał/a:
Szacun dla starego , wie co dobre i wygodne
a poza tym jeździ yarisem Mick - Wto 31 Sie, 2010 PiTTu, a co za 50 ma Twój ojciec? Vespa czy coś w mniej kult stajlu?PiTT - Wto 31 Sie, 2010
Mick napisał/a:
PiTTu, a co za 50 ma Twój ojciec? Vespa czy coś w mniej kult stajlu?
jakiś parch, kymco z 2006r. z tego co pamiętam, dobre jest to że tam podobno motur hundy
i bezawaryjnyM - Wto 31 Sie, 2010 Majk ile bierzesz za malowanie lamp?Mick - Wto 31 Sie, 2010
M napisał/a:
Majk ile bierzesz za malowanie lamp?
od tych, którym malował lampy słyszałem, że 2 klęknięcia do miecza, a czasami i nawet z połykiemKonradMK - Śro 01 Wrz, 2010
M napisał/a:
Majk ile bierzesz za malowanie lamp?
najpierw wybierz kolor z palety. oto dostępne kolory w Majk Color Lightning Co.
1. Black
2. Dark Dlack
3. Fucking Hell Dark Black
4. Dark Obscure Black
5. Infinity Black
Wszystkie poza #1 świecą ciemnością (zapalasz w dzień i robi się noc). #1 świeci mocą reflektorów malara z padniętą prądnicą.Michał - Śro 01 Wrz, 2010
dla eM'a for free
już tego błędu nie popełnie i nie wchodze w Infinity Black Vlodarsky - Śro 01 Wrz, 2010 KonradMK, Michał,
Kondziu robi się po staremu dzięki Tobie !!KonradMK - Śro 01 Wrz, 2010 M, żebyś widział o co chodzi