Kenet - Czw 09 Gru, 2010 Telefon nie jest od upadania Bonczek - Czw 09 Gru, 2010 A nawet jeśli to tutaj fajny gadżet:
Michał - Pią 10 Gru, 2010 YArko mistrz !! dzik - Pią 10 Gru, 2010 Yarko
iphone jest obowiazkowy zaraz po ledach i dresie gdy ma sie cabrio
mam galaxy s, jestem mega zadowolony, moge wyslac zdjecie przez bt i w ten sam sposob synchronizowac telefon, do wrzucania muzyki nie potrzebuje itunes i nie mam problemu z wyparowujacymi kontaktamiCHRZANEK - Pią 10 Gru, 2010
dzik napisał/a:
mam galaxy
dzik napisał/a:
jestem mega zadowolony
Gratulujęanjas - Pią 10 Gru, 2010 a może jakieś porównanie baterii w obydwu telafonach? Która dłużej "trzyma", która pobiera mniej energii?
Jako ekolog-amator muszę o to zapytać.dzik - Pią 10 Gru, 2010 Mysle ze ciezko to bedzie porownac, do E52 ktora mialem i trzymala dwa tygodnie zaden nie bedzie mial podejscia, samsung potrafi trzymac trzy dni, ale gdy korzystamy z wifi, duzo latamy po necie, gramy w gierki to mozna go nawet w ciagu jednego dnia wykonczyc.
Jak iphone nie wiem.Bonczek - Pią 10 Gru, 2010 W iPhone 4 bateria w zależności od stylu używania, średnio około 5,2h / ładowanie ale potrafi nawet skoczyć do 10. Grunt ze mi się podoba.anjas - Pią 10 Gru, 2010 a czy ktorys telefon ma wskaznik chwilowego poboru energii?
to dla mnie bardzo wazne.zefir - Pią 10 Gru, 2010
Bonczek napisał/a:
W iPhone 4 bateria w zależności od stylu używania, średnio około 5,2h / ładowanie ale potrafi nawet skoczyć do 10. Grunt ze mi się podoba.
bateria wytrzymuje slownie nawet DZIESIEC godzin?? WTF
wow!!! meeeegaaa!
Janusz - Pią 10 Gru, 2010
anjas napisał/a:
Janusz napisał/a:
wytrzymuje podobno 2 dni
wow!!! meeeegaaa!
yep
dlatego ja mam e52 PiTT - Pią 10 Gru, 2010 a ile wytrzymuje przy wyłączonym telefonie?
bo to dla mnie szczególnie ważne CHRZANEK - Pią 10 Gru, 2010
anjas napisał/a:
a czy ktorys telefon ma wskaznik chwilowego poboru energii?
to dla mnie bardzo wazne.
Anjas nie wiem czy sobie teraz robisz jajca czy nie ale ja na swoją nokie N95 zciagnąłem aplikację ENERGY PROFILER ver 1.22 (autorstwa Nokii) i mogę w czasie rzeczywistym kontrolować:
-Pobór energii w mA
-Moc w W
-Napiecie na baterii w V
-Transfer danych w kb/s
- i jeszcze jakieś rzeczy których nie znam
Więc odpowiadając na twoje pytanie posiadacze telefonów Nokia moga sobie taką autodiagnostykę wgrać