Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [zakup grupowy] z oferty Kam Racing
kaco_d - Nie 17 Sty, 2010 a jest dolot do saxo??? bo jesli tak to ja też chętny w takiej cenieBarejka - Nie 17 Sty, 2010 kaco_d, od saxo do starego 106 pasuje do nowego juz nie bo zamek przeszkadza a na odrot to nie wiem, ale jesli maja doloty do 106 to i musza miec do saxo, tylko na stronie ich nie widze Tomcat - Nie 17 Sty, 2010 a czym dokładnie się różni ?Barejka - Nie 17 Sty, 2010 na pierwszy rzut oka to tym wycieciem na zamek, byc moze jest dluzszy bo saxo ma dluzszy przod od 106
Tomcat - Nie 17 Sty, 2010 Niby to samo, a jak nie podejdzie to tak zwana p.*.z.d.a. będzie, więc wolę się upewnić
Jeśli podchodzi, albo mają wersję do Saxo to biere.Ryba - Pon 18 Sty, 2010 Wycofuje oferte, nie chce mi sie dluzej czekac.
Dziekuje za zaangazowanie ze strony osob ktore probowali cos w tym temacie zdzialac.
pozdro 1587Barejka - Pon 18 Sty, 2010 a ja na dolot dalej chetny, tylko ze malo kto posiada tu 106 moze martin.h, martin.h - Pon 18 Sty, 2010
Barejka napisał/a:
a ja na dolot dalej chetny, tylko ze malo kto posiada tu 106 moze martin.h,
Jak zafundujesz to nie ma problemu
A tak na serio to nie chcę Racelanda, wystarczy mi seria.jarek-malopolska - Pon 18 Sty, 2010 ja również bardzo chętny na dolot oczywiście do Saxo, poczekajmy co Łukasz się dowie, załatwi i będziemy się określć kto co chceqbica - Pon 18 Sty, 2010 ja tez byl bym chetny na dolocik kaco_d - Pon 18 Sty, 2010
Barejka napisał/a:
kaco_d, od saxo do starego 106 pasuje do nowego juz nie bo zamek przeszkadza a na odrot to nie wiem, ale jesli maja doloty do 106 to i musza miec do saxo, tylko na stronie ich nie widze
nom to ja na banq potrzebuje do nowego bo rocznik mam 2003:)jarek-malopolska - Śro 20 Sty, 2010 jak tam Łukasz, wiesz już coś wiecej skąd i za ile jesteś w stanie sciągnąć te "odloty" jarek-malopolska - Śro 27 Sty, 2010 http://www.kamracing.co.u...xo-vtr-vts.html
nie wiem czy dobrze ogarniam temat, nie można kupić dolotu juz dolotu bez filrta GREEN, zeby był z oryginalnym stożkiem.. ??Barejka - Śro 27 Sty, 2010 ja to juz szczeze mowiac w to zwatpilem nawet w te doloty z belgii jarek-malopolska - Śro 27 Sty, 2010 no ja tez wiec staram sie cos ogarnac we własnym zakresie, przez jakis znajomych moich znajomy i ich znajomych... tylko mi chodzi o dolot w "podstawowej wersji", bez greena bo mam juz wkładke ITG a z tego co widze to tylko z greenem mozna kupic...