dzik - Śro 21 Lip, 2010 Gdyby ktos krzyz przeniosl bez zapowiedzi to klopotu by nie bylo, tzn zalezy kto by to zrobil, jak PISKowcy to dobrze, krzyz powien stac daleko od palacu bo teraz jest to twierdza PO, gdyby przenioslo PO to oczywiscie zamach na wiare, konstutucje, uczucia religijne, spisek itd.
Pis caly czas gra na tragedii, do tego krzyz i mozna puscic do walki najmocniejszy elektorat, mohery, maja czas by tepo siedziec i warty odstawiac a ich fanatayzm panuje do obozu jarka.M - Śro 21 Lip, 2010 Dziku jesteś identyczny tylko jesteś po drugiej stronie barykady i tego po prostu nie widzisz.dzik - Śro 21 Lip, 2010 eM, jaki jestem? Jakiej barykady. Ty widzisz barykady ja nie.Jacek - Śro 21 Lip, 2010
dzik napisał/a:
eM, jaki jestem? Jakiej barykady. Ty widzisz barykady ja nie.
mistrz!M - Śro 21 Lip, 2010
dzik napisał/a:
eM, jaki jestem? Jakiej barykady. Ty widzisz barykady ja nie.
ja widze barykade bo stoje z boku, u Ciebie wypowiedz o polityce to jakbym słuchał Stefana Niesiołowskiegodzik - Śro 21 Lip, 2010
eM napisał/a:
ja widze barykade bo stoje z boku
M - Śro 21 Lip, 2010
dzik napisał/a:
eM napisał/a:
ja widze barykade bo stoje z boku
też sie pośmiałem,
przestałem się interesować polityką - powaga
w wyborach prezydenckich nie glosowałem na nikogo,
mam w dupie to bagnoJakarti - Śro 21 Lip, 2010 Osiągnięto porozumienie w sprawie krzyża, który został postawiony przed Pałacem Prezydenckim, by uczcić ofiary katastrofy prezydenckiego samolotu pod Smoleńskiem.
- Krzyż sprzed Pałacu Prezydenckiego zostanie przeniesiony do Kościoła Akademickiego Św. Anny na Krakowskim Przedmieściu - poinformował Jarosław Bochniarz z Rady Naczelnej ZHR.
http://wiadomosci.onet.pl...nckim,item.htmlKonradMK - Śro 21 Lip, 2010 ja zagłosowałem, tak jak obiecałem, oddałem głos na kumpla
Nie można przyjmować bezkrytycznie wypowiedzi swoich faworytów, tak jak nie można krytykować obozu przeciwnego bez zastanowienia. Żeby nie było i ja uważam że JKM czasem pieprzy farmazony jak ostatnio o Stadionie Narodowym.KonradMK - Śro 21 Lip, 2010
Jakarti napisał/a:
Osiągnięto porozumienie w sprawie krzyża, który został postawiony przed Pałacem Prezydenckim, by uczcić ofiary katastrofy prezydenckiego samolotu pod Smoleńskiem.
- Krzyż sprzed Pałacu Prezydenckiego zostanie przeniesiony do Kościoła Akademickiego Św. Anny na Krakowskim Przedmieściu - poinformował Jarosław Bochniarz z Rady Naczelnej ZHR.