ta odpowiedz jest rowniez odpowiedza na moje pytanie..
gdzies online jest czy trzeba sciagac?
Sciagac? ogladac online przed premiera? Przeciez to nielegalne!
piratebay + napiprojekt
Pobieranie nie jest nielegalne. Nielegalne jest udostępnianie.bizon - Nie 06 Sty, 2013
anjas napisał/a:
M napisał/a:
Jakarti napisał/a:
martin.h napisał/a:
w Polsce jeszcze nie było premiery...
ta odpowiedz jest rowniez odpowiedza na moje pytanie..
gdzies online jest czy trzeba sciagac?
Sciagac? ogladac online przed premiera? Przeciez to nielegalne!
piratebay + napiprojekt
Pobieranie nie jest nielegalne. Nielegalne jest udostępnianie.
yupM - Nie 06 Sty, 2013 Wiem to, ale Kuba sądził inaczej M - Nie 06 Sty, 2013 Jest już DJANGO w jakości DVDSCR martin.h - Nie 06 Sty, 2013
M napisał/a:
Jest już DJANGO w jakości DVDSCR
Dziękuję, pójdę do kina zefir - Nie 06 Sty, 2013 detachment mega!
polecam Pirania - Czw 10 Sty, 2013 Miałam nadzieję, że po premierze filmu Sęp napisze coś w tym temacie, ale jak zwykle polskie kino nie zawiodło...
było dość znośnie jak na polską "mega produkcję" ale dupy ten film na pewno nie urywa. Olbrychski niestety nadaje się już tylko do swojej ostatniej roli.. w Klanie aha, ważne info były niezłe bumpery Anny Przybylskiej na końcu filmu jako nagroda dla najwytrwalszych widzówmartin.h - Pią 11 Sty, 2013 Film jest reklamowany jako wielka hollywoodzka mega produkcja, a to już samo w sobie tłumaczy. Ja chyba zrezygnuję bizon - Pią 11 Sty, 2013
Pirania napisał/a:
były niezłe bumpery Anny Przybylskiej na końcu filmu jako nagroda dla najwytrwalszych widzów
ten watek brzmi interesujaco M - Pią 11 Sty, 2013
bizon napisał/a:
Pirania napisał/a:
były niezłe bumpery Anny Przybylskiej na końcu filmu jako nagroda dla najwytrwalszych widzów
ten watek brzmi interesujaco
+1 Bart - Pią 11 Sty, 2013 google 2 sekundy :
http://www.google.pl/sear...9BobCswbetIGYDwbizon - Pią 11 Sty, 2013 moze musze zaczac chodzic na spacery po osiedlu, ania ma ladnie przeszklony front chalupy M - Pią 11 Sty, 2013 Django "zobaczone". Chyba jednak spodziewałem się czegoś więcej.Jakarti - Pią 11 Sty, 2013 ja niedawno widziałem buntownika z wyboru..
dobre kino. podobało mnie się.roj - Pią 11 Sty, 2013
Jakarti napisał/a:
ja niedawno widziałem buntownika z wyboru..
bardzo dobry moim zdaniem
M napisał/a:
Django "zobaczone". Chyba jednak spodziewałem się czegoś więcej.
też chciałem trochę więcej i trochę lepiej ale i tak uważam, że Kłentin jest jedną z niewielu osób jeśli nie jedyną, która kręci to co chce a nie to na co ludzie czekają i za co zapłacą.
jak np. Guy Ritchie, Sherlock 1 był komercyjny ale naprawdę fajny ale 2 to już tandeta opór moim zdaniem (a gość ma mega potencjał tylko zaczął kręcić to za co płacą)
Django ma sporo smaczków, świetna gra aktorska, polecam przeczytać o scenie Di Caprio z ręką (scena weszła do filmu), bardzo fajna muzyka i klimat (w tych podłych dla holiłódzkich produkcji czasach) robi jednak robotę.
chciałem więcej ale nie zawiodłem się.
M napisał/a:
Jest już DJANGO w jakości DVDSCR
jest klika filmów, oprócz Django m.in Hobbit.
po prostu w związku z oskarami filmy zostały wysłane do członków akademii
.. i możliwe, że ktoś je stracił z oczu na chwilę