To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Pimp my motorbike

Anonymous - Wto 20 Sie, 2013

wybudowałem taką fajną obwodnicę Olsztynka , i udał mi się w tym roku zamknąć podnóżki przez chwilę, po chwili się prostowałem bo strasznie nerwowa dupka się zrobiła . A parę tyg poźniej odjebałem motyw na mkorej trawie i tak upadłem że miałem żeberko peknięte ;D
zefir - Śro 21 Sie, 2013

w tym samym momencie budowałeś i zamykałeś podnóżek?
miras - Śro 21 Sie, 2013

Ryba,na filmiku trasa do Kasiny Wielkiej? Bo tak znajomo trochę to wyglądało.
Ryba - Śro 21 Sie, 2013

# Mirek - Tak, dokładnie tam - przy zjeździe z tej patelni mam działkę więc często tam śmigam.
# Czesiek - dawaj jakiś film tych winklów, jak nie masz to sobie nakręć, przydatna rzecz. Te moje to pierwsze filmy na supersporcie, i po kilkuminutowej analizie wiem jakie błędy robię, co poprawić etc.

miras - Śro 21 Sie, 2013

Ja sprzedałem moto w marcu i teraz będę szukał jakiejś okazji na fajnego nakeda. Mam jeszcze 20 letnią Hondę CB 1000F big , ale to moto do jazdy spokojnej bo ciężkie i na winklach słabo robi a poza tym już klasyk i szkoda upalać. A te winkle koło Kasiny mega prowokują , zwłaszcza jak latasz czymś co się fajnie kładzie.
Kenet - Wto 01 Paź, 2013

W weekend pożyczyłem od kolegi starą Kawę ZR-7 i w ramach inauguracji sezonu motocyklowego pojechałem z ziomkiem do Bełchatowa na zakończenie tegoż sezonu :lol2: Ogólnie to już trochę zimno na latanie, ale daliśmy radę. Jakiś czas temu już prawie kupiłem ten motor, ale w sumie dobrze, że to się nie stało bo ma pewne mankamenty. Naked jak to naked w żaden sposób nie nadaje się na trasę, a ja głównie do tego potrzebowałbym motor. I do dojazdów do pracy w lato - tu się sprawdzi. 5cio biegowa skrzynia nie robi roboty bo 140 to już jest prawie 8 tys. na obrotomierzu. No i paliło to mi jak smok mimo bardzo spokojnej jazdy. Pewnie regulacja gaźników coś by pomogła.

Muszę kupić na przyszły rok jakiegoś turystyka - najbardziej patrzę na GSX-F 750 - tanie jak barszcz, bezawaryjne i wygodne. Jakby ktoś coś miał w dobrej monecie to poproszę info.

Anonymous - Wto 01 Paź, 2013

TDM 4VD , kumpel w tamtym roku kupił na początku sezonu , w chuj km zrobił w tamtym sezonie w tym też sporo jeździł , popsuła sie amortyzator ostatnio. Motor pali w granicach 5-6 litrów . 4vd w porównaniu do mojej jest tak jak był łagodniejszy , łatwiej sie składa w zakręty itd. ogórnie - gorąco polecam ;)
Kenet - Wto 01 Paź, 2013

Strasznie dziwnie wygląda ta Yamaha, ale w sumie dobre opinie o tym motocyklu. Je jestem kurdupel, więc może być dla mnie za wysoka - albo po prostu tylko robi wrażenie enduro. Siedzenie ma 2,5 cm wyżej jak w ZR-7.

Ogólnie dobrą zagadką są dla mnie GSX-Fy z roczników 2007-8. W miarę świeże, ładne i mocne turystyki kosztują 10-11 tys.

Anonymous - Śro 02 Paź, 2013

no ja mam 178 i w mojej w normalnych pudach nie oprę się piętami o podłoże stojąc na światła itd. Ale na tej 4vd bez problemu
Święty - Śro 05 Lut, 2014

aaaa tu jest taki temat.... :wall:
Święty - Sob 15 Lut, 2014

39 zakładek nie chce mi się tyle tego przeglądać wiec zapytam na nowo.

Są jakieś osoby w KRK lub okolicach chętnych na jakieś wspólne latanie w nadchodzącym sezonie??
Niestety nie mam worka wolnego czasu, ale traski 200 - 300 kilometrów... da się ogarnąć

miras - Pon 17 Lut, 2014

Jak poskładam mojego klasyka to możemy polatać , ale tylko 2 weekendy w miesiącu mam wolne. Może się jakoś uda wspólnie polatać.
Janusz - Pon 17 Lut, 2014

miras napisał/a:
Jak poskładam mojego klasyka to możemy polatać

co składasz??

miras - Pon 17 Lut, 2014

Moją "21 letnią babcię" CB1000F po zrobieniu rozrządu , czyszczeniu kanałów chłodzących , wymianie wszystkich uszczelek. Jeszcze muszę kupić oponki na sezon bo te co są to mega stare już. foto z neta bo moje wyebało jak dysk padł

A mam jeszcze takie cuś

Anonymous - Pon 17 Lut, 2014

Mój bardzo dobry kolega ma CB 1000 z 1983 roku