Chloru - Pią 10 Sie, 2012 Czy z kranu będzie leciał Dżony Łalkier?
Rozważam opcję integracji, jak będzie fajnie to wezmę książeczkę do nabożeństwa i do niedzieli zostanę WuRC - Pią 10 Sie, 2012
Chloru napisał/a:
Dżony Łalkier
"On the rocks" bez lodu Chloru - Pią 10 Sie, 2012 Orendż dżus, jabłkowy poproszę. no name - Pią 10 Sie, 2012 Ej, karwasz. Nikt kropka na noc nie przygarnie ?
M - Pią 10 Sie, 2012 Jeszcze roj musi potwierdzic bo pisał że chory jest ale jest miejsce w dwójce a jak pojedzie to bierz spiwor jakis i kimaj u nas.no name - Pią 10 Sie, 2012 Dzięki eM, mam nadzieję że roj da radęBonczek - Pią 10 Sie, 2012 Dobra Panowie, oto ostateczna lista
KASKI OBOWIĄZKOWE!no name - Pią 10 Sie, 2012 To ja jeszcze zapytam czy w niedzielę ktoś mnie zabierze do wawy ?M - Pią 10 Sie, 2012 Grzesiek - dzwonilem do Roja i zostaje w domu, wiec mam wolne miejsce w pokoju dwojce 80dych trzeba zaplacic od glowy. W druga strone mam puste wiec wracasz ze mna. pasi? Bonczek - Pią 10 Sie, 2012 Ja wracam dopiero we wtorek no name - Pią 10 Sie, 2012
Cytat:
mam wolne miejsce w pokoju dwojce 80dych trzeba zaplacic od glowy. W druga strone mam puste wiec wracasz ze mna. pasi?
Jestem bez kasy ale zaszaleje, a co mi tam.
Pasiroj - Pią 10 Sie, 2012 w prezencie dla Grześka się rozchorowałem więc ma wszystko na tacy Anonymous - Pią 10 Sie, 2012
roj napisał/a:
w prezencie dla Grześka się rozchorowałem więc ma eM'a na tacy
qbica - Pią 10 Sie, 2012 M, dla Ciebie biore kask od Koto? Jeśli tak to mam nadzieje że jakieś naklejki hothatch.org dostane za to bo musze czekać do 22giej na kask
poza tym fura spakowana, nie obyło sie bez zonka w postaci niepasujacych kół z gumami na dojazd na przód, wiec na przodzie musiały zostać sliki pum - Pią 10 Sie, 2012 o wlasnie... brac moje lepki!